Friday, August 5, 2011

Jgn Hadir Jika Mengundang Air MATA - Abby Abadi


salam semua

kalau akak jadi abby punn akak x kan hadir .. bukan nak cari gaduh tapi x nak kisah silam terungkai kembali .. kisah pahit tuuu .. biarlah jadi kenangan .. kan abby kan kan kan .. semoga abby terus tabah dik .. ingatkan anak2 dlm segala hal .. itulah yg lebih membahagiakan kita :)



Walaupun sudah menerima kad undangan, Abby Abadi enggan menghadirkan diri ke majlis perkahwinan bekas suaminya, Norman dan Memey Suhaiza. Katanya dia enggan hadir kerana tidak mahu merosakkan “Wedding of The Year” tersebut. Bagus jugaklah Abby tak datang. Kang kalau datang macam-macam orang kata pulak. Tak gitu?

Abby berkata dia sudah memaafkan Norman dan Memey serta tidak mahu mengingati lagi kisah lampau. Baguslah begitu lebih-lebih lagi di bulan Ramadhan nie. Memang sesuai sangat memaafkan sesama kita. Syukur.



dik ! patah tumbuh hilang berganti .. ZUL tuu lagi handsome tau .. baik ?? x tau lahh janji abby happy ok .. dan pandai2lah membawa diri dan menilai org dik .. hanya dirimu yg lebih rapat dengan dia dan lebih mengetahui hati budinya .. jgn salah langkah lagi ok :))


17 comments:

  1. kesian dia dan ank2..
    sapa la yang sanggup
    tengok bekas suami yang buat onar bersanding diatas pelamin dengan wanita yang menjadi punca keruntuhan rumahtangganya..kan???

    ReplyDelete
  2. kesian dia dan ank2..
    sapa la yang sanggup
    tengok bekas suami yang buat onar bersanding diatas pelamin dengan wanita yang menjadi punca keruntuhan rumahtangganya..kan???

    ReplyDelete
  3. kesian dekat abby & anak2..
    Moga dpt pengganti yg lebih baik dr yg sblumnye..

    ReplyDelete
  4. Sebagai wanita kakak dapat rasakan walau mulut berkata dah maafkan tapi hati kita siapa yg tahu. Tetap kakak simpati pada Abby. Moga dia tabah membesarkan anak-anak. Jaga anak itu aset dunia & akhirat. Biarlah Norman dgn Memey tu.

    p/s: tak tahulah kakak jadi tak suka dgn Memey - tak baik kan kakak nie....

    ReplyDelete
  5. klu mia jd dia pun..mia x g...mia doakan dr jauh je...maafkan la apa yg dh terjd wp hati terluka..semuanya demi anak2x

    ReplyDelete
  6. kalu sy pun xkan hadir...xmalu dorang tu..dahlah kena tangkap khalwat....

    ReplyDelete
  7. elok la dia tak yah p pun...buat sakit hati ja....

    ReplyDelete
  8. dia dah pakai tudung ek skrg?

    wartawan pun saja cari point,lg nk tnya2 si abby tu ( nama pun keje kan ehehe).. mesti la sedih kalau jd dia..

    ReplyDelete
  9. sentiasa sokong abby malah masa dia baru di ceraikan dulu akak ada buat puisi khas buat dia di N3 akak.

    ReplyDelete
  10. selamat pagi ieda..

    mmg terbaca gak ttg berita nie..
    apa2 pun moga mereka bahagia dgn pasangan mereka

    ReplyDelete
  11. elok la tak gi pun kan, sian dier. takpe la..maybe ada jodoh yang lebih baik untuk abby

    ReplyDelete
  12. Kita boleh memafkan orang tapi nak melupakan memang susah. Daripada luka lama berdarah kembali, baiklah tak payah hadir.

    ReplyDelete
  13. memaafkan tue mudah...tapi nak melupakan tue susah kan sis...huhuhuh

    ReplyDelete
  14. klu saya pon mmg tak pegi kak...
    lagi2 tgk muker fomfuan yg runtuhkan umahtagga kan???
    lgpon abby pon dah rapat dgn zul tu kan???
    moga mereka lebih bhgia... amin...

    setuju dgn pepel...
    memaafkan mudah tp nak melupakan tuh perit... huhu...

    ReplyDelete
  15. hebat sungguh perkahwinan kedua norman ni kan...

    ReplyDelete
  16. ha ah kalu dilla pun, tak pegi jugak majlis tu..buat sakit hati jek..da la dapat tajaan juta2!

    ReplyDelete
  17. hurm,,, tu lah. baek xyah g la kan

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...