Wednesday, August 3, 2011

kasihan APEX


salam semua

kesiannnnnnnnnn kat apex ... sampai kena buat kenyataan 10 perkara .. aduhh kalau akak jadi dia .. malasss nya nak buat kenyataan mcm nie sekali, serabut kepala ! .. tapi nak buat mcm mana kannn dia milik semua org .. peminat dan masyarakat memang menanti2 kenyataan dari dia .. 

hermmm harap dengan semua 10 kenyataan APEX nie .. maka selesai lah segala kesulitan dan tanda tanya peminat semua ... akak peminat dia gak !!! ekekekekk , sejak bila ?? entoh !!!

 sabar ye dik ! .. anggap sahaja jodoh mu tiada ..dan buat ELIA .. kuatkan hati .. ini semua dugaan dlm kehidupan kita .. bertunang bukan semestinya berkahwin ... itu adalah hakikat yg perlu kita terima walaupun ia pahit


1. Keputusan Nekad Putus Tunang
 
“Sebenarnya keputusan saya mahu putuskan tali pertunangan dengan Elia, bukanlah keputusan yang dibuat secara terburu-buru. Saya sendiri sudah pun berbincang dengan keluarga saya. Malah, saya sendiri ada menghubungi Elia untuk berbincangkan tentang keputusan penting ini.

Namun, Elia seakan tidak memberikan sebarang kata-kata sama ada mahu atau tidak. Dia memberikan tanda tanya kepada saya. Terpulanglah jikalau dia mengatakan saya tidak ada berbincang dengannya.

Insya Allah, dalam masa terdekat ini keluarga saya akan datang berjumpa dengan keluarga dia untuk mengesahkan perkara ini dengan lebih rasmi. Apapun, saya memohon maaf andaikata keputusan ini menyinggung hati banyak pihak. Saya merasakan ini adalah keputusan yang terbaik buat Elia, saya, keluarga dan sesiapa saja yang terlibat secara langsung atau tidak.

 9 kenyataan dari nya sila lihat DISINI

sumber : abang NARA

34 comments:

  1. saya minat APEX gak since piala suzuki aff...kesian jugak kat dia ..hmmm~

    ReplyDelete
  2. tul tu kak...CINTA TAK SEMESTINYA bersatu...kena paham tuu

    ReplyDelete
  3. em kdg2 letih gak kn nk layan2 mende2 cmni tp itulah yg seronok.hehe..

    ReplyDelete
  4. mmg perit bila berpisah dlm perhubungan..

    ReplyDelete
  5. dah xde jodoh kan???
    lgpon diaorg muda lagik...
    mgkn pasnih diaorg akan dpt pasangan yg lebih baik...

    ReplyDelete
  6. mengalahkan artis dah cerita diaorang ni kan kak..jodoh memang dah ketentuan Illahi

    ReplyDelete
  7. doa kan yg terbaik utk hidup masing2 pasni

    ReplyDelete
  8. andainya sudah takdirnya begitu.. redha je la kan..

    Moga mereka baik2 saja..

    ReplyDelete
  9. dah baca tadi..
    klw dah bukan jodoh kan..
    xyah pjg2 cite la paper ni pon..

    ReplyDelete
  10. sy mengikuti citer die ni and sy sokong keputusan die...

    ReplyDelete
  11. mcm 10 dalil lah pulak..hiks

    ReplyDelete
  12. byknye nk 10 kenyataan

    ReplyDelete
  13. banyak naa godaan...dah takde jodoh...nak buat lagu mana

    ReplyDelete
  14. apepun alasan die, mmg org dh cop die ada skandal ngan pompuan len..
    huhuhu, minat gak.. tp yela.. manusia mudah berubah..
    semoga keputusan itu yg terbaik utk mereka.. ;-(

    ReplyDelete
  15. Isyk3... dah poning dah kes depa ni...papepun, biarlah semuanya berjalan lancar..

    ReplyDelete
  16. ksian nye..tp kite xtaw slh sape sbnr nye..cume terkilan ngan bekas tunang apek..da taw apek pemes,xpyh la nak kecoh2 kat fb..bile da jd mcm ni,dye sndr yg malu..ish2..da xdpt kawen ngan pemain bola sepak negara..hehe

    ReplyDelete
  17. yeaaa .. apex single balik... mesti ramai yg suka... keke.. tak baik la puasa2 saya cakap cfam ni.. tp biasalah tunang tak semestinya kawen..

    ReplyDelete
  18. jangan salahkan pertemuan. Mungkin sekarang tiada jodoh tapi di akan datang, siapa tahu kan. :)

    ReplyDelete
  19. saya minat dia sejak piala suzuki tu kak..hehe..

    doakan yg terbaik utk masing2...

    ReplyDelete
  20. Tiada jodoh antara mrk..
    kesian juga dekat mrk berdua ni..

    ReplyDelete
  21. apek ngah hot skrg nih, ramai awek sukeee n himpit dia, hehehe.... tapi sedih la, kalo putus tunang, moga dowang cekal harunginya...

    ReplyDelete
  22. sediy dieorg dah putuskan ....tapi nak buat camne....setiap perhubungan akan dilanda badai......moga apex terus terrra tangkap bola ekekeeke

    ReplyDelete
  23. makanya jadilah orang yang setia..
    jangan mudah tergoda dengan kecantikan wanita..
    tambah2 pulak di alam pertunangan..
    komitmen tu penting..
    tak de komitmen cemana nak kemudi bahtera rumahtangga...

    ReplyDelete
  24. dilla pun minat die jugak ni kak..tp skang ni tak tahu sape yg btul sape yg salah..

    cume sian kt elia, betapa susahnye bercinta dgn public figure nih..kalu dilla jadi elia, da tak kuar umah kot..mesti org duk tanye pasal isu ni..

    ReplyDelete
  25. akak ni minat apek wey..klate tu..haahaha

    setiap yg terjadi ade hikmahnya..ambil yg positiflah..

    ReplyDelete
  26. bagi saya..mgkin dua-dua ni mangsa keadaan kan

    ReplyDelete
  27. moga ada hikmah di sebalik semua yg berlakuu...

    apa pun jgn sampai Apex hilang fokus tangkap bola sudaa.. uhuhuhu

    ReplyDelete
  28. Moga apex tabah..mungkin ada yang lebih baik lagi yg menanti dia.. lagipun dia muda lagik baru 22 tahun..

    ReplyDelete
  29. ni lah yg paling ditakuti kan ...
    hubungan sekerat jalan...huhuuu

    ReplyDelete
  30. jat dahla bru tunang kak,sekali bc kisah diorg,terus rasa cuak kak.bnyak sgt pengajaran boleh amek drpd kisah diorg sebnarnya.

    ReplyDelete
  31. xde jodoh maknanya tu kan..harap2 dua2 sabar n tabah...

    ReplyDelete
  32. hmmmmmm kalau dah tertulis jodoh diorang sampai c2 jerk...pasrah la....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...