Saturday, September 3, 2011

buat anda semua


~ STICKY POST ~
entry baru bawah !!!


Raya dinanti-nanti,
anak bulan dicari-cari,
nak tunggu ape lagi,
dah sampai masa kite nak ber-happy-happy

Ada ketikanya MATA silap memandang,
TELINGA salah mendengar, LIDAH t’lanjur berkata,
FIKIRAN khilaf menafsir & HATI silap menduga.
Mohon maaf atas segalanya.

SALAM LEBARAN
DARI KAMI
IEDAIMMI SEKELUARGA

67 comments:

  1. selamat hari raya kak..maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidil Fitri..
    Maaf Zahir & Batin...

    ReplyDelete
  3. seminggu lagi kak..aaha

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya kak...(",)

    ReplyDelete
  5. Kakak pun sama juga ieda. Mohon maaf atas segala salah & silap. Selamat Hari Raya...:)

    ReplyDelete
  6. - bermaaf-maafan lah kite yer...

    ReplyDelete
  7. dikesempatan ni sy pon nak ucapkan selamat hr raya..
    mintak maaf salah silap samada sengaja@tak yer sis

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya, sis.. :)

    hati2 di jalan raya..igtla org tersayang...

    ReplyDelete
  9. Mohon Maaf Zahir dan Batin sis...

    ReplyDelete
  10. salam aidilfitri buat akak jugak
    lawanyer baju tema color oren gitew

    ReplyDelete
  11. sama2 la kita kak...selamat menyambut hari raya....

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya maaf zahir batin..:)

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya jugak dari akak sekeluarga

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya kak, maaf zahir dan batin sepanjang perkenalan kita, kot ada komen yg mengguris hati

    ReplyDelete
  15. slmt hr raya kak...
    mtk maaf klu ader terkasar bahasa...

    ReplyDelete
  16. wahhh dah tayang kad raya!
    dah kutip, akan dihiaskan kat rumah time raya nnt :-)
    selamat hari raya buat kak ieda sekeluarga, maad zahir batin!

    ReplyDelete
  17. kak ade duit raye utk saye tak? hehe gurau

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya...kieda...maaf zahir batin...;d

    ReplyDelete
  19. Selamat Hari Raya & maaf zahir batin yer..kalau ada apa yang terbabas kira halal yer

    ReplyDelete
  20. laling, selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir batin

    saya doakan raya akak tahun ni dalam suasana penuh meriah bersama ahli keluarga

    tak mo sedih2 tahu kak

    suker tgk gambar raya akak tu

    ^_"

    ReplyDelete
  21. Selamat Hari Raya juga Kak..
    Mohon Maaf Zahir & Batin.. ^_^

    ReplyDelete
  22. salamat hari raya juga....
    selama yg kita kenal kalau ada yg salah dan silap....mohon ampun dan maaf ye akak...

    ReplyDelete
  23. Selamat hari raya kak...

    ReplyDelete
  24. selamat hari raya buat Ieda sekeluarga..kalau sudi jemputlah kerumah akak. ajak rakan blogger Kuantan yg lain pun ok..boleh kita kenal2 lebih rapat lg..:)

    ReplyDelete
  25. Selamat Hari Raya kak Ieda

    ReplyDelete
  26. selamat hari raya akakkk..minta maaf zahir batin ye kak..nnt raya jemputla dtg umah..kat gombak jek..dekatttt.. ;)

    ReplyDelete
  27. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kak

    ReplyDelete
  28. salam aidilfitri utk akak dan family...saya mintak maaf kalau terkasar bahasa sepanjang kita berkawan di alam maya ni...

    nnt balik kampung berhati2 di jln raya ye...

