Friday, August 26, 2011

kehilangan di rasai ~ RINDU KAT ARWAH


salam semua 

arwah suria wardah dalam kenangan


 suria wardah bt hashim
alfatihah
09/09/2010 - 09/09/11
 

kehilangannya amat terkesan di hati kami , semoga arwah tenang & dicucuri rahmat disana .. di kala menjelamanya syawal kenangan pemergian arwah masih segar dlm ingatan akak .. arwah pergi meninggalkan kami sehari sebelum tibanya fajar syawal 2010 , meninggalkan suami dan seorang anak yg masih kecil , ramadhan ini genap setahun pemergian arwah .. kenangan bersama mu dik , masih hanggat dlm ingatan ini


ps : hampir benar dengan kedatangan syawal , semakin kuat kenangan bersama arwah menjelma di depan mata , kenangan melawat arwah di hsp masih segar buat akak .. sayu dan hiba silih berganti mengenang saat2 itu .. semoga dirimu tenang disana 
** dan buat semua teman2 , adik2 , kakak2 sekalian akak akan mula bercuti esok , sehingga berjumpa di minggu hadapan selepas raya .. kalau tidak akak ada je online ok .. hati2 dijalan raya semua .. akak akan ke KL esok .. ada urusan yg nak dibuat .. 

23 comments:

  1. kak..syahdunya :(
    moga rohnya tenang di sana..al-fatihah.

    ReplyDelete
  2. mesti sayu kan...

    Alfatihah, Rest in peace..

    ReplyDelete
  3. al Fatihah

    arwah sakit ke kak?

    ReplyDelete
  4. al-fatihah...moge rohnye aman & tenteram ..

    ReplyDelete
  5. Al Fatihah.

    kak,hm jap jat knfius.apa mksud 9/9/2010 ke 9/9/11?blm lg msuk bln 9 kan.arwah meninggal bln 9 thun lepas eh?

    ReplyDelete
  6. syahdunya kan kak.harap kak & family tabah.Tuhan lebih menyayanginya.ceria je rupa arwah kat pic2 tu.

    ReplyDelete
  7. Semoga arwah tenang di sana.. Amiinn..

    ReplyDelete
  8. misti sedihkan bile kwn kite pergi awal dri kita... :( ...
    sbr ye kak...

    ReplyDelete
  9. @zati embong aah jat arwah pergi sehari sblm syawal tahun lepas .. kira ramadhan kali nie genap setahun pemergiannya .. :(

    ReplyDelete
  10. arwah meninggal 1 hari sebelum ramadhan, 10hb hari ulang tahun kelahiran umai ke 3 tahun lepas...

    al fatihah atas arwah, beliau meninggal sbb apa kak ieda??

    syahdunya..

    ReplyDelete
  11. al-fatihah...
    selamat bercuti..:p

    ReplyDelete
  12. Yang pergi tetap pergi..sama-sama lah kita sedekah al-fatihah semoga rohnya dicucuri rahmat.amin

    ReplyDelete
  13. Al Fatihah...

    semoga beliau ditempatkan di kalangan org2 beriman...Amin...

    ReplyDelete
  14. bykkan sedekah Alfatihah buatnya...

    akak.. arwah sakit apa???...

    ReplyDelete
  15. hibanya hati, terasa sedih juga dgn kehilangannya disaat masih ramai yg memerlukan kasih sayangnya. Moga arwah dilimpahi rahmat dariNya. Alfatihah.

    ReplyDelete
  16. alfatihah moga roh arwah aman disana
    arwah sakit apa akak?

    ReplyDelete
  17. Semoga rohnya aman di sana. Al Fatihah.

    ReplyDelete
  18. smoga rohnya tenang di sana... Amin..
    Al-Fatihah...

    arwah sakit ape kak???

    ReplyDelete
  19. al-fatihah.kwn akk pergi sbb apa kak?sakit ke?

    ReplyDelete
  20. alfatihah tuk arwah
    smoga dia tenang di sn

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...