Thursday, August 11, 2011

kenangan KASIH SYAWAL 2008


salam semua

bila melihat kenangan2 ini semakin meruntun jiwa ku ini .. kedatangan syawal memang di tunggu oleh semua org .. ku mengharapkan kedatangan syawal kali ini memberikan kami seribu kebahagiaan dan pengertian yg penuh . Semoga segala impian dan doaku selama ini kekal milik abadi aku dan keluargaku .. semoga ada sinar kebahagiaan dan kedamaian dlm kehidupan kami .........



anak2 adalah permata yg sgt bernilai .. nyawa ku .. dengupan jantung ku .. kerana mu anak2 ibu bertahan , demi kasih sayang yg kamu dambakan ibu buang jauh2 kesakitan ini .. kerana melihatkan wajah2 yg masih tidak mengerti apa2 , ibu kuatkan utk harungi segala dugaan dan ujian ini ... berdoalah agar ibu terus kuat agar kalian dpt merasai erti kebahagian itu .


Kecantikan seseorang bukan terletak pada fizikal tetapi di hati. Cinta sejati bukan pada apa yang dilakukan dan dihebah-hebahkan tetapi pengorbanan tanpa diketahui. Kasih seorang ibu tidak bertepi , hanya allah yg maha mengetahui


40 comments:

  1. kak ieda...nape ni? kak ieda ada masalah ker? baca entry kak ieda kebelakangan ni cam suram jer...harap2 masalah tersebut bukan spt yg sy fikirkan dlm kepala skrg ni kalau baca gaya luahan hati kak ieda tu...minta2 dijauhkan

    sy berharap akan ada sinar kebahagiaan yang muncul sempena bulan Ramadan yang mulia ini dan Hari Raya yang bakal menjelang tiba...apa pun kak ieda kuatkan semangat dan tabahkan hati yer...ingat anak2 itu yang penting

    ReplyDelete
  2. cantik2 gambar2 tu...

    jgn menangis lagi tau kak ieda...

    ReplyDelete
  3. Dari luahan yang akak coretkan setiap hari amy dapat rasa apa yang akak alami sekarang..sabarr ye kak banyakkan berdoa , Allah ada dan sentiasa mendengar rintihan umatnya.. semoga doa akak di makbulkan allah begitu juga dengan doa amy..

    ReplyDelete
  4. rase cam lain jek entri akak ni...

    pape pun, kuatkan semangat ye kak..

    btul tu, sy kalau pape pun ingat kat anak, sejuk sikit ati ni..

    ReplyDelete
  5. yelah kak...misteri sggh
    smpi skrg x tau ape yg akk alami
    akk xmo share ke ngan feminat akk semua ni..mn tau kami semua leh ringankan beban akk tuh

    tp pic zarith ms kecik pki kopiah ke tuh or anak tudung..sgt cumel

    ReplyDelete
  6. Naluri seorang ibu & isteri, walau tak tahu apa masalah akak, hati qema dapat rasakan..moga akak tabah & ada sinar bahagia untuk akak sekeluarga.

    ReplyDelete
  7. harap kenangan tue berpanjangan n beroleh keberkatan...

    ReplyDelete
  8. Napa ni kak, sedih jer.

    Apa pon masalah, harap akak tabah. Setiap yg berlaku pasti ada hikmah di sebaliknya.

    ReplyDelete
  9. eida xtaw apa sebenarnya masalah akak..tapi eida dapat rasakan dari N3 nie..akak tengah lalui satu pengalaman pahit..semoga akak kuat menghadapi dugaan dari ILLAHI nie...

    ReplyDelete
  10. walau apa pun masalah akak, saya nak akak kuat demi anak2 akak..dorang perlukan akak..kalau akak runtuh, anak2 akan turut runtuh..

    akak bykkan sabar ye, bykkan berdoa..
    saya doakan semuanya dipermudahkan..

    amin...

    ReplyDelete
  11. Insyaallah raya kali ni pasti gembira macam dulu2 jugak...

    :)

    ReplyDelete
  12. Walau apa dugaan yang melanda, semoga Ieda tabah sentiasa. Ingatlah bahawa DIA ada bersama kita.

    ReplyDelete
  13. Insyallah minta yang terbaek dariNYA....aku tetap doakan untuk hang...amin

    ReplyDelete
  14. demi anak..ibu juga yang sanggup berkorban...akak sabar banyak yea kak..

    ReplyDelete
  15. kak.. bgenang airmata sy..

    ReplyDelete
  16. sabar ye kak..
    moga akak terus tabah & kuat demi anak2..

