Friday, July 15, 2011

TAHNIAH - semakan keputusan STPM dah KELUAR !!


salam semua

waaaa teruja akak .. walau akak x berkesempatan utk melanjutkan pelajaran ke peringkat STPM nie .. tapi xcited tuu tetap ada sbb setahu akak keputusan utk melanjutkan pengajian ke Diploma dulu akak buat bila mana akak mendapat tawaran STPM dan Diploma serentak .. memang mengimbau kenangan betul .. hermm bayangkan lah perasaan masa tu mcm mana .. happy ada serba salah ada .. yg mana satu nak didahulukan kan dan sudah semestinay keputusan yg akak nak buat masa tuuu adalah penentu segalanya ...

tapi alhamdulillahhh bila akak buat keputusan utk menyambung di dlm Diploma nie mendapat sokongan kuat dari keluarga .. syukur lahhh keputusan akak x salah .. sbb masa tuu x ramai yg nak sambung STPM .. kebanyakan kawan2 suke kalau dpt peluang buat Diploma terus nie .. soo akak decide teruskan dengan Diploma akak .. :))


Bagi lepasan STPM 2011 yang telah membuat permohonan melanjutkan pelajaran ke IPTA. Anda boleh membuat semakan Keputusan IPTA lepasan STPM 2011 mulai 15 Julai 2011. Kepada calon yang telah memohon kemasukan ke IPTA, anda boleh membuat semakan pada tarikh yang ditetapkan selepas jam 12 tengah hari. Semakan juga boleh dibuat secara talian online dan juga sms.

Berikut adalah cara semakan ke ipta bagi lepasan stpm untuk kemasukan sesi akademik 2011.
Semakan Online ke ipta lepasan stpm kemasukan sesi 2011

Semakan melalui sms
Taip UPU RESULT No.Kad Pengenalan dan hantar ke 15888


Tahniah kepada adik2 semua .. teruskan perjuanggan anda ya .. semoga sentiasa berjaya , buatlah pilihan yg terbaik demi masa depan anda semua !!!

 

Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

15 comments:

  1. teringat zman akak dulu..akak amik stpm..hehe..

    kdg2 masa kat skol..rasa sebaya aje ngan cikgu2 yg baru posting..heheh

    ReplyDelete
  2. tahniah n gudluck pd semua yg mnyambung ke peringkat seterusnya..

    dulu sy xamik stpm terus amik diploma...

    ReplyDelete
  3. bila baca komen kat atas ni saya pun nak bagitau la..
    saya ada spm je..
    ekekekekek

    ReplyDelete
  4. fuhh lega dah lepas zaman2 spm bagai nih =P

    sy ni jenis otak beku..maka ada spm je la hehe ;)

    ReplyDelete
  5. nak try jugklah mcm nie,
    masih bole ke kalau yg dah berumur 28 thn,
    hihihihihi....

    gurau saja:)

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat adik2 yg berjaya..bestnye kan..teringat zaman blajar dulu..time belajarlah dpt bertemu jodoh juga...hehe.. :D

    ReplyDelete
  7. tahniah kpd mereka yg cemerlang!!!

    ReplyDelete
  8. win dulu sambung stpm juga, mmg diploma lbh baik coz x mbazir masa.lbh cpt graduate kan kakieda.tahniah kpd yg berjaya :)

    ReplyDelete
  9. teringat zaman2 dulu2..

    ehhee

    cepak semak..heee

    ReplyDelete
  10. @sarah-najwan yerlah sbb akak nampak mude layie .. mcm baya2 mereka je :)

    ReplyDelete
  11. @mamyharraz ekekekek kan dik .. rasa lepas dah semua masalah2 kite .. akak ada diploma punn dah syukur dah .. nak sambung layiee payah lahh huhuhu

    ReplyDelete
  12. @Cik Wanie Ghani eh boleh layie ya dik .. ekekkeke :))

    ReplyDelete
  13. @LiLy @ MumMyQiStInA uish ya dik .. ekkeke akak x termu jodoh ngan pakwe sek .. semua dah kawin dah skrg nie :))

    ReplyDelete
  14. @win@momyShaneQeisha aah kan win .. masa dulu semua bila dpt peluang dip tuu dah rasa bangga kan .. jimat masa :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...