Tuesday, August 16, 2011

aduh ! terpisah sudah kepala & badan


salam semua
haaaaaaaaaaaa nie macam mana nie ??







terfikir apa2 tak .. ke sama macam akak fikirkan ??


ps : esok cuti kan .. soo selamat bercuti semua .. dptlahh relax sikit kan .. akak berbuka di rumah mak lah .. awal2 lagi anak2 ajak balik kg ekekek :) kalau ikutkan x der idea dah nak masak ape .. uolss masak ape ??


37 comments:

  1. teknik tangkapan gambar yang menarik

    ReplyDelete
  2. sy pun hari2 pening tatau nak masak apa kak..poning habis 1 dunia internet sy google :P

    ReplyDelete
  3. bestnya dekat2 leh balik selalu kan kak?

    yg jauh ni tunggu bajet banyak sikit la..

    kami makan ikan bakar je kot ari ni... tengok cikmot buat cam terliur lak..

    ReplyDelete
  4. yang satu tu badan pompuan tapi kepala laki. hihihi..

    ReplyDelete
  5. plannya ikan caru bakar masak pecal dengan cekodok pisang je ieda..huhu.

    teknik gambar yang menarik tu..:)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ieda

    tersilap ambil kepala
    lelaki tukar perempuan
    perempuan terambil kepala lelaki

    kami WPKL tak cuti esok....uh uh

    Wassalam

    ReplyDelete
  7. heheheh nmpk sgt le buat2 kak ..

    SOK KEJOOO sob sob

    ReplyDelete
  8. kreatif.. xde nak masak nye.. beli kat bazar je.. heHe.. esok cuti.. heHe

    ReplyDelete
  9. D pun pening juga tak tau nak masak apa dah...

    ReplyDelete
  10. nk pikir aper yer? blur laks eB tgk. hu2

    ReplyDelete
  11. mcm2 org nih,kreatip pon ye jugak

    ReplyDelete
  12. belah selangor cuti sok..kami kat NS takde cuti huhuhhhhh

    ReplyDelete
  13. tak nampak real la...

    ReplyDelete
  14. Smlt bercuti k.ieda...

    Sy cuti esok tp anak2 sekolah (Kedah xcuti)..huhu

    ReplyDelete
  15. Kepala lelaki tapi badan perempuan. Camne tu??

    ReplyDelete
  16. bestnyer sok cuti!tapi kl nan hado.:-(

    ReplyDelete
  17. Ada nampak 1 berbeza, badan perempuan kepala lelaki :)

    ReplyDelete
  18. mesti kepala org lain tu..hehe..menarik.. ;)

    ReplyDelete
  19. mcm citer karak plak hehe

    ReplyDelete
  20. ada aje specis tak de kerja cam nih ahahaha

    ReplyDelete
  21. he... pandai jee. creative.

    ReplyDelete
  22. apa pun ianya memang kreatif.. tapi kurang menjadi sebab kita semua fikirkan jawapan yang sama.. hehehe

    ReplyDelete
  23. takutnyer... huhu

    jom berdoa?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

    ReplyDelete
  24. menarik menarik..hampir nmpk mcm betul2 terputus

    ReplyDelete
  25. dia owg nawok neh..k'ieda..atau pun dia owg wat magik...;p

    ReplyDelete
  26. nk posing gitu gak lah hahaha
    ingat nk buat ikan bawal msk merah n sup cndwn n ayam goreng je kot

    ReplyDelete
  27. Gempak nye tajuk entri u kali ni, lagi gempak tengok gambar gambar tuu. Pandai teknik fotografi ni kannn?

    ReplyDelete
  28. saya fikir ada 2 org hehehehe

    ReplyDelete
  29. dua orang tu kak

    ada satu gambar..badan perepuan

    muka lelaki..dah kantoi..hehehe

    ReplyDelete
  30. ekekke...rasa seram dan kelako lah...

    kite pun leh uat cam tu kan...
    kena pandai setting :)

    ReplyDelete
  31. Memula tgk meremang bolu roma ni ha.. Tapi ulang tayang blk nak gelak pun ada.. Bila tgk sekali lg, kreatif plak camna depa wat erk.. hehehehehhe

    ReplyDelete
  32. salam

    bila kreatif merantai hati..


    masak-masak jangan tak masak...

    malam ni dah kena prepare sok nak masak pe yea..hehe

    ReplyDelete
  33. heheeh kreatif2.....nk try amek mcm tu gak...badan gee kepala mr B buleee?? heheee

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...