Friday, August 19, 2011

alamak ! SAYANG MENYAYANG ... lalalala


salam semua

salam penghulu segala hari .. salam jumaat moga dilimpah kerahmatan kepada anda semua dan semoga hari ini memberikan sinar kebahagian dan ketenangan didalam jiwa akak dan uols yg akak sayang ! ... adehhhh mari kita sayang menyayang !!!! ... uols sayang akak tak ... ( adehhhhhhhh nak uwek jappp ) ekekkeke gurau2 je pagi2 nie .... kang muntah2 batai pose kannn ehekssss 

nie haaaaaaaaaa terbaca dlm lama gosip hangat abang NARA nie ... statement sayang menyayang zul & abby .. awwwwwwwwwwwwww romantis tak ?? risau ada yg x suke ... alooor x suke x perrrr x paksa2 utk sukee kan .. ye dok zul ! ... haaaaaaaaa kalau dah berbalas statement mcm nie , ape layie dikkk cepat2 lah masuk meminang .. dah beribu yg mendoakan tuuuu :))



 semoga mereka nie cepat2 menikah .. nak2 jodoh di bulan mulia nie .. dikkk amik berkat 1 syawal .. nikah duluuu itu yg penting !!! eheksssssssssss over lah pula akak nie ... ekekeke :)) doa2kan utk mereka tau .......


credit : abang NARA



30 comments:

  1. ouwchhhh...

    semoga sayang tu terus mekar yea...

    ReplyDelete
  2. saya sayang semua...hehehe...

    sayang tu subjektif...dari sayang leh terbit perasaan cinta, kasih...dan kadang jugak benci...

    eh kata subjektif kan...
    adehh, tiba2 berfalsafah...lalala...

    pagi kak

    ReplyDelete
  3. tp sha sayang kak ieda! so cmne? ekekek

    ReplyDelete
  4. semoga jodoh abby kali ni berkekalan.. kesian atas apa yg terjadi atas diri dia.. Semoga Allah memberikan kebahagian buat dia..

    sy peminat setia abby.. hihi

    ReplyDelete
  5. Alahai, romantik jer pepagi jumaat ni. Semoga jodoh mereka ada.

    ReplyDelete
  6. ok lew tu .. copek2 le kawin

    ReplyDelete
  7. Owh,...I like Abby Abadi tooo!!!! :)

    ReplyDelete
  8. semoga abby dapat jodoh yg terbaik...

    ReplyDelete
  9. - sayang menyayang..cinta dikenang..puncak kasih berpanjangan...ooooo...(aiseh berduet dgn jamal la pulak...hehe)

    ReplyDelete
  10. saye sayang Maya karin... heheheehehe

    ReplyDelete
  11. semoga kasih sayang mereka kekal abadi .....memey ngan norman dok kecoh kerja kawin juta2...agak2 abby ngan zul ni nanti ade tak yg nak sponsor camtu....

    ReplyDelete
  12. Kakak pun doakan mereka bersatu. Kesian Abby kan. Alangkah bagusnya kalau dia nikah 1st raya kan ieda... kita pulak yg lebih ye...:)

    ReplyDelete
  13. sayang menyayang....ahhh romantik nye di hari jumaat

    ReplyDelete
  14. perghhh sayang menyayang tuuu...elok lah dipercepatkan apa2 yg patut...takut pudar pulak syggg tu nnt...

    ReplyDelete
  15. semoga kasih sayang berkekalan.. ^_^

    ReplyDelete
  16. ish..lama xsinggah sini...

    * moga mrk kekal ke akhir hayat..cpt2 kawin...tp, sy xbrapa nk b'kenan dgn zul tu..xtau knapa..hi3..

    ReplyDelete
  17. sayang menyayang membawa bahagia..
    slogan tu..
    heheh

    ReplyDelete
  18. suker suker suker..

    moga mereka dipertemukan jodoh di jinjang pelamin..

    eh, saya sayang hubby saya.. ^_^

    ReplyDelete
  19. komen beratus yg x thn tuh :)

    ReplyDelete
  20. syg byk maksud kak...tp kesian kan tgk satu keluarga (abby n norman) tue berbuka sama pd entry akak yg lepas...

    ReplyDelete
  21. norman pon dh nk kawen.biarlah abby pulak =)

    ReplyDelete
  22. bagus gak diorg ni kawen tp xyah buat over cam bekas lakinye tu...nyampahs I..hehe

    ReplyDelete
  23. smoga ader jodoh mereka...

    tp saya syg akak ketat2 tau... muaahhhhh....

    ReplyDelete
  24. sayang menyayang..moga2 klu ada jodoh tuk kali kedua nie...hubungan abby akan kekal sehingga ke akhirnya...

    ReplyDelete
  25. ada jodoh x kemana..tp xmo la lmbt sgt..hihi smoga trus menyayangi =)

    ReplyDelete
  26. wah main sayang2 kat FB la pulak.. hehe
    ameen.....

    ReplyDelete
  27. kalau sama2 dah sayang.. apa salahnya kan.. takde sape yg halang ;)

    ReplyDelete
  28. cepat2 mereka kahwin dan berpanjangan

    ReplyDelete
  29. saya syg Mr Butak saya...so whut?? heheeeeee

    ReplyDelete
  30. sweet nye status masing2

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...