Friday, July 8, 2011

WOW ! this is CAKE ok ...


salam semua

boleh teka ini apa .. dan semua nie ape ?? hahahah sah2 akak dah cakap kat atas tuu kan .. tajuk tuuuu
jomm cuci mata .. kalau anak2 akak tgk nie .. sure melopong mulut .. ekekekek speechless .. nak2 yg istana barbie tuu huhuhuhu


















and there are the maker !!!

V

 


SELAMAT BERHUJUNG MINGGU SEMUA ! .. :)

** akak akan balik kg esok pagi .. umah mak ada tahlil sikit esok malam .. ahad mlm kita jumpe layie yaaaaaaa .. muah !! :)



Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

36 comments:

  1. real giler ek...yg tako/sotong kurita tue kalo buat kek mau semua terkejut...hahaha

    ReplyDelete
  2. arghhh..xboleh blah yg kek sotong koreta itu... kehkeh cantik and mcm real lh..

    ReplyDelete
  3. yg transformer dgn kete alamat mmg xmkn laaa syg wooo

    ReplyDelete
  4. halusnya tangan depa..

    haiii bilalah sy nak dpt kek lawa begini...wish soh izan buat ok kot kan kak =P hehe

    ReplyDelete
  5. ganti la dgn pulut kuning kn lebih timur..

    ReplyDelete
  6. ganti la dgn pulut kuning kn lebih timur..

    ReplyDelete
  7. kagum sy ngan dorang..cntik kek!

    ReplyDelete
  8. dia ni mmg pandai rekacipta kek yang pelik2. slalu gak tunjuk rancangan dia ni kat astro...tapi dah lupa tajuknya...boss cake kot rasanye

    ReplyDelete
  9. Huh.... kalau dapat sepiring pun jadilah. Pandai betul mereka menghias ye...

    ReplyDelete
  10. fuyyoooo!kreatif btul..mmg kagum!=)

    ReplyDelete
  11. menara condong pun ade, hehe

    ReplyDelete
  12. xsanggup nok makke eh..pelik ajo..
    tahu hak skema kek..bulat dan warna ceklet..nyummyyy..

    ieda wey...bila la izan nk berblog ni..akak nk order kek..huhu

    ReplyDelete
  13. mmg gile cantek! kagum!!!

    ReplyDelete
  14. pernah tengok dia buat kek kat siaran TLC..
    memang hebat la dia...

    ReplyDelete
  15. Foto paling bawah tu pun macam kek jugak..

    ReplyDelete
  16. Ada yang kebanyakannya mmg tak sanggup nak makan. Terlalu sayang dan ad tu plak terlalu geli nk masukkan dalam mulut. Hahaha

    ReplyDelete
  17. agak2 rasanya sedap tak???

    PS: pic pertama mmg menakutkan..
    reaL

    ReplyDelete
  18. mmh kreatif lah kak.... munna pun terlopong tgk kek tu semua

    ReplyDelete
  19. akak ader award unutk akak...siler g umah ai yer tq http://ladychenta.blogspot.com/2011/07/award-untuk-blogger2-ini.html

    ReplyDelete
  20. kembang tekak intan kak tgk 'paul' tuh...

    ReplyDelete
  21. yang first pic tu geli lak saya tgk...huhu...

    ReplyDelete
  22. mmg kreatif.. tp larat ke nak abiskan kek besar2 camtu.. heHe

    ReplyDelete
  23. kek sotong tu plg ngeri nk mkn

    ReplyDelete
  24. yg kotak tuh best... yg sotong tuh? hu2

    ReplyDelete
  25. kalo dpt kek ni x rela nk mkn...sb syg :)

    ReplyDelete
  26. Wahh dasat laa kek sotong paul tuh..:)

    ReplyDelete
  27. kek cantik tapi xtergamak nak makan kalau cam gini upanya terutama yang sotongpaul tuh hihi

    ReplyDelete
  28. kek sotong tue memang nampak real la..

    ReplyDelete
  29. wahhh nmpk real kot kak.hehehe.
    suke nya tgk.


    akk knp lame tak nmpak?akk majuk ngan rara ke?

    ReplyDelete
  30. Err... Speechless!
    Kalau dapat kek-kek tu, confirm sayang nak makan. Huhu..

    ReplyDelete
  31. omak aiii...tgk je dh kenyang..heheee

    ReplyDelete
  32. yang no 1 tu mmg tak kan makan....eeeeiiii...sotong

    ReplyDelete
  33. kreatif betul la dia ni...kagom tgk semua kek2 tu..

    ReplyDelete
  34. SGT SUKE tgk cite CAKE BOS dr carlos ni ..

    ReplyDelete
  35. kak, nak oredr untuk anak ema lah nanti ni..hehehe..

    takut org nak makan

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...