Friday, August 26, 2011

makan tengah MLM - maggie lagi !


salam semua

huhuhu ini kisah kelmarin .. baru hari nie saje2 nak masukkan .. bukannye ape untuk pengubat rindu uolss sepanjang minggu cuti raya .. ahaksss ada yg winduu ke ?? ekekke hermm akak update2 je .. dan auto publish .. idokklah sunyi sgt umah akak nanti sepanjang percutian nie .. almaklumlahh di kg x der tenet .. susah sikit .. :)

sambung citer .. mlm kelmarin zahrien tetiba cakap nak makan maggie .. masa uu dah kul 12.00 uuu .. agaknya dia x leh tidur .. sama naik ngan hubby .. akak tukang buatkan aje .. akak x tidur layie ke ?? ohhh tidakkk akak dah tidur sebenarnya tapi zahrien kejutkan .. 1st akak suh hubby je masak kan .. since dia nonton tv .. at last akak jugak yg buat sbb zahrien dukkk ngegek2 suh ibu gak yg buat .. huhuhhu maka bangun lah akak yg lemah longlai masak kan utk 2 kekasih hati akak nie ( dlm ati rasa nak jeritt kuat2 uuuuuu ) .. hermmm siap masak mereka dah standby kat meja utk makan .. x kan akak tgk je kann haruslah di joint sekali ekekkeke :))

 muke x puas ati ape .. ibu dah tolong buatkan tau ! :)



inilah dia aksi budak lapooo @ ngigau mlm tuu nak makan maggie .. adehhh anak oh anak .. mcm2 hal .. sebenarnya dlm bulan pose nie .. dah 2 kali zahrien makan maggie .. nak kata minat idoklah jugak tapi mlm tuu leh dia nak maggie pulak ... sibbb baik maggie kalau dia mintak nasi loleng amacammmm mauuuu meroyan ibu kejap muhahahhahah


20 comments:

  1. dah lama tak makan maggie

    ReplyDelete
  2. sian nye , lapo ...

    hihihi like father like son le kak

    ReplyDelete
  3. wah nie yang buatkan eida pun terasa nak makan maggie jugak nie...

    ReplyDelete
  4. lately ayu suka mkn maggi goreng plak...lewatnyer zahrien tidur...if anak ayu memang fix waktu tidur pukul 10pm....ngeee then pukul 7am dah bangun :D

    ReplyDelete
  5. alala shedapnyer makan megi yer...poser tak ni...me too dah malas nak makan macam bersahur...bang megi yer hehe

    ReplyDelete
  6. alahai kak...walau sekadar megi..tp tgh-tgh posa ni tengok rasa cam nak ke kedai skrg beli megi! huahuaa

    ReplyDelete
  7. terliur megi jugak!!!

    ReplyDelete
  8. tarikan magnet Maggie memang kuat. Akak pun kalau dah teringin nak makan, memang kena buat. Kalau tidak... menggelupar!!

    ** Sorry selama ni baca your N3 pikir your ada krisis dengan husband.

    ReplyDelete
  9. waaa... dah sebulan tak makan maggi
    rindu la pulak kat maggi

    hehehe

    ReplyDelete
  10. puasa2 ni tgk meggie pun nampak sedap...hehe

    ReplyDelete
  11. Saya pon pagi tadi mkn maggi ☺☺☺

    ReplyDelete
  12. Amboi semangat zahrien makan maggie..adess.. teruja plak tgk maggie tuh.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. tetiba rasa mlm kang nak makan megi jugak...adoi la...

    ReplyDelete
  14. Letak cili api potong sikit...sedapppp....

    ReplyDelete
  15. saya suka sgt mkn meegi klu dah tak der apa2 kat dapur tu... hehe

    ReplyDelete
  16. puasa2 ni tgk maggi pun terliur...sedap ooo maggi...hehe

    ReplyDelete
  17. wahhh~..yang kecik tu pun makan meggi jugak..^_^

    ReplyDelete
  18. comel lah anak akak ngidam maggie mlm2 kan...tp kan kak, kite org besar pun kdg2 mcm tu jugak :P

    ReplyDelete
  19. erm sedapnya..... best jugak makan megi tengah2 mlm kan...

    ReplyDelete
  20. baik ny ibu dy masak kn :) nk magi gak ibu :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...