Tuesday, August 2, 2011

mereka tetap POPULAR - spice girl


salam semua

suatu ketika dulu akak sgt2 suke mendengar dan melihat persembahan mereka .. kira masa tuu akak seusia mereka lahh kan ekekek mude dan masih remaja ahaksss .. suke tgk tarian mereka , rancak dan bertenaga .. 

semua sama rentaknya dan mereka semua pandai menyanyi .. tapi kini , ini adalah gambar terbaru mereka .. masing2 dah pun berusia seperti juga akak .. mempunyai keluarga dan anak2 mcm akak .. kecuali mereka x berkahwin sahaja .. hermm biasalah itulah kehidupan bagi mereka .. perkahwinan x bermakna apa2 .. :) tapi kan .. tgk mereka still bergetah kan .. jelesss mak !! :))

Hubungan bekas anggota Spice Girls masih erat. 
 
Victoria getting some rest with their newborn daughter Harper Seven Beckham

Baby Spice, with her new born baby Tate Lee Jones

EMMA Bunton berkata, dia dan rakan bekas anggota Spice Girl, Victoria Beckham bertukar-tukar maklumat mengenai bayi selepas kedua-duanya melahirkan anak selang beberapa minggu.

Selebriti berusia 35 tahun itu yang dulunya dikenali sebagai Baby Spice, melahirkan anak, Tate Lee Jones, Mei lalu. “Sebaik kami mungkin dapat bertemu, kami akan melakukannya. Tetapi buat masa ini, kami hanya melakukannya menerusi e-mel,” kata Emma kepada majalah Hello.

Penyanyi itu menetap di Amerika Syarikat sementara Victoria yang melahirkan anak keempatnya, Harper Seven dua minggu lalu, di Los Angeles.

“Kami bertukar-tukar nasihat dan gambar serta berkongsi kegirangan kami,” kata Emma, yang juga mempunyai anak lelaki berusia tiga tahun, Beau, bersama dengan temannya, Jade Jones, 32.

sumber : DISINI





25 comments:

  1. sha mmg die hard fan spice girls ni kak! sha suke baby spice, sbb dia comel...tp rasenye semua comel n vogue! kelassss~~~

    ReplyDelete
  2. memang jeles dgn tubuh badan mereka..tp apa nak buat mereka boleh dapatkan apa saja..keran mereka berduit kan kak...

    ReplyDelete
  3. sape jer yg tak kawin?
    ginger dah kwin..
    (anak dah 2 rasanya.ade kids book and women cloth line klu tak silap)
    victoria dah kawin (anak dah pun 3)
    mel b dah kwin..(anak dah 2.sorang anak dgn Eddie murphy)
    anak nak msuk 3 dah kot?!(tgk kat Mel B scary world at E!
    ke sarat pregnant skunk..
    mel c dgn emma jer kot yg tak kwin2 lagi kot?

    ReplyDelete
  4. bila lah boleh dpt badan cam tu..

    ReplyDelete
  5. MUNNA MMG MINAT BETUL SGN SPICE GIRLS NI DULU KAK

    ReplyDelete
  6. dulu mmg layan lagu2 dorang ni...

    ReplyDelete
  7. mmg jeles tgk bodi diaorg...
    bergetah gitu... ehehh...

    tp saya suker sgt lagu mama tuh.... siap hafal lagik dulu... hehehe...

    ReplyDelete
  8. mmg minat sesangat ke spice girl ni dulu², frust sangat masa dorang berpecah

    ReplyDelete
  9. IBARAT KUMPULAN FEMINIM & ELITE KAT MALAYSIA... TP GENG2 ELITE SEMUA DH JD PELAKON..

    ReplyDelete
  10. lgu diorang aku dgr masa kecik... sbb masa tu popular btl diorang

    ReplyDelete
  11. comelnyer baby dorang kan? ala... drg kan byk wit... so bergetah la ;p

    ReplyDelete
  12. masa dorang gah naik memang gila lagu2 dia , siap cari album dia pergi beli semata2 nak dengar lagu dia yang meletup2 di corong radio , last sonyap cam tue je huhuu..

    p/s: kak amy x dapat pastikan kenapa status akak ordinary..akak dah cuba sent ticket ke.

    ReplyDelete
  13. Suka jugak dgn spice girl ni..
    paling suka dgn mel c

    ReplyDelete
  14. masa ayu kecil2 tau lagu2 seniwati dan seniman malaysia jer.
    orang lain berbaju spice girls..
    ayu ebrbaju kurung..
    kunonya ayu.. heheh

    ReplyDelete
  15. dulu2 layan la jugak lagu2 depa nih

    ReplyDelete
  16. @Sidratul Muntaha wah2 dikk seyes die hard fans nie .. semua tahu .. siap hafal anak ada berapa ekekek :)0
    aah mel C dan emma je yg lum ada pasangan .. kalau ada punn mgkin kita x tahu :)

    ReplyDelete
  17. @Zue AnnaLeeya aah dik yg mama I LOVE uu .. ekekekek upssss ingat lak nie :))

    ReplyDelete
  18. @LYAfrina aah mereka banyak jadi pelakon dan kalau ikut kan lama2 tuu mereka dah x ngam dahh .. dah jarang jumpe :)

    ReplyDelete
  19. @Amy Syaquena dah hantar tapi x der jawapan .. kecik ati amy huhuuh

    ReplyDelete
  20. @Citarasa Rinduan ekekekek lagu2 seniwati tuu ieda pun layan ayu .. tetap ayu dengan pakain mcm mana sekalipun jgn risau ekkeke

    ieda minat pun sebab lagu dia dan mereka masa nie tgh sgt2 tops dan cantik ! :)

    ReplyDelete
  21. top dorang dulu ni kan kak. masa sekolah2 dulu lagu2 dorang la selalu berkumandang kalu ada sukaneka

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum Ieda

    Subhanallah.....

    SELAMAT BERPUASA

    Wassalam

    ReplyDelete
  23. cute giler baby victoria dan baby emma tuh.adui,diorg ni dh beranak pinak pun badan still macam anak dara.org kayalah katakan.tapi dulu paling minat baby spice sbb dia super duper cute especially tang mata tu.:-)

    ReplyDelete
  24. izan pun dulu2 suka jugak dorg ni...zaman2 nak SPM dulu...

    apa2 pun body dorg mmg masih bergetahhhh!

    ReplyDelete
  25. hot momma semuanya...

    ada anak pun body tak hengat punya..jeles2 huhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...