Monday, August 22, 2011

KANTA LENGKAP - oh x mungkinnnn


salam semua

memang akak teringin nak pakai lens .. terutama bila nak raya nie .. tapi kan bila tgk lens2 dari barat nie kan .. adehhh naik seram lak .. huuhu kalau di beri pilihan x der nye nak pakai lens macam nie huhuhuh , amik yg normal2 sudah .. nampak natural kan :))










mcm2 org putih nie kan .. x terfikir punn nak pakai lens mcm nie huhu



31 comments:

  1. pelik nau lens nye kan.. ish ish ish..

    ReplyDelete
  2. hehhe lawak lak tgk..tkut nk pakai..mcm x normal tgk kan

    ReplyDelete
  3. Hihi Seni sangat orang putih ni ;)

    ReplyDelete
  4. tkut la plak tgk mata pelik2 cmtu kak

    ReplyDelete
  5. yang gambar dolar tu barulah betul2 boleh panggil mata duitan..hehehe

    ReplyDelete
  6. kalo 1st time pakai lens atau jarang2 pakai..jgn la pakai yg kaler2 atau corak2..sakit mata...pakai yg biasa je dulu

    ReplyDelete
  7. ganas semua design lens ...ngeee

    ReplyDelete
  8. brutal sungguh..kalu pkai lens ni kompom nmpk galak kan..hehee

    ReplyDelete
  9. saya pakai lens since form 1 lg.. dh mcm2 jenis lens dh sy pakai. tp yang paling selesa n senang pakai lens dari korea. yg tahan lama tu.. kalau nk natural punye kaler, beli freshlook. :)

    ReplyDelete
  10. hehe tak sngup nk pakai

    ReplyDelete
  11. Akak.. Pandai akak cari... Pelik2 semua lens tu

    ReplyDelete
  12. menakutkn je..mmg tak sangguplah nak pakai =P

    ReplyDelete
  13. haha..x sanggup nk pakai..teruk sgt dah coraknye..saya ade jual contact lense from Korea..dh pakai jenama tu 2 tahun, sgt selesa..tahan lama pn ye..hehe

    ReplyDelete
  14. xberani lah nk pakai yg cm ni.

    ReplyDelete
  15. hoho,ada ke yg pakai ni?psiko je.

    ReplyDelete
  16. eiii .. geli ada takut pun ada...pelik lah...

    ReplyDelete
  17. pic yang ke 4, menakutkan...
    mcm antuuuuu

    ReplyDelete
  18. hehehe..mmg menakutkan masukkan lens dlm mata.tp klu mereka dah biasa ok kot sis.

    ReplyDelete
  19. salam kak...

    awe pun macam tak mungkin je nak pakai kanta lekap sebab power tinggi dan dah biasa pakai spek lagi satu awe dulu pkr kalu pakai kanta lekap corak2 nanti kita akan nampak corak2 tu jerk..haha

    ReplyDelete
  20. nak cari lambang RM la hihihi...

    ReplyDelete
  21. sy takut nk pakai contact lens..xreti nk pakai kak..

    ReplyDelete
  22. heee.. yg bawah sekali tu.. x leh blah... hahaha..!

    ReplyDelete
  23. uih macam macam paten dah. Dulu aku pakai tp malas jaga, leceh sikit laaaa...

    ReplyDelete
  24. mak ni pengguna tegar len sejak 1o thn lampau. Tp rasanya, tak mungkin la kot nk guna len yg gini punya rupa..hehehe

    ReplyDelete
  25. baru teringat yg ratu lom bli CL lg... :)

    ReplyDelete
  26. teringin jugak nak pakai
    tapi.... TAKUTTTT nak masukkan benda tu dlm mata! hahaha

    ReplyDelete
  27. dulu2 ada gk keinginan nk pakai..tp bknlah yg dr barat ni, menakutkan..hehe

    ReplyDelete
  28. huiooooooo...hehe
    g skrg dh malas nk pakai...
    mmg le perasan cantik mata biru, kelabu bagai..
    tp br pakai kejap dh pedih2 mata..
    tak tahanlahh....

    ReplyDelete
  29. ish mcm2 pesen..takut pulak menengokknya

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...