Wednesday, July 27, 2011

tiada CERITA


salam semua

tiba2 x der idea nak tulis apa ??? hermmmmmmmmm uols musti pernah alami saat2 mcm nie kan ... 
kebetulan minggu nie banyak kerja2 akak di office .. pendaftaran pelajar yg belum selesai dan minggu Ujian 1 akan bermula minggu depan , hermmm mcm biasa .. kerja .. kerja dan kerjaaaaaaaaaa ergh ...




Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT


25 comments:

  1. ape lagi, letak gambar makanan la kak hehe

    ReplyDelete
  2. mujur bukan n3 kosong kak hehe..kira idea gak ni menulis =D

    ReplyDelete
  3. citerlah kak...nak baca ni...hehehe

    ReplyDelete
  4. betul tu kak ieda..
    jgn stess wokey...hehe

    ReplyDelete
  5. ekekeekek....betul tu kak..kdg2 buntu nak update ape...haa dah nak puase ni nanti kite pakat2 tepek menu bebuke tau...leh share idea nak masak ape nanti....

    ReplyDelete
  6. jenguk kami nanti yer? :)

    ReplyDelete
  7. buat wordless gmbo makann la kak... sebelum posa ni baik tepek gmbo mknan byk2...hehe

    ReplyDelete
  8. wah kak xde idea tapi tulis gak ni kalau qema mmg membisu je la..esok lusa hari getir buat qema sebab ada audit huhu

    ReplyDelete
  9. ERMM..SELAU SGT..KT MANUSIA BIASA.. LYA KALO DH XDE IDEAL.MMG AMBIK PIC2 LAMA J..N CERITA TTG GAMBAR TU..LG NOSTAGIA LG BEST..IMBAU ZAMAN DULU2..

    ReplyDelete
  10. kadang2 penah jugak...idea xda nak buat N3....

    ReplyDelete
  11. Bukan kadang2 tapi selalu la saya jadi cam tu ... hehe

    ReplyDelete
  12. buat je byk2 wordless wednesday...heheee

    ReplyDelete
  13. ww kak ari ni..letak gambar jek da siap da satu entri..huhu

    ReplyDelete
  14. buat wordless wednesday kak.. ;)

    ReplyDelete
  15. ni kira cerita la ni kak oii :)

    ReplyDelete
  16. saya pon pnah xde idea kak..
    huhu..

    ReplyDelete
  17. HEHHE..akak yg ketandusan idea loni ieda wey..nok buh gmbr napok sibuklah..keh3..

    ReplyDelete
  18. alahai tetiba pagi ni kering idea...biasa la tu kak...wordless..!

    ReplyDelete
  19. banyak kali kak jd cm ni.heeee.so mcm ni lah jd ni nya.

    ReplyDelete
  20. selalu je blur mcm ni...huhu...

    ReplyDelete
  21. biasa laa tuh Ieda.. ada hari² yang tak de citer.. :)

    ReplyDelete
  22. huhu pernah alami situasi ni..pehtu mula la nk merepek bukan² =P

    sama la sy pn byk kerja skrg..sobsob..chaiyok2!!

    ReplyDelete
  23. saya pulak banyak benda nak cerita ni.tapi tak dan la pulak..ni singgah blog kawan2 sat.lepas ni nak kedapur buat karipap..:)heheheh

    ReplyDelete
  24. xper xder citer punnn..ramai gak yg singgah n komen..hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...