Thursday, August 11, 2011

KHAMIS & spontan


salam semua



renung2kanlah .. adakah kita diantaranya ??


23 comments:

  1. Insya-Allah rasanya kakak tak buatlah sebab dah selalu sedia plastik utk buang samapah dlm kereta...

    ReplyDelete
  2. kena ajar dari kecil budaya ni....biler dah besar mcm habit setgh org buang sampah dari keta...yg smoke pow sama plus meludah eeeeiiii....ai cukup x suka

    ReplyDelete
  3. kak...
    saya baru teringat, papan tanda ni banyak kat area kuantan kan? masa lalu kuantan, saya perasan papan tanda ni.. nak gelak pun ada... kalau org2 tak prihatin lagi, tak tau lah kan. hehe

    ReplyDelete
  4. dia tak rasa bersalah la tu kak... sebab tu ada plastik kat bawah tiang tu kak...

    ReplyDelete
  5. kuantan byk signboard sound2 ni hehe...sbb tu keta izan dh mcm lori smpah anak2 punya kerja huhu..dh smpai rumah baru clearkan..dh siap2kan plastik pun diorg bukan letak dlm tu pun huhu

    ReplyDelete
  6. haha besar papan tanda..myb terlalu berluasa pembuangan sampah

    ReplyDelete
  7. Insyaallah takkan tergolongan diantara mereka2 ini..ktorg mmg sediakan plastik dlm keta..

    ReplyDelete
  8. dalam kereta dah ada tempat buang sampah...
    lagipun suami tak suka kalau naik kereta,buka2 cermin kereta.asap kenderaan masuk katanya..
    hehehehe

    ReplyDelete
  9. alamak sungguh ku terasa!!!
    (nmpak sgt ada buat kan, huhu)

    ok lah, pas ni tobat sbb tak penah nmpak pun signboard cam ni kat jb... hehehe

    ReplyDelete
  10. mmg kita org ank beranak buang dlm kete jer sediakan plastik.

    bagus la buat papan tanda camgitu.. biar ada kesedaran sivik sikit.

    ReplyDelete
  11. papan tanda di Kuantan memang bagus..!

    Yus masa ke sana baru nampak papan tanda macam ni, kat sini takde..huhu

    ReplyDelete
  12. first time akak nampak signboard tulis tu. akak benci sangat orang buang sampah dari kereta. cam tak de perassan je.

    ReplyDelete
  13. memang xbuang tapi kumpul lam plastik, balik rumah atau turun kat mana2 ada tong baru buang ..rasa cam ada yang pandang je kalau nak buang sampah merata ni hihi

    ReplyDelete
  14. @ChekNin ekekek aah akak pun mula tuu baca .. sampai mcm tuu sekali nak mencari kesedaran rakyat :)

    ReplyDelete
  15. @~izan~ ekekek tahan layie dikk .. anak2 akak siap cakap buang dlm keter selamat .. kalau tangan letak luar putus kena langgar lori .. adehhh ayat kakak2 sampai zahrien dah jadi takut huhuh

    ReplyDelete
  16. @diana hermm mcm anak kecik ieda lahhh dia memang suke kalau naik kereta onn aircond .. kalau tidak mengamuk bagai huhuh

    ReplyDelete
  17. @Noriz sini... ekekkeke cam same je ngan akak .. terkadang x sedar ! hahahah

    ReplyDelete
  18. @Cik Ina Do do Cheng huhuhu akak jgn benci kak .. saya pernah terkadang x sedar huhuhu .,. ya ampunnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  19. skang ni mmg kena bagi signboard perli2 camni jek kan kak..baru la terkesan di hati gitu..

    ReplyDelete
  20. terus terasa sampai ke jantung...:P

    ReplyDelete
  21. ini kan kuantan... ai tau.. hehehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...