Tuesday, August 23, 2011

adik HANAN pun jadilah


salam semua

ini kisah last week kat umah mak akak , waktu org duk sebuk2 sediakan juadah berbuka .. mcm2 hal budak2 nie .. anak buah akak nie dah semakin membesar ... dah pandai sebut kakak2 .. zahrien punn dia dah semakin kenal .. kdg2 tuu lucu tgk .. nina & riena sgt2 suke melayan hanan nie .. kadang2 tuu naik rimas sbb hanan memang suke sgt nak berdukung dengan mereka .. hermmm kata nina " bb kita dah besar kan ibu ! ... jadi amik bb hanan lahhh " ekekekke lucu pula .. 

sowii ibu dah x leh nak adakan bb utk uols .. harap maklum :))

hanan zuhaira yg dah semakin keletah !


inilah gelagat mereka bila dpt camera .. aksi sebelum berbuka .. hermm mcm2 hal budak2 nie .. siap pose ngan bunga ... entah mana mereka dpt bunga tuuu ..

si kakak siap landing2 layie .. adehhhhhhhhhhh anakkkk oh anak ...


ps ; nak masak ape ari nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! dah buntuuu dah nie ... makan luar ?? ermmmmmm x gaji layieeeeeeeeeeeee huwaaaaaaaaaaaaaaaaa

18 comments:

  1. susah2 masak sambal sardin je kak....hehe...

    ReplyDelete
  2. mesti mereka terhibur main ngan Hanan kan kak.biasalah budak2 ..kalau anak org lain mereka rajin layan kot?kalau ada adik sendiri....ada gak tiba time mereka malas nak layan kerenah adiknya nnt

    ReplyDelete
  3. dah hjung2 pose ni makin pening pkir menu kan kak..huhu

    ReplyDelete
  4. nape ibu dah xle adakan baby utk kami..huhu..

    akak nk kuat semgt utk buat nasi ayam ptg ni..

    ReplyDelete
  5. kak qema menu ptg ni hidangan unik..ulam-ulaman, budu, sambal tempoyak, ikan bakar & ikan goreng..pastu buat sup untuk ammar hihi konfom mkn bertambah nanti hihi

    ReplyDelete
  6. HANAN ZULAIKA nama yg chantek!

    ReplyDelete
  7. macam2 gaya... hehehe

    selamat hari raya kak...

    ReplyDelete
  8. alahai comeynye semua pakat berposing sebelum bukak pose.penat la tuh, sampai terbaring-baring si kakak. hari-hari memang pening nak pikir nak masak ape kan kak ieda :)

    ReplyDelete
  9. jgn taktau bdk ni kalo dpt kamera mcm2 gaya dorang buat tau kak...mcm anak fieza kalo sekali berkumpul dgn anak2 buah kemain berposing tk hengat..mcm la nak tepek gamba tu kat mana2..heheee...

    ReplyDelete
  10. amboi..posing pegang bunga tu...ala2 menggoda gituu

    ReplyDelete
  11. sama la kak...eida pun plan nak ajak mama ngan en dedi berbuka kat luar jugak...tapi cam..ala....khamis baru gaji..tension...

    ReplyDelete
  12. petang ni masak ayam kicap sudah.. hehe

    ReplyDelete
  13. dh buntu jgk nk msk apa..last mggu keje ni dh tkde mood nk msk..hahaha

    ReplyDelete
  14. kemain posing anak2 akak hehe..comel tau anak buah akak tu =)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...