Thursday, July 28, 2011

uols cari APA ?? mr NUFF x kasihan akak ..

salam semua

mula2 tu x pandai nak cerita pasal keywords nie .. bila tgk kat blog adik el .. ekekekek kelakor lak .. keyword blog akak x der lah yg lucah2 kan .. kurang sgt2 ... hermm ada punn sbb mgkin pasal point2 yg penting .. x sangka pula entry keburukan maggi tuu sgt2 tinggi pencariannya .. bagus2 memang banyak keburukan maggi nie .. akak pun baru tahu .. tapiii still makan bila terasa tekak nak makan ahakssss

dan paling x tahan kisah anak angkasawan kita dan gadis bogel jadi pilihan .. hermm pasal gadis bogel tuu bukan ape .. boleh menyebabkan kaum lelaki mati pucuk ekekeke :) hot uuu entry tuuu , agaknya kan sure lelaki2 di luar sana yg search pasal entry nie dlm google kan .. tu yang naik tuu :))


 dan ini adalah analytics blog akak minggu nie .. oklahhh turun naik tuu bukan ape .. ujung minggu kan .. entry pun suam2 kuku sbb akak memang jarang sgt2 update bila cuti nie .. banyak lebihkan masa berehat di rumah @ akak balik kg ... walau bagaimanapun thanx sbb uols still sudi berkunjung walau akak x update :))


buat SILENT READERs pun sama .. TQ kerana menyokong blog picisan akak nie .. masih sedih sbb blog akak nie masih ordinary blog .. belum dpt title gliterati .. MR NUFF bila nak kesiankan saya huhuhuhu ! org lain dah merasa dah .. akak jugakkk lum lagi .. ada pun ciputtt je .. 
x paham tang mana x kena ngan blog akak nie :)



Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT


41 comments:

  1. kak ieda kira dah terror gak la pasal mr.Nuff ni... saya ni lagi la tak pandai sgt... baru2 ni ja join mr Nuff tu...hehe... lagi la ciputtt... hehe

    ReplyDelete
  2. akk buat recover pasal maggi ke?hehehe

    mentang2 menu haritu mkn megi.hehehe.akk knp bz eh?

    ReplyDelete
  3. kak, keyword "mengapa hati ini selalu sedih" tu tak menahan tgk, hehehe

    ReplyDelete
  4. hehe..mcm2 yg keywords yg ada.. ;)

    ReplyDelete
  5. Hehehehe...klakar kekadang bila nengok keywords nih, ntah apa² yg dorang cari ☺☺☺

    ReplyDelete
  6. same la, bile bukak saye punye pun mcm2 keyword jugak yg ade...

    "gadis bogel" pun ade ye...

    ReplyDelete
  7. kalo akak x dpt, ejulz lagi la x dpt.. heHE. Nuffnang, bagi la kami duit raya!! heHe

    ReplyDelete
  8. eida..
    cer hantar tiket tanya nuff apasal status masih ordinary..

    ReplyDelete
  9. ooo sha pulak berblogging tu bkn nk kejar semua tu..just for fun :)

    ReplyDelete
  10. lya palin suka tgk keyword.. sbb kdg2 tu mmg mlucukan..dan dr keyword tu..lya akn search balik & tgk..n3 apa y bkaitan keyword tu..sgt2 myeronokkan

    ReplyDelete
  11. Tahniah kak kira dah ok tue , mamtap dah tue..ermm cuba akak anta tiket pada nuffnang tanya kenapa status akak di tarik , amy hari tu anta sekejap je nuff jawab , ni tukar balik amy rasa ada masalah sebab status baru bertukar balik pastu be tetap masuk selalu kalau ordinary be memang x akan nampak bayang..akak try tau all the best tau

    ReplyDelete
  12. dasat gak eh trafik akk
    dah pandai eh main2 mr. nuff nie
    tulah cer tya nuff awat masih ordinary
    el tgk akk pya n3 pun update sgt cepat n sllu up2date...huhuhu

    ReplyDelete
  13. hantar je tiket kt nuff kak..

    ReplyDelete
  14. kak, saya pun kalau weekend takdenya nak hapdet bagai...layan family main masak2 kat umah lagi besh!! hati pun riang bila family mkn masakan kita..blog diberhentikan ketika weekend...hehe..

    kak, semlm pun saya ada buat n3 pasal keyword yg org duk carik...lucah2 belaka...hehe...
    padahal blog saya bukan blog lucah pun...kehkeh...

