Monday, August 1, 2011

2nd GATHER - menyambut sinar RAMADHAN


salam semua

syukurrrrrrrrr alhamdulillahhhh hari pertama di bulan ramadhan , macam mana uols ??? rasa segar tak @ still monday blues ekekekek ... hermmmm apa2 punn akak doakan kalian semua selesa & sihat2 jalani ibadah ini sehingga ke penghujungnya . 

Ok .. 1st entry di bulan ramadhan nie , akak update pagi2 buteee uuu .. ekekek lepas bersahur , dah gosok2 baju , x der ape nak buat sementara menanti mandi dan siap2 hantar anak ke sek .. akak punn update lah entry mana2 yg patut .. rutin harian berjalan seperti biasa .. rasa letih di badan nie ada sedikit terasa , biasalah kann 1st day bagun bersahur dengan anak2 .. anak2 akak & hubby mcm biasa makan nasi tapi akak hanya menikmati shake HERBALIFE .. alhamdulillah kenyang :) ... 

anak2 sewaktu ini sedang menonton tv .. sebelum menunaikan solat subuh .. dah memang akak x akan bagi mereka tidur .. risau kalau tidur .. liat nak bangun pagi nanti ... :)) ok lahhh moh layan pic2 2nd gather kami 

bertempat : taman permainan , taman gelora ktn
masa : 3.00 petang

 setelah di rancangkan selama 3 minggu .. perjumpaan kami kali ini sgt2 meriah .. mcm biasa dengan hilai tawa geng2 blogger yg terdahulu berjumpa .. + blogger2 baru yg ada bersama di petang tuu .. sgt2 gamat jadinya .. makan + bergambar + makan + balik ... hahahhhaha .. akak nie x pandai nak karang2 cerita .. banyak juga pic2 yg x dpt akak snap sbb banyak bercakap dan bertanya khabar kawan2 .. soo layan je version kamera sony cap ayam akak nie ..

featuring ( dari kiri ) : wan kalam hati , zue aneelieya , jaja ed , izan mummy chacha , iedaimmi , mummy harraz , putri Qis Balqis , kak zea sarah najwan & lina

suasana teruja dpt berjumpa selepas 1st gathering ... kalau tgk kat sini ada mummy harraz kan .. hermmm yesss .. dpt juga kami semua mengenali dengan lebih dekat adik yati ( mummy harraz ) nie .. kebetulan dia ke kuantan mengikut suami atas urusan kerja .. :) sgt2 syokkk uuu ..

hasil portluck masing2 .. :) sorri hari tuu x der dslr akak .. adik akak menggunakannya utk urusan kerja .. sakit ati wooo .. ( konpermm jual kat dia ! hergh ... )


cer teka yg mana akak bawak ??? ahahahhaha .. alah rasanya semua akan tahu .. :)


yeaaa tu dia .. sesi menyerang makanan .. ekekkek

sesi paling best .. makan .. makan .. makannnnn dan makannnn :)


hermmm akan ada sambungan .. jgn bosan ya .. mcm biasa .. tapi insyaallahhh akan update cepat2 ..
oh ya .. tertanya2 petang tuu dimana adik LYAFRINA ??? huhuhuh dikkkk bilalahhhh nak jumpaaa kamoooo :))



28 comments:

  1. adeh pg2 pose di sajikan ngan gambo makanan hehee

    ReplyDelete
  2. asik gmbr ai tgh mencedok mknan ajo..keh3..

    ReplyDelete
  3. izan update lmbt sikit..xsempat la siang2 ni,mcm2 kena wat kt umah mak ni..terutama menjadi driver hehe..apa2 pun mmg best semuanya =)

    nak lagi dan lagi hehe

    ReplyDelete
  4. bergoncang usus kita tahu...

    ReplyDelete
  5. selamat berpose kak ieda :)

    ReplyDelete
  6. Selamat berpuasa ..


    wahhh meriah nye majlis jimba2 ye...

    ReplyDelete
  7. bestnya gathering cmtu.. slmt berpuasa k.ieda.

    ReplyDelete
  8. terkilannye xdpt pergi last minit sbb senggugut teruk ptg tu, :(

    ReplyDelete
  9. parti blogger!
    wah seronoknya ...

    ReplyDelete
  10. cepatnyer hapdet... laju jerk...
    kita baru gambo pemanas... ekekek...

    asyik2 ckp ckp dan ckp jerk... pastuh makanssss..... hehehehe...

    ReplyDelete
  11. meriah u olls! i jeles! muahaha

    ReplyDelete
  12. kannn kak tak sangka dpt jumpa kakieda tau :)

    apapun hari tu sy hepi sgt dpt bertemu semua blogger kuantan yg joint :)

    ReplyDelete
  13. salam ramadan beb...suka tengok happening

    ReplyDelete
  14. bestnya parti makan2 with blogger...dpt jumpa yg lama & yg baru..nak jadi org kuantan juga boleh :D

    ReplyDelete
  15. sedapnyer tgok popia tuuu

    ReplyDelete
  16. wow bestnya dpt makan2 camni, ramai2 meriah suasana

    ReplyDelete
  17. syoknye dpt jumpa live camnni..huhu..menyelerakan la sume mknan tuh..nyum2..

    ReplyDelete
  18. A hug appologies n sorry tak dpt datang hari tu..my son demam..nnti wat la raya gathering ye insyaalah...Yummy that fried makaroni tu nmpk sedap la..huhu..salam ramadhan dr zieha:)

    ReplyDelete
  19. byk makanannye kak...abis ke..??

    ReplyDelete
  20. memang syok dpt jumpe kak ieda..ibu yang lembut..akak nanti leh tak send pic yang cantik2 ni.Norsuhana@uniten.edu.my..TQ akak..nanti pas raya kite wat lagi..

    ReplyDelete
  21. Bestnyaa ada blogger gathering..meriah..tgk makanan tuh semua.. :)

    ReplyDelete
  22. kak! bestnya! rugi x leh gi lagi buat kali kedua... psstt kak... raya buat lagi leh... tp jgn la hujung2 bulan ... org selalu balik kg.. :(

    ReplyDelete
  23. hehe sy pun terlewat babe!huhu
    arini baru sempat update..huhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...