    ReplyDelete
  17. jgn putus doa pada Dia kak

    insyaAllah, tiap masalah ada jalan penyelesaian

    Allah akan bantu hambaNya dalam kesusahan

    kuat ye kak

    ReplyDelete
  18. kak, what happen???

    i kenot make my own conclusion without now the truth...

    hermm...masih samar2...

    aniway kak, bertabahlah...

    ReplyDelete
  19. akk knp ni kak?akk ada problem ke kak?akk sabar ye.kite ni mmg sllu diuji.Allah syg kite.

    ReplyDelete
  20. masih tertanya-tanya kenapa akk begini..tp jauh sudut hati sy dpt mengagak apa berlaku..

    harap apa yg sy fikir tak sejauh itu..apapun kak,tabah&redha hadapi ujian ini ya kak.

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum...

    sperti akak sedang berduka keadaannya..kami disini senantiasa mendoakan kesejahteraan akak sekeluarga ya

    ReplyDelete
  22. SEMUA ~ doakan buat akak ye .. terima kasih atas segala dorongan dan nasihat anda semua .. sgt2 akak hargai ..

    ReplyDelete
  23. Harap Ieda tabah jua menghadapi apa jua dugaan yg datang. Walau apa pun, jgn putuh harapan.. Doakan yg terbaik utk Ieda..

    ReplyDelete
  24. akak jgn la gini..
    plz be strong yer

    ReplyDelete
  25. ye la kak ieda..napa nie? mcm ada problem jer....
    tapi memang betul..anak2 la yg buat kita kuat kan..
    apa pun, Ayu doakan akan kuat, tabah hadapi apa pun dugaan...and semoga semuanya kembali ceria.. key kak..:-)

    ReplyDelete
  26. adusss...akak...jgn la ckp gini...sedey tau...

    kita sama2 doa utk kesejahteraan akak ye...

    ReplyDelete
  27. akak...setiap kali baca entry akak, saya dah makin mengerti aper yg akan alami....
    sabar yer kak...
    Insyaalllah sinar kebhgiaan utk akak sntiasa ader....
    saya doakn yg terbaik utk akak...
    saya tau akak kuat...
    hug utk akak...

    ReplyDelete
  28. itulah kak,bl kita marah kat someone 2,masa 2 la kita kena ingt balik semua kebaikan dia.

    ReplyDelete
  29. Ieda,
    Banyakkan berdoa terutamanya di bulan Ramdan yang penuh berkat ini.

    ReplyDelete
  30. askum kak...
    knp ni??? dr n3 ni mcm ada something y x kena j... apa2 pon lya doakan akak tabah & redha dgn apa y berlaku...

    ReplyDelete
  31. sabar + sabar + sabar + sabar...

    ReplyDelete
  32. akak kuat! byk2kan sbr n semoga ramadhan yg mulia dan syawal yg akan dtg ni bawa 1001 rahmat utk akak...Amin...

    ReplyDelete
  33. sabar kak ye... kurangkan menangis ye kak... baru boleh berfikir dengan waras..insyallah...

    apa pun sy doakan yang terbaik buat akak.. amin..

    ReplyDelete
  34. Sga anak2 ini akan mengukuhkan ksh syg k.eida..

    sabar yer kak...

    ReplyDelete
  35. Alahaiiiii...comel2 nye semuaa.....

    www.tetikusrusak.net

    ReplyDelete
  36. ratu pun mcm dpt agak cume faham situasi akak takble nk cerita sepenuhnya pd umum skang ni.apa pun kami2 sme ttp sokong akak.bg smangat kat akak.jgn sesekali putus hrp n putus asa k..kena slalu igt sebelum tuhan nk bg kite pelangi dia bg hujan panas dulu.cume waktu mule2 nk sesuaikan diri ni mmh hazab skitla...insyaAllah apa pun kalau niat kite ikhlas utk anak2...Allah akan permudahkan semuanya...

    ReplyDelete
  37. salam kenal, saya pun tinggal di Kuantan dan on Herbalife..

    saya rasa saya dapat agak apa yang berlaku sebab benda sama berlaku pada saya..maybe we can have a chat someday ye..

    p/s salam saya pada Puan Aminah. My exboss tu.

    ReplyDelete
  38. salam kak..lama tk tinggal komen kat cni..kenapa bersedih hati ni kak ieda..apepon masalahnya, hope kak ieda sntiasa kuat menghadapinya k..insyaAllah..

    p/s:comeynya zahrien mase kecik!!!kuat sengih kan..=D

    ReplyDelete
  39. macam dapat faham,tapi macam tak faham..ape2 pun akak kuatkan? bnyk kan doa minta petunjuk darinye

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...