    ReplyDelete
  15. ehhehe...

    ieda., nie yang nak buat ayu nak klik nuff..
    hehehe

    ReplyDelete
  16. heheh samo ler, kalau sabtu ahad mmg x gerak lew blog ku ini ...

    ok le tu kak , ramai terjah blog akak ni.. leps ni leh jd otai blogger

    ReplyDelete
  17. hehehe..izan pun mcm sha tu kak,blog utk suka2,letak nuff ni tapi tak pernah check kekeke...org letak,izan sibuk nk letak huhu

    lgpun blog izan blog biasa2 aje..akak lain la followers ribu riban..tahap otai dah ni =)

    ReplyDelete
  18. akak..akak dpt title ordinary tu bukan sbb amik iklan heartbeat tu ke ek?org kate kalo dimadukan mmg nuff ni pantang sgt.hehe..dia xnak ada iklan lain selain dia..
    cam innity ke..heartbeat ni kan pengiklan gak?
    kalo ada madu gak automatik la tuka jd ordinary..
    kalo salah maaf la kak..x berapa tau sgt gak pasal status2 nuff ni..

    ReplyDelete
  19. wah kencang gak trafik blog awk eh..hehe..

    nape ieda status ordinary eh?..trafik kencang gtu..patut dpt BE tau..

    kata org kalu letak hb..xde efek ngan nuff..xtau la..akak setia ngan nuff aje..heheh

    ReplyDelete
  20. org yg gersang ja taip perkataan lucah ni kak...hehehhehe..

    ReplyDelete
  21. sy pu mr nuff xsayang, ciput je xnaik2 pun...huhu

    Jap sy nk check traffic jgk..hehe

    ReplyDelete
  22. besnyer klu dh pndai wt n ikut mende2 ni kan..hehe, baru tahu tulis, post n komen..haha

    ReplyDelete
  23. @diana tu alh pelik kan diana .. dah mcm2 ieda buat tau .. pernah hantar tapi entah , x der pula dia balas huhuhuh

    ReplyDelete
  24. @Amy Syaquena masalahnya dik akak bukannya status dia di tarik balik tapi x pernah dpt punn status gliterati tuu ashik2 ordinary je uhuhu

    ReplyDelete
  25. @el ye dik .. lepas nie kena hantar ticket layie .. pelik lah kan .. org yg jarang update ada je dpt kan huhuhuh

    ReplyDelete
  26. @wahida blog kita memang x lucah dik .. kdg2 tuu key word tu kita guna utk relatedkan dgn entry kan .. x der kena mengena ekekeke :)

    ReplyDelete
  27. @fazilzura aduhh dikkk otai blogger .. seram dgr perkataan tuu .. janji same2 suke dlm dunia blog nie kan :)

    ReplyDelete
  28. @~izan~ yerlah tuu izan ... same je ngan izan tauuu mane ade otai2 punn setakat 1lebih tuu dik kalau puluh2 ribu tuu ye ekkekeke :)

    ReplyDelete
  29. @HaSue dik masalanya kan akak sblm2 nie x letak pun heartbeat tuu tapi dah lama tgk cam x der hasil punn .. nantilah akak cuba buang tgk mcm mana , thanx dikk bagi pandangan :))

    ReplyDelete
  30. @sarah-najwan nanti saya cuba kuarkan kak .. saya dgn heartbeat punn tgk same je :))

    ReplyDelete
  31. @exora ekekekek plan2 exora :) ieda dulu mcm tuu jugak :)

    ReplyDelete
  32. besskan tngk rating naik...keep it up tawww

    ReplyDelete
  33. hari2 waktu keje saya harus dan wajib bukak blog akak.. tapi sabtu dan ahad, saya mmg tak bukak blog langsung kak... lebih enak melayan suami dalam bilik... upppsss... agagagagaga





    ^_^

    ReplyDelete
  34. kite status glitterati kak, tp rase mcm xde beza pun. haha! jgn sedih2 eh. keep blogging! ;D

    ReplyDelete
  35. win pun tak brp terror ttg mr nuff ni.congrates kakieda..tinggi trafik tu :)

    ReplyDelete
  36. emm sy rasa ada satu iklan yg ieda salah tepek..dia suppose ada kat last entry baru kita..tp ieda punya ada kat bawah header..perasan tak?

    if nk sy tlg..kita ym k..

    ReplyDelete
  37. wahhh.. tingginya trafik akak.. alycia xsmpai 200 pun hukhuk..

    ReplyDelete
  38. Akak try antaq tiket kat nuffnang tanya, sebab myra penah 2 kali status ditarik, lepas je antaq tiket, esok tu status geli2 dapat balik.


    **Maggi mmg banyak keburukan, tp myra pun suka mkn gak ;)

    ReplyDelete
  39. samelah kita.. nuff x nampak kita pum... huhu

    ReplyDelete
  40. ramainya pngunjung blog akak..sy sehari pun xsmpai seratus tau...nape ye akak masih ordinary?ce tanya nuffnnag

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...