Wednesday, August 10, 2011

cucur udang & sop mee lidi


salam semua

menu berbuka semalam .. alhamdulillah .. berhempas pulas balik petang semalam menyediakan .. syukur dpt lah menyedekahkan sepiring ke jiran sebelah rumah .. :)

cucur udang .. sampai ke sahur ada layie .. simpan sikit :))


sop di makan bersama mee lidi .. hermmm kuah masih banyak masa bersahur , akak rebus lagi mee lidi atas permintaan anak2 .. alhamdulillahhh x der lah pembaziran :))

ps : terima kasih atas segala doa2 yg diberikan buat akak .. itu sahaja yg dpt akak nyatakan disini .. insyaallah doakan agar akak lebih kuat , berat utk akak menceritakan segalanya disini , mgkin tidak sesuai .. sgt2 terharu atas segala doa dan harapan anda semua  .. nak raya nie .. kena kuat lahh habis kan pose ekekek ..


20 comments:

  1. sedapnya cucur udang tuu :)

    ReplyDelete
  2. Assalam Ieda..wah Akak nengok ada cucur siap ada mee sop lagi pulak tu....anak2 akak tak pandai hadap banyak2 jenis...sekali hadap sejenis..tambahan pulak puasa2 ni..dah semakin besar...makin control makan agaknya!

    ReplyDelete
  3. takpe kak..moga ade sejuta hikmah disebaliknye k...

    ReplyDelete
  4. cuucr udang mmga syik kan mkn buker :)

    ReplyDelete
  5. sup tu y sedap tu..lya mmg suka mkn sup gini..sama cam asya gak/

    ReplyDelete
  6. aduh...
    ieda.. mujur aku cuti.. hahhaha

    ReplyDelete
  7. sedapnye tengok cucur tu...

    erm mee lidi, lama x makan, leh buat la bulan pose ni.. thanx kak ieda coz bg idea nak masak apa... hehe

    ReplyDelete
  8. best ble masak,ada org request nk makan.

    ReplyDelete
  9. kakieda mee lidi tu mee kuning kan?hehe saja tanya ;)

    *kak,apapun berlaku sy dokan akk tabah hadapi semua situasi itu..wanita&dugaan mmg kwn rapat..itu tak dinafikan kan kak..

    ReplyDelete
  10. ohhhh tidak......tak sanggup saya melihatnya

    ReplyDelete
  11. heheh dah ptg2 ni mmg dogaan btol tgk makanan

    ReplyDelete
  12. Adeiiii nak pengsannn tgk cucur udang tuuuu

    ReplyDelete
  13. aaa laa.. cucur udang belom wat lagi la puasa kali ni... nak buat la esokk.. hehe.. mlm ni brbuka d luar... hehe

    ReplyDelete
  14. saya nak msk ptg nih sup kak...
    tp saya nak wat bihun sup..

    ReplyDelete
  15. ai dah reply email

    :(

    ReplyDelete
  16. Cucur tu bagi idea utk juadah berbuka nanti tapi sok sok lah kot hr ni dh ada kuehnyaa :)

    ReplyDelete
  17. Cucur + Sop Mee Lidi..rezeki cukup indah ni sis..

    Beb..rasa tak sedap hati dgr keluhan kamu...terlalu peribadi yer...semoga diberikan kekuatan menghadapi dugaan ini..U r not alone ok sis...we will always support u...remember that...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...