Friday, July 29, 2011

SGT SWEET - kalaulah NORA & FAHMI ! ..


salam semua

kalaulahhhh si nora nie jadi gurl prend fahmi tuu kan bagus ! hahahahhah dush2 ... berangan je akak nie kan .. seyes akak cakap akak memang suke kalau mereka berdua .. andai nye sahajalahhhh " bercinta " wow ! pasti gamat .. hahahahha sbb nora nieee so sweettttttttttt geram akak tgk dgn sifat lemah lembut dia .. kecik molek , wajahh punn ala2 khairul fahmi je kan .. kan .. hahahahhaha ( jgn maraaaaa peminat elia ) .. ekekkeke

semalam walaupun malaysia tewas dengan singapura .. akak tetap bersyukur kerana kalau tidak kerana si Khairul Fahmi tuuu dah teruk2 gila kita di kerjakan oleh singapura kan ... syukur lah walau kalah , tapi semangat bermain tuu kita sama2 nampak .. insyaallah pasukan harimau malaya kita akan terus berusaha di masa akan dtg agar dpt mengharumkan nama malaysia di persada dunia ( adehhhhhhhh dah mcm pengulas sukan pulak ) muhahhaha !

“TQ Fahmi” – Nora Danish



Begitulah status Nora Danish yang turut hadir ke perlawanan Malaysia Vs Singapura yang berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil, malam tadi. Kalau anda masih ingat, ketika perlawanan AFF Suzuki Cup lepas, Nora Danish pernah meletakkan status berbunyi, “sweetheart XOXO, call me”. Ada apa-apa ke? Kami rasa, kemungkinan besar Nora Danish mengagumi kehenseman & kelincahan Khairul Fahmi di atas padang.
 
Walaupun Malaysia ditewaskan oleh Singapura dengan agregate 6-4, namun semangat yang ditunjukkan oleh pasukan Harimau Malaya tetap mengelegak. Apatah lagi, Harimau Malaya turut mendapat sokongan daripada 85000 penyokong Malaysia yang terdiri daripada pelbagai bangsa, dan yang paling indah, ada Nora Danish!


sumber : oh bulan


ps : pagi nie sehingga petang akak ada trainning program untuk semua executive2 academic .. soo memang x kan online dari jam 9.00 sampai 4.00 ptg .. kalau ada pun masuk balik pejabat jam 12.30 tgh utk rehat .. so kawan2 dan adik2 sekalian .. sila jgn rinduuu wokeh ! .. ahahhaha ( buekkkkkkkk ) ... akak akan BW kemudian ya .. bye .. muah !!


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

27 comments:

  1. bolehla kut :) hehehe..apek tu muda lg kak..biar dia cari duit dulu hik3...

    ReplyDelete
  2. eh jangan mencetuskan percik-percik api dlm hubungan Apek n tunangnya tau...x bek...hehehe....saya bukan peminat sapa2..apapun Nora memang cute....

    ReplyDelete
  3. alah ND selalu twit benda gini...sekadar joke jer dulu ngan safee kot dia buat benda yg sama gak :-p....just for fun

    ReplyDelete
  4. tuh 85000 yg kt stadium kak....
    yg kt umah berjuta2 nyokong kak..
    termasuk saya... ngeh ngeh ngeh...

    wlupon kalah tp puashati kan kak...
    harimau menentang abis2an...
    apek mmg kelass semalam...

    ReplyDelete
  5. itu br kat stadium kak..yg kat kedai mamak..kat umah lg..pergghh..ramai giler penyokong tp nasib xsebelahi kite...pape pun HM mmg bermain dengan cemerlang..

    ReplyDelete
  6. wah, takpernah tau pon (Sebab tak de twitter, xaktif)

    lepas ni apex boleh tamabh sekendel lagi la akak kn, haha

    ReplyDelete
  7. lieya mase lawan kat singapura lieya tgk....tapi mlm tadi tak tengok...takut stress wakakaakakak....kire okey la tu....rimau malaysia dah bekerja keras.....

    nora danish ni bikin panas tunang apek aje kekekeekek

    ReplyDelete
  8. Apa pun nora memang cute..tp kesianlah kt tunang dia jejariruncing tu..

    ReplyDelete
  9. Nora Danish memang cute kan... Biarlah masa menentukan siapa pilihan sang teruna itu...

    ReplyDelete
  10. silap besar Malaysia tak turunkan Fahmi masa first game dulu ehehe..

    Nora Danish memang cute! :)

    ReplyDelete
  11. wah akak,udah jadi agen cari jodoh yer hehehe...

    mlm td byk drama plak atas padang hehe..

    ReplyDelete
  12. ND nie memang sangat cute kan muka dia....

    ReplyDelete
  13. ramai gak artis yg dtg semlm kan..hihi papepon i lap u very strong harimau malaya..teruskan mengaumm!! ^__^

    ReplyDelete
  14. bukan nora jer tirgoda....semua pun tirgoda..hehe

    ReplyDelete
  15. makin luluh elia klu baca ni... huhuuu...

    tpi dr dulu dah nmpk nora ni minat kat apek kan...

    ReplyDelete
  16. pergh! sentap kalau tunang si apek tu baca.. :D

    ReplyDelete
  17. khairil fahmi mmg ngetop mlm tadi...syabas!!

    ReplyDelete
  18. xminat bola & xmo ulas pasal bola TP pasal Nora Danish yg comel lote tuh, hrp2 jgn la mereka ada apa2 hubungan, sian elia tu, nmpk baik je orgnyer, Nora pnh rasa bila haknyer dirampas org jgn la dia plk jd perampas yer...hehe

    Minat Dora Danish sgt2!

    ReplyDelete
  19. Apek tak ensemla kak..kepala jendol je...hehehe...

    ReplyDelete
  20. wajah keanak anakan nora danish buat dia nampak comel..kan??

    ReplyDelete
  21. cantik la ND tu .. tapi kan kalau la ND ngan Fahmi sah2 gempakkk satu malaya...

    ReplyDelete
  22. ahahaha.. NOra mmg sweett.. tak yah la artis kawen ngan mana2 ahli pasukan negara.. payah laaa.. kawen ngan orang biasa je lagi senang. leh concentrate training.. kawen ngan artis jap lagi asyik masuk paper publisity sana sini.. silap2.. start shooting plakk. isk isk iskk

    ReplyDelete
  23. sy bkn peminat elia mahupun nora...
    biarlah fahmi cari org lain jer,
    hehehe...jge mare..

    ReplyDelete
  24. ho yay. sedikit kuciwa. tp xpe la diorang dah buat yg terbaik. harimau malaya dah tarik sy mjadi pminat bola sepak. hakhak ^^

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...