Thursday, August 18, 2011

KASIH seorang AYAH - norman & abby


salam semua

aduhhh sayunya akak tgk pic2 berbuka puasa norman dan abby nie ... huhuhu tetiba terasa bergenang air mata .. nak2 bila lihat pelukan anak abby yg kecil tuu .. seolah x nak lepaskan ayah mereka .. huhuhu sedihnyaaa lah hai ... betapa sayunya anak2 kan bila terpisah dari org yg tersayang .. nasib baikk lahh si norman nie x lupakan tanggungjawab dia sebagai ayah .. masih ingatkan anak2 dan masih menjalankan tanggungjawab bersama anak2 .. huhuhu sedih2 ..
x leh tgk lama2 nie .. sebak ....


 ini paling akak x tahan huwaaaaaaaaaaaa





 nie paling sedih jugak .. agaknya apa kata hati anak kecil nie kan .. huhuh


 bila tgk pic2 nie .. terbayangkan wajah anak2 akak .. huhuhuh zahrien selalu sgt lahh peluk ayah dia mcm nie , waktu ayah dia balik kerja .. mcm lama x jumpa .. huhuhu


semoga norman terus jalankan tanggungjawab sebagai ayah walau dah berkahwin baru nanti .. kita sama2 doakan ya .. semoga anak2 mereka x di persiakan .. aminnnnnnnnnnnnn dan buat abby terus tabah dn kuat jalani kehidupan ini demi anak2 okey .. insyaallahhh


pic : abang NARA


32 comments:

  1. biler divorce anak2 yg jadik mangsa...apa pow jgn lupa tanggungjawab dah la....nafkah buat anak2

    ReplyDelete
  2. terharuuuuu..hrp norman tk lupa tggjwb sbg ayah smpai hjg hayat dia.

    ReplyDelete
  3. walaupun dia uat hal, geram tapi sejuk hati sbb dia kekalkan kemesraan dgn anak2 kan...

    minta2 la dah kawin dan ada baby baru, jgn lupa kat anak yg lama..

    ReplyDelete
  4. kesian anak2.. ayah tu yg buat hal... sedar2 la sket.. anak2 perlukan dia nak membesar

    ReplyDelete
  5. memang sedih kak

    ema pernah merasainya... ma dan abah ema bercerai juga...

    ReplyDelete
  6. anak2 selalu jd mangsa kan...kesiann meraka masih kecil...

    ReplyDelete
  7. mmg terharu kak tgk gmbr2 ni..kasih syg ayah tak sepatotnya putus walaupun dah berpisah..anak2 tu rezeki Allah tak ternilai..

    ReplyDelete
  8. ayu plak yg berair mata tgk pic2 nie..sedih... :-(

    ReplyDelete
  9. kita pun baru tgk dalam abg nara. sedih tgk anak dia peluk norman. kan best kalu depa rujuk balik..

    ReplyDelete
  10. macamnila baru betulll walauapa pun terjadi...anak tak mungkin dapat dipisahkan...dan Memey kena FAHAM!!!!

    ReplyDelete
  11. sedeykan kak....kasih ayah ngan kasih ibu nie xsama kan...anak2 perlukan ayah dan ibu mereka dalam masa yang sama...

    ReplyDelete
  12. rujuk la balek...huuwaaaa

    ReplyDelete
  13. ala... so touching!! harap2 pas kawen kang still forever camni gak laaa... ;-)
    alahai sweettt tgk pakai telekung tu... sejuk mata mandang...

    ReplyDelete
  14. walaupun dh bpisah..tp tgungjawab tu x dilupakan. dan y penting memey memahami tgugjawab norman & x menghalang.. itu y bgusnya.. apa y lps tu lpsla.. dh tsurat jodohnya setakat ni..

    ReplyDelete
  15. sedihnye tgk pic tu.hope norman tak lupakan anak2 dia dan jalankan tanggungjawab dgn adil.sbb air yg dicincang takkan putus.saya pun dulu penah alami nasib mcm ni.tak mau ingat kisah lama.:-(

    ReplyDelete
  16. nampaknya norman mmg tak lupa tanggung jwb..abis cemana gosip yg kata dia tak tanggung jwb tu..bahgia btul..klu leh rujuk kan bagus,tp mustahil dia nak kawen dah..

    ReplyDelete
  17. sayu tgk anak2 tu, mesti rindu kan ayah dorang

    ReplyDelete
  18. sedih lah akak...owg dewasa munkin leh faham ..tapi budak2 susah nak faham kan..

    ReplyDelete
  19. sayunye tgk..harap2 norman x lupalah tanggungjawab dia slps berkahwin baru nnt..

    ReplyDelete
  20. Dah tgk pic2 ni kat fb abby, tp ttp sedih bila tgk blk kat rmh akak nih..huhu

    sebak je kita yg tgk ni kan, mereka entah mcmna la, moga Abby tabah!

    ReplyDelete
  21. Agak2 memey sedih tak tgk gambar2 nih...naluri wanita mesti tersentuh punya kan..apapun moga kalian semua berbahagia dgn kehidupan masing2..tanggungjawab jgn dilupa.

    ReplyDelete
  22. tu yang sedih bila ibubapa berpisah.. kesian dekat anak2 yg x tau apa2...

    ReplyDelete
  23. Yerlah kak.. Sayu betul tgk keadaan tu.. Apapun moga dia tak abaikan tanggungjawab pada anak2.. Anak2 terlalu kecil lg.. Perlukan keduanya.. Hukhhukhukhuk sian..

    ReplyDelete
  24. alooorr suwittnye
    sian anak2...tulah jgn pasni abaikan anak2 sudahhhhhh

    ReplyDelete
  25. kesiankan...dulu sy suke drg berdua tp xsangka jd cm nie...

    ReplyDelete
  26. alolo comelnye..huhu..
    kesian kan anak-anak mangsa cerai ni..
    nasib norman ada rasa tanggungjawab dekat anak-anak.. :)

    ReplyDelete
  27. ni gmbo bile kak?

    emm mmg diorg xdak jodoh jgk kan? sgt2 hrp dia dgn abby baik balik..

    ReplyDelete
  28. isk kalau ratu taktaula kak camne.pe lg kalau bekas suami nk kawin lain...iskk takble bygkan camne..

    ReplyDelete
  29. anak perempuan no 2 norman tu cantik, kan bagus cam tu sesekali luangkan masa ngan anak.

    ReplyDelete
  30. norman norman... haissshhhh....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...