Thursday, July 14, 2011

YA ALLAH ! hampir lupa ULANGTAHUN KAMI


salam semua

oh tuhannnn maaf kan kuuuu .. hubbyyyyy tersayangggg isteri muuu hampir lupa ..huhuhu sedih kan .. tapi hubby x baca punn .. dia x pandai bukak2 internet nie .. maklumlahhh bukan lahir dlm kelompok IT soo akak dan anak2 jelah yg baca nanti :) ... hari ini ULANGTAHUN PERKAHWINAN KAMI yang ke 11 tahun uuuuuuuuuuuuuu ... alhamdulillahhhhhhhhhhhh syukur keatas izinnya .. akak dan hubby masih bersama menyulam cinta walau badai2 yg dtg boleh tahan besarnyaaaaaa .. syukur kerana kami sabar dan terus kuat menghadapinya ...


hanya satu pintaku .. semoga allah memberikan keberkatan dan kerahmatan dalam pelayaran kami ini .. memberikan kerukunan , kesefahaman , kekuatan dlm kasih sayang diantara kami agar kami bahagia sehinggalah pengakhiran kehidupan kami .. aminnnnnnnnnnn

Rasul saw bersabda, paling dekat dengan ku kedudukannya kelak pada hari kiamat adalah orang yang paling baik akhlaknya dan sebaik-baik kamu ialah yang paling baik terhadap keluarganya


ps : masih x berkesempatan BW .. sedih .. banyaknye kerja hari nie .. keadaan di office agak kelam kabut .. ke akak je huhuh .. nanti2 akak singgah balas kunjungan uols yaaaaaaaaaa .. 



Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

68 comments:

  1. hepi anniversary akak...wah dah 11 thn ek..bukan senang nak kekal bahagia ek...moga akak dan husband kekal hingga ke syurga :))

    ReplyDelete
  2. Hepi Annbersari Sis..semoga Jodoh kalian kekal hinggan akhir hayat..

    ReplyDelete
  3. td dah wish ;) kat sini nak wish jugak ;)

    hepi anivesari yg ke 11.moga jodok akk dan suami kekal ke akhir hayat.amin.

    ReplyDelete
  4. haishhh akak nih.... anak baru 3 dah pelupa erk...
    klu somi lupa tarikh pnting, tau nak mrajuk... ekekeke...

    hepi anniversary kak.... dah 11 thn yer... smoga berkekalan hgga ujung nyawa... aminnn....

    ReplyDelete
  5. 11 tahun tu kak...fuh......takpe kak, lupe yg tak disengajakan....

    hepi anivesari buat akak dan suami..semoga kekal bahagia selamanye....

    ReplyDelete
  6. hanppy anniversary kak ieda n hubby...sha br setahun..akak da 11 tahun!!!! wahhhh tabikk springg....

    ReplyDelete
  7. selamat ulangtahun perkahwinan yang ke-11 akak..semoga kebahagian menjadi milik akak selamanya...

    ReplyDelete
  8. caner leh terlupa tu kak hehehe
    papepun hepi nbeseri2 smoga bahagia hgga hjg nyawa n dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  9. slamat ari ulangtahun kak...smoga kekal bahagia hgga keakhirnya...ratu insyaAllah bulan 8 ni aniverseri leh sambut sama2 ngan cik kitol...semanagt ni.smlm dh siap dengo lagu raye dlm kete.gila.ehehe..

    ReplyDelete
  10. "PANJANG JODOHNYA...PANJANG JODOHNYA...PANJANG JODOHNYA, SERTA MULIA...SERTA MULIA...SETAHUN LAGI"

    hepi anniversary kak...semoga kekal bahagia ke akhir hayat yea...

    ReplyDelete
  11. epi anniversary kak ieda..
    heheh, adiah ape tuuu..?

    ReplyDelete
  12. SELAMAT HARI ULANGTAHUN KAK

    ReplyDelete
  13. camne bole lupa ieda wey..hheehhe

    BTW...selamat hari ulang tahun perkahwinan ieda..semoga terus bahagia..murah rezeki..

    *********
    malam ni pi la candle lite diner..

    ReplyDelete
  14. HAPPY ANNIVERSARY AKAK LALINK...

    semoga bahagia ke akhir hayat, murah rezeki ..

    ReplyDelete
  15. TAHNIAH kak,..
    semoga kebahgiaan berkekalan ke akhirnyaaaa..

    ReplyDelete
  16. adeii kak..seb baik igt..11 tahun tu..hepi anyversary..semoga berbahagia ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  17. amin...
    selamat ulangtahun perkahwinan aka & hubby..11 tahun tu..
    semoga terus berbahagia selamanya...amin

    ReplyDelete
  18. wah lama tuh..:)

    selamat ulang thun perkhawinan..semoga bahagia hingga ke syurga..

    ReplyDelete
  19. Happy anniversary kak ieda..moga ikatan kasih sayang akak berdua kekal bahagia hingga ke syurga..insyaAllah.

    ReplyDelete
  20. heheh..

    leh plak terlupa yeh kak..

    happy anniversary kak..

    ReplyDelete
  21. Happy Anniversary kak..
    moga kekal Bahagia selamanya..!

    ReplyDelete
  22. happy anniversary Kak Ieda..
    Semoga tenang dan bahagia selalu..


    sentiasa memberi InsyaAllah kita akan menerima berganda..