    ReplyDelete
  29. cantiknye kad.. selamat hari raya aidilfitri,. moga raya ni menjanjikan kebahagiaan utk kita.. =)

    ReplyDelete
  30. selamat hari raya kak ieda...mohon maaf zahir dan batin...walaupun usia perkenalan kita masih baru tp seronok dpt kenal dgn kak ieda...semoga berbahagia di samping family tersayang di hari raya ini

    ReplyDelete
  31. Selamat hari raya aidilfitri buat akak sekeluarga...



    http://www.sinarraudah.com/2011/08/pelaburan-yang-bijak-dan-menguntungkan.html

    ReplyDelete
  32. Assalam Kak eida...
    Salam aidil fitri 1432H utk kak ieda dan keluarga...

    ReplyDelete
  33. SElamat hari rayaaaaaaaa!!

    ReplyDelete
  34. selamat hari raye kak ;)

    ReplyDelete
  35. selamat hari raya..maaf zahir batin kak....

    ReplyDelete
  36. Salam Aidilfitri buat Ieda sekeluarga

    ReplyDelete
  37. selamat hari raya, ampun maaf dipinta..

    ReplyDelete
  38. selamat Hari Raya Aidil Fitri.. Maaf Zahir Batin...

    semoga ceria selalu..

    ReplyDelete
  39. selamat hari raya kak... =)

    ReplyDelete
  40. Selamat Hari Raya utk akk&family

    Maaf zahir&Batin :)

    ReplyDelete
  41. Salam aidilfitri buat akak sekeluarga.... (^_^)

    ReplyDelete
  42. selamat hari raya utk akak sekeluarga ;)

    ReplyDelete
  43. selamat hari raya ahkak ku cayang..
    ampun maaf dipinta kalo ada silap salah bahasa, komen yg tersilap kata..
    semoga gumbira diraya nnti.. =)

    ReplyDelete
  44. Selamat hari raya buat kak ieda sekeluarga..

    Happy selalu tau :-)

    ReplyDelete
  45. salam aidilfitri buat k.ida sekeluarga.... :)
    maaf andai ada tersilap kata dan bahasa...

    ReplyDelete
  46. SELAMAT HARI RAYA Kak ieda...

    ReplyDelete
  47. salam aidilfitri kak..semoga akak berbahagia di lebaran ini..

    nnt jemput dtg rumah n ajak la izan dtg umah akak ekeke..

    akak,cheesecake lps raya bley la hehe...

    ReplyDelete
  48. Salam Aidilfitri 1432H..Maaf zahir batin..Maaf dipinta andai komen dan pandangan saya sebelum ini telah mengguris perasaan sdri.. Semoga ikatan ukhwah sesame blogger kan semakin erat lagi di Syawal 1432H ini..

    ReplyDelete
  49. maaf zahir batin... mohon maaf andai ada tersilap kata dlm berblog ni.
    http://www.adzriel.com/2011/08/apa-yang-bengap-sangat.html

    ReplyDelete
  50. selamat hari raya kakak :)

    ReplyDelete
  51. selamat hari raya.. maaf andai terkasar bahasa

    ReplyDelete
  52. selamat hari raya kak ieda.. maaf zahir batin.. ;)

    ReplyDelete
  53. salam aidilfitri juga..:)

    ReplyDelete
  54. slamat hari raye kakak syg =)

    ReplyDelete
  55. selamat hari raya
    maaf zahir batin
    dr el sekeluarga

    ReplyDelete
  56. selamat hari raya jugak..:)

    ReplyDelete
  57. selamat hari raya maaf zahir & batin untuk akak dan keluarga :)

    ReplyDelete
  58. Selamat hari raya buat kak ida sekeluarga...moga raya tahun ni lbh meriah & bermakna.

    ReplyDelete
  59. Salam Aidilfitri
    mohon maaf andai terkasar bahasa dan keterlanjuran kata

    drpda tinie sekeluarga

    ReplyDelete
  60. Salam Lebaran utk akak juga..
    Salam kenal dari saya!

    ReplyDelete
  61. salam..


    selamat hari raya..maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  62. Assalamualaikum Ieda

    ‘TAQABBALULLAH MINNA WAMINKA’ (Semoga Allah menerima amalan kami dan amalan kamu)

    Wassalam

    ReplyDelete
  63. selamat hari raya Kak Ieda sekeluarga!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...