Thursday, August 11, 2011

di waktu malam - OLAY WHITENING NIGHT CREAM


salam semua

dah lama akak pakai produk OLAY nie , since anak dara lagi uuu :) .. dan dah agak lama akak x pakai whitening night cream nie .. mlm tadi terdetik nak menggunakannya kembali .. bukan apa selalu tuu lupa sokmo .. balik kerja dgn urusan rumah , dah tiba mlm letih dan terus tidur .. mlm nie tadi teringat nak pakai .. rasa segar je .. hermmm kena teruskan pakai nie :)


x der idea nak masak ape .. ada idea ?? huhuhu letih memikirkan menu nie .. :))

24 comments:

  1. bertambah cantik akak lps ni =) skrg pun dah cantik =)

    ReplyDelete
  2. lya pon mlm2 pakai cream ni

    ReplyDelete
  3. wah,,, setianya akak. sy ni kalao bab krim malam bukan x ingat tp slalu la malas nk pakai. hehe :D

    ReplyDelete
  4. sama la kita kak..creamnya ada..tp sllnya jd perhiasan jek..tak sempat dah nak tepek2 sblm tdo..

    ReplyDelete
  5. ratu pun guna olay tp yg white radiant punye... :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ieda

    sejuk hubby pandang...he he

    SELAMAT BERBUKA

    Wassalam

    ReplyDelete
  7. akk ok x olay ni/rara leh pakai x?

    ReplyDelete
  8. sy x leh pakai olay kak... muka ni nak produk murah2 je.. hehe.jimat..

    kak, sy buat jejemput kentang je kak..dah xde idea dah pun..

    ReplyDelete
  9. suka jugak produk olay ni.. ;)

    woahh bertambah comeylah akk nnt :D

    ReplyDelete
  10. kak, apa kata buat tomyam? yummy!!

    ReplyDelete
  11. D pun tak tau nak masak apa...ptg ni ingat nak goreng simple2 ja..sotong goreng kunyit...

    ReplyDelete
  12. ohh, tu la rahsia kejelitaan mu yea...

    ramai la beli olay pas ni...hihi

    ReplyDelete
  13. ooo,,, rahsia kejelitaan dah terbongkar.. saya pun suka terlupa sapu night cream.. tapi saya tak pernah la guna OLAY

    ReplyDelete
  14. pakai gak skjap,x hbes2 pun kak.hihi.asek pkai bdak sejuk je skrg.

    ReplyDelete
  15. hehe..

    camtu blh terus memakainya kan kak.. :)

    ReplyDelete
  16. saya pon jarang pakai krim malam..sbb malas ingat nk tido jek..tk sempat nk berkrim2 bagai..eheehhehehe

    ReplyDelete
  17. menu apa?ringkas2 pun sedap sis.

    jd perempuan ni susah juga kan?nak tepek muka,sapu lotion tgn,kaki..bdn sblm tido..keh3

    ReplyDelete
  18. sy tak penah pakai produt olay kot..kang sy pakai kang ieda tak kenal lak jumpa sy..ekekeke

    ReplyDelete
  19. lely pernah try masa muda belia dlu..
    tp tak seswai kot..
    abes nek jerawat gatal.. heheheh..

    lani pakai safi rania aje..

    ReplyDelete
  20. Akak pun sama, sejak remaja guna Olay (dulu Oil of Ulan kan) sampai sekarang pun masih guna. Memang best :)

    ReplyDelete
  21. mia mlm2x..x pakai pe cream pun..bersih muka je..mmg letih piki menu..ni yg msk seminggu pun x larat dok buat menu.huhu..+ msk sorang2x lg x best..roomate jenis mls nk msk...huhu

    ReplyDelete
  22. Assalam Ieda...Akak pun tak tepek apa2..sebab "LUPA"~alasan standard...hehe....bedaK SEJUK pun lupa.....tu tak cerah2 kulit akak tu....Menu apa ya....Akak ada jamuan berbuka dekat EQ hari ni...selamat otak tak yah pikir2 dah!

    ReplyDelete
  23. wah.....berseri-serilah lepas ni muka akak :P. fiza takleh pakai cream tu penah cuba tp tak sesuai dgn muka..muka jadi panas.

    sama lah kite kak..hari2 pukul 3 ptg mesti dh google sana sini carik idea apa nak masak utk berbuka..lain rasanya masak sendiri dgn beli kt pasar ni....smpi kering idea nih..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...