Monday, August 22, 2011

ibu DOAKAN untuk mu


salam semua

alhamdulillah hari ini dah pun masuk hari ke 22 kita berpuasa .. campur tolak dah masuk ke 10 hari terakhir ramadhan .. syukur alhamdulillah kita masih di berikan peluang kepada kita untuk meneruskan ibadah puasa sehingga menjelangnya fajar syawal nanti .. aminnnnnnnnnn dan hari ini bermula lah hari getir buat anak2 akak .. hari pertama peperiksaan pertengahan tahun bagi nina & riena .. akak doakan mereka dpt menjawab soalan dengan tenang dan dengan mudah .. aminnnnnnnnnnn .. semoga mereka berjaya .. seawal pagi nina & riena bangun selepas sahur terus sahaja mandi dan solat .. x mahu lewat ke sek katanya .. aminnn anak2 ibu semakin paham 

dan 

ibu doakan anak2 ibu terang hati dan mudah dlm menjawab peperiksaan nanti .. kejayaan anda semua terletak di tangan anda .. ibu hanya mampu berdoa siang dan malam .. lakukan yg terbaik ya sayang ..

pic taken sblm keluar rumah .. syukur riena setakat hari ini x tinggal lagi puasa .. dan kakak sehari je tinggal puasa disebabkan x sihat .. insyaallahhh semoga anak2 ibu terus berjaya dan ceria .. :)


ps : bermula semalam di kg akak dah ramai yg mula bermain bunga api dan memasang pelita 7 likur .. dah 7 likur ker ???? adehhhh ada 2 hari lagi kan ...

29 comments:

  1. Bila 2 kakak ke sekolah adik/hero tu tinggal sendiri ye ieda. Anak kakak pun mula periksa juga hari ini ieda... Moga anak-anak kita berjaya ieda...

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya ye anak-anak akak..:)

    ReplyDelete
  3. doa ibu insyaallah akan dimakbulkan...
    semoga anak2 sis berjaya:)

    ReplyDelete
  4. anak2 mamipun dah selesai menduduki peperiksaan...moga mereka akan mendapat keputusan yang baik..amin...
    moga anak2 ieda juga akan mendapat semua soalan peperiksaan dengan mudah...amin

    ReplyDelete
  5. anak2 saya mggu lepas dah exam kak...
    mggu nih diaorg nebes nak tau result plak...
    mak bdk pon nebes kak... hehehe...

    ReplyDelete
  6. Ieda,
    Lambatnya periksa pertengahan tahun. InsyaAllah berkat doa ibu pasti dipermudahkan.

    ReplyDelete
  7. dorg mesti boleh buat exam.chaiyok2 adik2 akk =)

    ReplyDelete
  8. kat kawasan umah saya baru maisara sorang je yang main bunga api..
    hahahhha

    ReplyDelete
  9. alahai...sweet nyer..:)

    title entry pon dah sweet..

    ReplyDelete
  10. Good Luck utk kakak & adik..pasti boleh kan.. ;)

    ReplyDelete
  11. Semoga mereka berjaya...

    ReplyDelete
  12. Semoga anak² akak berjaya di dunia dan di akhirat..amin~`

    ReplyDelete
  13. semoga semua nya berjalan lancar.amin. :)

    ReplyDelete
  14. Sama la.. anak2 saya pun tengah periksa ni .. harap2 boleh la menjawab dengan tenang bulan2 puasa ni..

    ReplyDelete
  15. Sama la.. anak2 saya pun tengah periksa ni .. harap2 boleh la menjawab dengan tenang bulan2 puasa ni..

    ReplyDelete
  16. gudluck ok. akak pun sekarang ni dok berdebar2, ami nak exam upsr lepas raya nanti

    ReplyDelete
  17. gud luck utk mereka dua beradik. buat yg terbaik utk ibu ye sayang

    ReplyDelete
  18. wahhh..Alhamdulillah..rajin ank sis puasa..

    semoga semua berjaya..:)

    ReplyDelete
  19. pasti boleh! doa ibu insyaallah dimakbulkan..dan usaha anak2 lg penting..

    ReplyDelete
  20. good luck si comel!! don wori kak...insyaallah boleh jawab dgn cemerlang tu ....

    ReplyDelete
  21. lya doakan agr riena & nina dpt mjawab soklan exam dgn tenang skali
    :-)

    ReplyDelete
  22. untie bonda doakan yang terbaik tuk kakak ngan riena....

    ReplyDelete
  23. alololo...kecik2 dh rajin pose..

    ReplyDelete
  24. - banyak sekolah tgh exam skang ni kans...moga berjaya utk anak2 semua...ameennn

    ReplyDelete
  25. SEMUA ~ terima kasih aunty2 dan kakak2 semua .. doakan yg terbaik buat kami ya .. aminnnnnnnnnnnn :))

    ReplyDelete
  26. harapan mama dan abah kan...;d

    ReplyDelete
  27. gud luck kids...
    tgk uniform teringat zaman sekolah dulu
    rindu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...