Wednesday, August 24, 2011

iftar di TERMINAL SATAY ZUL


salam semua

ini kisah semalam , alhamdulillahhhh syukur akhirnya hajat nak iftar di luar kesampaian ... ekekek sib baik hubby nak .. dia kalau cakap nak berbuka di terminal satay zul nie pantang menolak .. dia memang suke makan nasi impit dan satay disini specially satay perut !! haaaaaaaaaaa akak dan anak2 pun suke uuuuu :) sedap dan x mengecewakan .. 

tapi tulah harga semua dah naik .. makan baksooo pun dah rm 5.20 uuu terpana akak kejap huhuhu .. tapi oleh kerana tujuan nak menjamu selera bersama anak2 .. x perlah .. lagipun bukan selalu bagi kami makan diluar nie :)

mee bakso utk akak :) memang dah lama teringin makan bakso nie .. ermm daging dia isi 4 ketui .. sedappp :)

satay ayam & perut .. favourate kami sekeluarga .. kalau ke terminal nie x makan satay perut x sah !! :)

nasi lemak nina & riena ..wajib ! .. padahal dlm bulan puasa puas akak masakkan utk mereka ..



aksi org lapar & org x pose ekekekke lucu tgk pic nie :)

dan yg akhir mustilah pic akak dan riena .. suh hubby amik kan .. kami sampai punn dah azan soo sempat layie pos2 ekekek itu wajib kan kalau dah blogger tegar nie .. kalau tidak x der modal nak update nanti .. dan off course semua ini akan jadi kenangan abadi kami .. :)




22 comments:

  1. - best kan bwk anak2 makan2 cam ni...tapi thn ni x sempat lg buka kat luar...sob sob...

    ReplyDelete
  2. sateyyyyyy sedapnyer akak
    terlioq bonar ai tgk ngeee

    ReplyDelete
  3. Bestkan berbuka di luar, anak2 pun happy je...

    Hmpr2 meleleh air liur tgk satay tu akak...kn p cari gak ni...hehe

    ReplyDelete
  4. nak satayyyyy.perut...best tu...;d

    ReplyDelete
  5. ieda ni yang teringin nak makan satay ni sedap. balik nanti cam nak cari lah kat bazar ramadhan.

    ReplyDelete
  6. nasi lemak di terminal satay zul ni mmg sedaplah...

    nasib dah merasa, kalau tak terliur ni...hehe

    ReplyDelete
  7. eida pun dah lama teringin nak makan bakso...

    ReplyDelete
  8. alamak..terus terliur tgk satay!

    ReplyDelete
  9. sy lak suka sate hati...mmg sedap, nasi lemak pun best & nak lg best 3 layer tea lar hehehe

    ReplyDelete
  10. kami selisih la nak singgah sini lagi kak... taubat dah.. pertama dan terakhir tu...

    hehe... sy cam akak gak.. kalau gi memana skrg ni sibuk ambik gambar nak tepek kat blog... suami bising2 tp sy jawab je kang blog nak update xde gambar lak..hehe...

    ReplyDelete
  11. @NM02 dik walau pahit ku telan demi permata2 ku yg tercinta .. doa2kan buat akak dik :(

    ReplyDelete
  12. woahh menu mmg marveless!

    satay kegemaran sy juga :)

    cun kakieda :)

    ReplyDelete
  13. bestnya satay....

    munna thn ni tak pernah lagi berbuka di luar..hari2 rumak mak je..sebab en abg berniaga di param...

    ReplyDelete
  14. sesekali mkn luar mmg syok kan kak, apalagi dgn family pastu mknan semua sedap2...

    mmg saat yg best!

    ReplyDelete
  15. izan slalu lalu je kak kat sini tp tak pernah mkn..bila tgk akak mkn,mmg nmpk sedap kemain..kena cuba la lepas ni.. =)

    ReplyDelete
  16. kak, g satay zul booking x?hihi jat buka kat padang ari ni.

    ReplyDelete
  17. waarrgghhh sedapnyeeee..
    lama dh tak pekena sate zul ni..

    ReplyDelete
  18. comeynya anak2 akak...

    betul kak semua rege mknan semua naik kan...xpelah kak sekali sekala kan....

    ReplyDelete
  19. bestnyer...meleleh tgk pic ni.
    betul la semua dh naik..sblum poso ada lg jual ns ayam RM3.50 tp skrg kt bazar ramadan semua RM4.50 ke atas...

    ReplyDelete
  20. alamak sedapnya satay,
    dan2 rindu nak mkn satay,
    tidakkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  21. sate zul mmg sedap tp xpernah cube sate perut lagi..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...