Friday, August 5, 2011

maaf kan AKU


salam semua

di ketika ini .. di saat ini 





"Ya Allah, sesungguhnya aku adalah hamba-Mu, ubun-ubunku adalah dalam genggaman-Mu, berlaku hukum-Mu ke atasku dan ketentuan-Mu adil kepadaku. Aku memohon daripada-Mu dengan semua nama yang Engkau miliki, yang telah Engkau turunkan dalam kitab-Mu, jadikanlah al-Quran itu penyejuk jiwaku, menjadi cahaya petunjuk dalam dadaku, menghilangkan kesedihanku, menghilangkan kesusahanku. Ya Allah, hilangkanlah kesusahanku dan gantikan kesedihanku dengan kebahagiaan."



" berilah petunjuk mu ya allah kepada org yg aku cintai agar aku tidak berjauh hati .. berilah petunjuk mu ya allah kepada org yg aku cintai agar kebahagiaan ini kekal abadi .." aminnnnnn


32 comments:

  1. jgn la sedih pagi2 kak yea...

    masak pa buka nanti?
    mesti sodap!

    ReplyDelete
  2. @Noriz sini.. mood x der nak cerita pasal makan .. kerana fikirkan anak2 lah akak kuatkan hati ..

    ReplyDelete
  3. jgn sedey2 ye kak..kite sbg anak ibu dan isteri mmg kena sntiasa kuatkan smangat...

    ReplyDelete
  4. kene kuat ye kak ieda..semoga bulan Ramadhan ini akan beri kegembiraan :) insyaAllah.

    ReplyDelete
  5. Assalam Dik Ieda...Allah menguji kesabaran dan keimanan Hambanya mengikut kemampuan masing-masing Dik....tingkatkan AMALAN di bulan mulia ni....In Nallah hamaassobirun!

    ReplyDelete
  6. kuat kan semangat kak ieyda..chayok2..

    ReplyDelete
  7. kuat semangat kak..jgn sedih2..

    ReplyDelete
  8. napa kak? be strong key..angkat nie semua dugaan..

    ReplyDelete
  9. nape tu dear
    jgn gitu..meh el teman akk ok x :)

    ReplyDelete
  10. ieda...nape ni?
    carilah seseorg yg bole ieda percaya utk luahkan segalanya..kang terbuku di hati..susah dik..

    ReplyDelete
  11. syahdu pulak haihh n3 ni...mmmmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  12. meh nak pelok akk :)

    wanita&dugaan mmg kwn rapat jd bykkan bersabar ya kak..

    ReplyDelete
  13. Nape ni kak,sabar ye jangan sedih2..Anggap ni dugaan untuk akak tabah laluinya.

    ReplyDelete
  14. Ujian dibulan ramadhan ieda. Kuatkan hati dan berdoa padaNya kerana sesungguhnya Dia maha pendengar... Sabar ye itulah yg kakak mampu...

    ReplyDelete
  15. insya-allah akak..semoga ramadhan nie memberi kebahagian milik akak sekeluarga....sentiasa mendoa yang terbaik tuk semua sahabat2 eida...mungkin ada hikmahnya di bulan ramadhan nie..ALLAH menguji akak...sabar k kak...

    ReplyDelete
  16. sabar yer kak... walo apapn dugaan itu...

    ReplyDelete
  17. nape ni kak...jgn sedey kak yeak....semoga sume kembali okey..byk2kan doa...insyaallah....

    ReplyDelete
  18. kenapa kak?apa-apa pun moga akak dpt hadapi ujian di bulan Ramadhan ni..

    ReplyDelete
  19. salam kak .. nape ni kak , huhuhu dlm bulan pose ni mmg banyak dugaan , saba ye kak .. insyallah sume yg berlaku ado hikmah nye

    ReplyDelete
  20. kak ieda, nape ni?hope akak tabah hadapi dugaan ye...takmo sedih2...

    ReplyDelete
  21. allah bersama kita selagi mana kita mengingati allah kak..moga tabah ye kak..

    ReplyDelete
  22. Sabarlah atas apa juga dugaan yang datang. InsyaAllah, akan datang kemanisan selepasnya nanti. Berdoalah.

    ReplyDelete
  23. Nape ni kak..??? sedih je bunyinyer..

    Sabar erk..

    ReplyDelete
  24. alahai kenapa ni kak.... jangan sedih2 ye..kuatkan semangat dan bersabar ye...

    ReplyDelete
  25. kenapa kak ida??? hrp ok semuanya kak....

    ReplyDelete
  26. amin kak..

    kak,kuat k kak.

    ReplyDelete
  27. jangan sedih2..
    meh kita fikir sama2 raya ni nak masak apa..
    heheheheh

    ReplyDelete
  28. sabarrr ye kak , jangan sedih2 cam nie..pape pun akak kena kuat... caiyokkk kak caiyokkk

    ReplyDelete
  29. akak,jgn sedih2...semga akak tabah dan kuat dlm hadapi apa jua cabaran..akak kan selalu bg semangat kan izan...

    slmt berpuasa,berbuka nanti kak..

    ReplyDelete
  30. akak..kuatkan smgt selalu demi anak2x....mia yakin akak seorang yg tabah

    ReplyDelete
  31. jgn sedih2 akak...bln baik ni kita sama byk2 berdoa yer...moga yg baik2 berpihak pd akak...aminn

    ReplyDelete
  32. akak sedih rasa bila tgk akak macam ni.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...