    ReplyDelete
  23. selamat ulang tahun kak. :)

    ReplyDelete
  24. tahniah kak..dh 11 tahun rupanya..hepi anniversary ..mog kebahgiaan sellau utk akak & suami

    ReplyDelete
  25. happy anniversary day buat kak & hubby,,smoga hubungan ni kekal hingga k akhir hayat & pehuh kasih sayang...

    **kak..ajrla hubby buak internet..nanti kalo dia baca coretan ni..msti dia sgt2 tharu:-)

    ReplyDelete
  26. selamat ulang tahun..
    11 tahun sudah..
    semoga bahagia kekal ke akhir hayat..:)

    ReplyDelete
  27. selamat ulang tahun kak..blh naik pelamin sekali lagi sambut..heheh

    akak cantik dalam pic ni..akak lbh cantik kalu tak pakai spek

    ReplyDelete
  28. happy anniversary kak semoga bahgia selalu ye

    ReplyDelete
  29. selamat ulang tahun buat kak ieda & hubby :)

    ReplyDelete
  30. happy anniversary kak...

    mg terus kekal bahagia dan tabah menghadapi segala dugaan..Aminn...

    ReplyDelete
  31. epi enisbesri kak..moga terus bessriii selama2nya

    ReplyDelete
  32. Happy anniversary buat Ieda dan suami. Semoga sentiasa berkasih sayang hingga ke akhir hayat. :)

    ReplyDelete
  33. Happy Anniversary semoga kekal abadi hingga ke syurga...amin

    ReplyDelete
  34. Happy anniversari sis , semoga ikatan yang di bina akan terus berkekalan sehingga hujung nyawa-amin

    ReplyDelete
  35. tahniah kak..akhirnye dah smpi 10thn lebih dah akk belayar ngan jayanyee...smoga hingga ke hujung nyawa ye kak..amin

    ReplyDelete
  36. kak eida so far blog akak ok loading x de masalah pun..

    ReplyDelete
  37. happy anniversary kak ida!!! smoga kekal bahagia dgn keluarga hingga ke syurga!! ^_^

    ReplyDelete
  38. selamat ulangtahun perkahwinan kak..

    semoga terus kekal bahagia hendaknya...amin....

    ReplyDelete
  39. Happy Anniversary kak. Wah...11 thn dah yer. Semoga kekal bahagia selamanya ☺☺

    ReplyDelete
  40. @mamyharraz thanx dikkk .. wish banyak kali punn x per .. akak suke !!! :))

    ReplyDelete
  41. @Zue AnnaLeeya ohhh tu lah zue .. bezanya akak dan org2 lain .. adakalanya lupe tuuu x leh kalah huhuhu sib baik bday anak2 x pernah lupe .. x perlahhh hubby memang x ingat ape2 punn huhuh

    anyway thanx dikk :)

    ReplyDelete
  42. @sha a.s thanx dikk banyak pahit manis selama 11 tahun nie .. :))

    ReplyDelete
  43. @Pepel BoNda AmaNi thanx dear .. insyaallahhh :)

    ReplyDelete
  44. @el nak wekk camnooooo gitulah kejadian nyeeee ekekkekek :) thanx dear !

    ReplyDelete
  45. @ratusiput bestnyaaaaaaaaaa dikkk akak nie hubby x hinggat pun dik .. tadi call dia suh balik awal .. siap dia marah2 layie .. bukan nak wishh huhuhu sedih2 .. redho dlm hati je dikk akak nie huhuhu

    anyway thanx dikk :))

    ReplyDelete
  46. @Noriz thanx dear ! :)) terharuuuuuu ...

    ReplyDelete
  47. @♥Leily|Ummi Alya Husna♥ thanx dikkk .. adiah !!! huhuhu hubby x wish ape2 layie punn huhuhuhuh

    ReplyDelete
  48. @MamaEma ulang tahun perkahwinan dik .. thanxxx :)

    ReplyDelete
  49. @sarah-najwan nak buat camne kak .. saya nie lebih pelupa rasanya dari akak .. dah parah nie ekekeke :))

    ReplyDelete
  50. @Mama Gee thanx dikkk ! muah .. :)

    ReplyDelete
  51. @kayzie ekekekk tu lah .. ingat pun sbb bukak FB .. ada reminder kan huhuhuh

    ReplyDelete
  52. @mummy_ayu yerlah dikkk .. aminnnnnnnnnnn thanx yee :)

    ReplyDelete
  53. @qemaishak insyaallah dik .. aminnnnnnnnnn :)

    ReplyDelete
  54. @Ena tu lahh ekekke nak buat camne .. sib baik lupe kejap .. kalau x hinggat langsung ! mati ... :))

    ReplyDelete
  55. @A.s.t.i.n.a dikkkkkkkkk dah lama akak x jumpe ... nak link dikk ari tuu akak lupe nak copy !!!

    thanx dikkkk :)

    ReplyDelete
  56. happy anniversary kak!hihi

    ReplyDelete
  57. happy 11th anniversary my lovely sis!!!!

    ReplyDelete
  58. selamat ulang tahun perkahwinan kak...moga saya akan sebahagia akak

    ReplyDelete
  59. selamat ulang tahun perkahwinan ke-11

    ReplyDelete
  60. tahniah kak ieda... moga terus berkekalan kebahagian kekal ke akhir hayat... aminnn...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...