Tuesday, August 9, 2011

ENIRIGUE - anu dia KECIK !


salam semua
biar benar dia nie ... uhuhuhuhuu

Penyanyi Enrique Iglesias Bercakap Pasal Saiz Anunya



MELBOURNE, 2 OGOS 2011: Entah apa mimpinya, penyanyi Enrique Iglesias tiba-tiba telah mengungkapkan satu kenyataan yang mengejutkan sewaktu dia menjayakan sebuah konsert di Melbourne, Australia baru-baru ini.

Kenyataannya yang mengejutkan itu adalah tentang pengalaman pertamanya sewaktu melakukan hubungan seks serta pengakuannya apabila memiliki saiz anu yang kecil. Ia bermula apabila penyanyi kelahiran 8 Mei 1975 itu mengundang empat orang lelaki ke atas pentas pada 20 minit pertama konsertnya.


Enrique kemudian bertanyakan rentang pengalaman pertama mereka saat melakukan hubungan seks dengan pasangan masing-masing. Setelah mendengar jawapan daripada keempat-empat lelaki tersebut, pelantun Hero itu berkata: "Saya sangat gugup sewaktu pertamakali melakukan seks.


"Biasalah, pengalaman pertama selalunya tidak begitu bagus. Lagipun, pada masa itu, usia saya baru 17 tahun. Saya sangat gugup," katanya.


Kemudian salah seorang penontonnya bersuara, memiliki rupa paras dan wajah Sepanyol pasti memudahkannya untuk mendapatkan wanita dan mengajak mereka tidur.
Mendengar kenyataan tersebut, Enrique Iglesias terus menjawab.

"Ya, memang saya memiliki wajah Sepanyol, tapi saya mempunyai buah zakar yang paling kecil du dunia. Saya serius," jawabnya tanpa rasa malu.


awwwwwwwwwww jadi isuuu ke ?? huuhuh , x pernah terfikir pun akak nie :))


29 comments:

  1. akk tak baik bolan2 pose ni.hehehehe

    ReplyDelete
  2. benda2 gini pun nak cerita kat orang...publisiti murahan.

    ReplyDelete
  3. eksss.....itu pun nk shre ngn dunia ke..eeuuww...

    ReplyDelete
  4. haish..kena pikir la tu kak..haha

    ReplyDelete
  5. aduyai sis , pepagi i dh baco cite sx heheheheh

    ReplyDelete
  6. @diana dia dah x popular skrg kann .. namapunn org x sebut2 mcm dulu tuu yg nak kuarkan kisah2 mcm nie .. hermmmm

    ReplyDelete
  7. @H.J ekekek kalau dia fikir dan cakap ok lah erkk .. tapi dik ada je org islam kita yg membicarakan isu2 mcm nie .. :)

    ReplyDelete
  8. mcm ni pun dia nk citer..publisiti murahan..

    ReplyDelete
  9. @fazilzura ahahhahah pagi2 segarkan sikit mata .. info nie dik .. info hiburan sbb semua nie dah jadi bebas dlm masyarakat kita ..

    ReplyDelete
  10. adoiii mabuk ke hape dia ni time tu?
    ke sbb depress sgt2??
    ape2 pn ko mmg hensem ;p

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. ya ampun... nape la ckp psl ni ni abg erique...

    huhuhu..lya peminat no 1 dia... mmg suka lagu dia...espsecially lagu escape & hero.. kalo dgr lagu escape tu xtau napa..rasa sebak jer...:-(

    ReplyDelete
  13. apa kes ni buka pekung di dada...malu aih!

    opsss...bulan posa, kureng pahala...uhukk!

    ReplyDelete
  14. dah la kipas susah mati dier..hehe.. teciknyer..auwwww..hahahaha :P

    ReplyDelete
  15. tecik pon tecikk lah, janji femes, ahhahaha :)

    ReplyDelete
  16. ahhahaha..buat malu je..nasiblah ko non muslim..klau x mesti kena condenm...

    ReplyDelete
  17. @LYAfrina ekekek akak pun peminat tegar dia dikk .. dgn lagu hero tuu .. memang feeling huhuh .. bila baca artikel mcm nie rasa down jewwww ehekss

    ReplyDelete
  18. kenapa perlu bgtau satu dunia? huhu apekah

    ReplyDelete
  19. mcm2 hal lol omputih ni terlalu open....

    ReplyDelete
  20. erk tu pn mau kecoh ke..haha pelik lah org xde agama ni kan =.=

    ReplyDelete
  21. org putih cenggitu lah ye kak..tak malu...benda dlm seluar sendiri pun nak citer...adeh la...

    ReplyDelete
  22. ada aku kisah ko punye kecik???? hahahaha

    ReplyDelete
  23. erk..ok. spechless. perlu cerita satu dunia ke?

    ReplyDelete
  24. akak..bln pose ni..hehe..astghfirullah..:)

    ReplyDelete
  25. akk x pose eh cite anu2 ni hahahahaha
    ntah nyahhhhhh..itu pun nak cite...pi lah wat plastik surgery kasi besaq gedabak kahkahkahhh

    ReplyDelete
  26. haishhh..malu bace!

    tu pun nk britau ke, simpan bagi bini tau jek suda...

    lagipun, size does'nt matter. hati dan perasaan tu lebih penting...

    ReplyDelete
  27. nasib baik uncle melayu....

    lalala

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...