Monday, July 18, 2011

Subhanallahhh cantiknya WANITA


salam semua

ya allahhh sungguh sempurna ciptaan mu .. syukur dengan pemberian dari allah selama ini .. sekiranya cantik itu di puji .. risau jika ia dicacat celakan ..  kalaulah akak jadi lelaki .. mau langgar tiang kalau secantik ini lalu didepan mata ..


THE MOST BEAUTIFUL WOMAN IN THE WORLD








cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!


Beauty lies in the eyes of the beholder. My eyes and brain liked very much the unique face of Fathima Kulsum Zohar Godabari
 
Fathima Kulsum Zohar Godabari once a royal princess is now an official Queen of Saudi Arabia. Few days ago her photos (without niqab covering her face) were leaked on the internet and the world luckily noticed her for the first time. Her fair skinned face with grey eyes, red lips and sharp eyebrows is in a perfect symmetry. For me, she is probably the most beautiful woman in the world. Her face is simply a miracle of nature.
 


sumber : mr google 









Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

51 comments:

  1. canteknya kak....

    kulitnya, matanya, bibirnya.. pehhh.... menawan kalbu!

    ReplyDelete
  2. SubhanaALLAH cntiknye ciptaan Allah nii

    ReplyDelete
  3. fuyoohhh...kulitnye halus dan mulus...nak kulit cam gitu..

    ReplyDelete
  4. SEMPURNA kan sis...
    la..princess ke dia nie kak

    zana dah lama jumpa gambar dia nie..
    ada sorang fb guna pic princess nie as profile....utk make up stuff...
    tp mmg sangat2 ler cantik....solekan dia pun nampak kemas sangat...

    ReplyDelete
  5. wanita arab adalah wanita yg plg chantik dlm dunia

    ReplyDelete
  6. hmmmmm.... betola subjective ;p

    ReplyDelete
  7. cantieknyer mata dia...

    ReplyDelete
  8. mmg cantik..muke bersih..halus mulus..hidung mancung..mata cantik..nmpk sempurna.. ^_^

    ReplyDelete
  9. orang arab ni cantik2 cuma rasanya depa kasar sikit pada budaya kita..

    ReplyDelete
  10. hai meleleh air liur tgk dorg ni.

    ReplyDelete
  11. mmg cantik la, lagi2 org arab ni...

    ReplyDelete
  12. kecantikan luaran biarlah seiring dgn dalaman :)

    ReplyDelete
  13. cair kaum lelaki tengok nie , memang cukup sempurna

    ReplyDelete
  14. sangat cantik.....klu la amani cantik cam nie jugak nanti bila besar....subhannallah...

    ReplyDelete
  15. SubhanaAllah memang cantik sungguh!
    Terpegun tengok...

    Pos Terkini ~yus~ .::Ahmad Nisfu??::.

    ReplyDelete
  16. beliau mmg cantek pon..queen tu..pfftt~ kulit dia tu wallaa mcm putih telur..xde cela sikit pn..ffuhh *jeles jap*

    ReplyDelete
  17. cantiknya queen arab saudi ni....

    ReplyDelete
  18. sape pregnant dan nak anak pempuan cantik..kena ler tgk gambar ni selalu. mana ler tau kot terkenan, hehe...

    ReplyDelete
  19. kalau nak tahu betul2 cantik cuba jangan make up,jangan pakai bulu mata palsu..baru kita tahu kecantikan asli...tp apa2 pun rasanya kalau tk make up pun cantik.

    ReplyDelete
  20. cantik, tp mcm makeup dia tebal sgt

    ReplyDelete
  21. @ZanaNordin yer ke dik .. aah solekan dia kemas kan .. menambahkan seri wajah dia .. bayangkan kalau dpt lihat satu tubuh bdn dia huhuhu nangis woooo

    ReplyDelete
  22. @Lydia Miza(Aidyl Azim) ya dikkk wanita arab adalah kaum yg terdekat dgn rasullullah dan para nabi kita .. betapa cantiknya mereka kan ..

    ReplyDelete
  23. @halila Ibrahim aah akak pun ada dgr mcm tuu , mereka agak kasar sedikit ..:)

    ReplyDelete
  24. uishhhh..
    kalau lelaki tgk confirm meleleh air liur diorang..hehe

    ReplyDelete
  25. @makdara TERdiva yes .. itu pepatah kita org melayu .. kalau org asing nie x diguna pakai dahh semua dia hentam ekekke ...

    ReplyDelete
  26. @Pepel BoNda AmaNi ishh kalau akak risau cantik2 mcm nie .. x duk diam di buatnya .. :)

    ReplyDelete
  27. perfectoooo....subhanaallah..maha besar Allah

    psstt..ieda wey..kalu kita dimekap gtu..cantik gak gamaknya kita ni..sb kita pom kategori jelita gak..keh3..

    ReplyDelete
  28. @YanaMIB jeles sekejap ye .. ekekke lama2 x leh doseeeeeee :)

    ReplyDelete
  29. @munna ermm aah cantik2 dia dah kena sambar jadi queen dah .. ada je yg berkenan .. tapi pueh ati .. cantik2 jadi org terkenal ..

    ReplyDelete
  30. @ALoNa CintamaniszLite tul kak .. saya setuju .. tgk pic dia nie lama2 kurang2 kenan tang mata kan kak ! :)

    ReplyDelete
  31. sngat cntekk. .
    ta t'kate :)

    ReplyDelete
  32. kulitnya cantik sungguh..:)

    ReplyDelete
  33. Wanita memandang pun terpesona...

    ReplyDelete
  34. perghhhh perfet wajahnye

    ReplyDelete
  35. subhanallah..indahnya ciptaan Allah..

    tergugat iman kan..sbb tu la kebanyakan org arab pakai purdah..utk elakkan fitnah..manakan tidak..bila mata wanita melihat pun terpesona..inikan pula lelaki kan

    ReplyDelete
  36. uish cantiknya dia,
    serba lengkap,
    dgn make upnya yg meletoppp

    ReplyDelete
  37. ya... sangat cantik.. perfect symetri.. mata dia yang buatkan dia bertambah cantik..

    ReplyDelete
  38. agak2 if kiter makeup gini adakah secantik fathima kulsum ini...uwaaaaa

    ReplyDelete
  39. mmg menarek, tertarek rr...
    flawless gler kulit die...
    huhuhu, verangan mau chantek supe die.. ;p

    ReplyDelete
  40. cantik kan kak. sbb itu kena cover dari pandangan lelaki. :)

    ReplyDelete
  41. superb!!! matanya, bibirnya..kita yg pompuan ni pon dh teruja nengoknya, kalo lelaki mahunya sampai ke mimpi =)

    ReplyDelete
  42. di mata Astina.. ak ida lagi cantik.. krn Astina tidak kenal dier..

    makeup tu tebal lerrr

    ReplyDelete
  43. kalau dia tak make up lagi cantik.

    ReplyDelete
  44. cntiknya dia kak...mata dia tu mahal....cntik giler!

    ReplyDelete
  45. mmg shantek...tp lebih shantek kalau takde makeup tebal tu..br leh tgk natural beautynya... :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...