Thursday, August 4, 2011

Emelda dah selamat - EDRA RAFAEL


salam semua

tup2 mereka berdua dah ada anak kan .. x tahu pun ... ekekkekek apa2 punn tahniah emelda .. awak mudee layie lahhhh , yg tuanya adlin tuuu ekekekek .. insyaallahhh akan dpt cahaya mata x lama layie .. mana tahu kan kehadiran edra nie membawa rahmat kepada pasangan artis ini .. insyaallahhhh :))




Adlin Aman Ramli dan Emilda sedang bahagia dengan anak mereka yang bernama Edra Rafael. Khabarnya anak kesayangan ini telah berusia 5 bulan. 
Nanti jangan lupa kongsikan gambar anak tercinta dengan peminat-peminat. Mesti ramai yang teruja nak tengok. Tak gitu? Nama pun cantik. Edra Rafael. Teringin pulak Abang Nara nak letak nama anak 2 perkataan. Nampak macam best je. Tak gitu?


Pandangan akak anak kecil lahirnya seumpama kain putih, ibu bapa yg mencorakkanya utk jadi baik atau sebaliknya atas keizinan ALLAH SWT. "Anak2 dilahirkan suci seputih kain puteh,ibubapa/ibubapa angkat lah menjadikan yahudi atau nasrani"
 



32 comments:

  1. hmm baca gak kat abg nara,bile ntah dye preggy pon tak tau.

    ReplyDelete
  2. tak sangka dah ada baby...senyap jer tahniah!!!

    ReplyDelete
  3. tup tap tup tak dah ada anak diaorang ni..tak tahu pula dia mangandung....

    ReplyDelete
  4. anak angkat ke tu...sbb rase tak pernah nmpk dia pregnant..

    ReplyDelete
  5. insyaallah ada rezeki... takkan kemana... sekurg2nya kehadiaran edra membawa sinar bahagia...

    ReplyDelete
  6. laaaaaaaa dah ade bb dah...tak tau cite pun..akak citer ni laaa baru tauuuu...mesti comey cam maknye kan......

    ReplyDelete
  7. oooo...dah beranak lah ye....eemm..nama ank pun boleh tahan sedapnya....

    ReplyDelete
  8. mudahan2an.. rezeki anak sendiri plak. tahniah la buat dorang..

    sedap nama anak.

    ReplyDelete
  9. A'A LA.. CANTIK NAMANYA..

    ReplyDelete
  10. rasanya penah nampak dia check up kat gleneagles dulu tp tak tau pun dia pregnant..

    ReplyDelete
  11. wow xtau pn bila dia preggy..haha congratz to both of them! =)

    ReplyDelete
  12. tahniah kat mereka kan kak :)

    ReplyDelete
  13. Eh..tiba2 dah ada anak..x dgr cite pon.

    ReplyDelete
  14. Dh besar pon Anak depa ni.... Mg berbahagia ke akhirnya

    ReplyDelete
  15. si Adlin tu jgn lak cakap ngan anak dia..aku kau dh ler..he

    ReplyDelete
  16. Betul kata ieda... kita yg mencorakkan anak kita. Walau anak angkat ibu-bpa angkat itulah acuan yg mencorkkannya...

    ReplyDelete
  17. @ratusiput aah dik .. anak angkat dia .. :)

    ReplyDelete
  18. @lieyalatif anak angkat nie dik .. dia x pernah preggy layie :)

    ReplyDelete
  19. @Kakzakie anak mcm mana sekalipun dia tetap manusia dan still anak2 yg memerlukan didikan dari kita :)

    ReplyDelete
  20. anak angkat kan kak? dia mana preggy lagi kan?

    ReplyDelete
  21. xpasan plak dia ngndung.. tp x kisah ler anak angkt ker anak betui ker.janji kasih syg & didikan tu kene betui

    ReplyDelete
  22. wah ye ker,
    tahniah buat Emelda & Adlin,
    semoga dgn kehadiran cahaya mata ini,
    dpt memeberi kan 1001 kebahgiaan dlm hubungan mereka kan...

    Amin

    ReplyDelete
  23. Tak kisah la anak angkat ker anak sendiri..janji ada didikkan berguna yg diberikan..

    ReplyDelete
  24. sedap nama anak dia... erm anak angkat yerk? x tau pon emilda preggy...

    ReplyDelete
  25. aikkk???
    dah ada anak dah???

    baru last yr jumpa dia shooting, tak nmpak perit boyot pun...huhu

    ReplyDelete
  26. laa.. saya baru tau la.. ketinggalan sungguhlah

    ReplyDelete
  27. lama dia kawin br dpt anak ke../?

    ReplyDelete
  28. konpius la kak ngan berita ni..tetiba jek takde angin takde ape, alih2 da ade anak..

    tp pikir yg baik2 jek la..mungkin diorang tak nk coverage lebih2 kot kat anak..

    ReplyDelete
  29. ada yg kata tu anak angkat..izan baca komen2 kt beautiful nara tu je hehe..tp nama mcm nama mereka..so anak kandung la tu..tak kisah la,yg nyata,anak itu rezeki dan amanah dariNya..

    ReplyDelete
  30. tak kiralah apapun, ank tu membawa sinar pd famili ni :)

    ReplyDelete
  31. haah la, lawa nama tu..leh kopipes ni :P

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...