Monday, July 18, 2011

sambal tumis SARDIN bersama MAGGI !


salam semua

dlm kereta tadi nina tanye .. ibu nak masak ape mlm nie ?? sbnrnya x der idea layie .. tetiba dia cakap .. " ibu masak lah sambal tumis sardin , dah lama x makan " haaaaaaaaaa idea .. sampai2 je siap mandi2 semua akak masuk dapur dan terus buat sambal tumis sardin .. grg telur dadar .. siap ..

tapi akak buat lak maggie utk akak .. ekkekke x nak makan nasi konon2 nyer .. ermm tak tahulah tahan sampai mana kan :)) dah siap masak maggie teringat pulak .. apa kata campurkan maggie dgn sambal tumis sardin yg telah siap akak masak tadi .. 

perghhhhhhhhhhhhhh !! sowi semua jemput makan ...yumx3

 pic sgt2 x cantik .. blurrr .. sardin x dpt di tayangkan sbb tuan punye blog dah lapoor sgt2 .. ekekek




 patutlah rasa lapoor je dari tadi .. rupenya bendera MERAH dah berkibar lahhh huuhuh


 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

31 comments:

  1. hahaha...
    akak kuat makan jugak ni...

    diet, diet, diet...

    ReplyDelete
  2. akk lambat nya rasa nk buke.megi akk pon nampak sodap dh tu.

    ReplyDelete
  3. banyaknya bawang dalam maggi... hehehe,,,kalau sardin anak kecik saya panggil ikan dalam botol..

    ReplyDelete
  4. sedapnyer kak...anak2 mmg suka sardin kan?

    bendera jepun naik?mmg letih kak.tp klu tak naik 10 bln...lg letih..hahaha

    ReplyDelete
  5. uiks sedap tuh..sila makan kak..

    ReplyDelete
  6. nampak sedap walopon pic tu blur..ngehhh

    ReplyDelete
  7. kak,rasa cne kak cmpur maggi dgn sardin?

    knfius jat.

    ReplyDelete
  8. sedapnya megi..
    saya tengah diet ni..
    megi eida telah mengganggu diet saya..fuhh!!!
    heheheh

    ReplyDelete
  9. lamanya tak makan maggi.............

    amboi2....
    dengan sardin pulak tu..

    ReplyDelete
  10. perghhh tu belum ada gmabo lagik sambal tumis tu...yg dah ada gambo pon dah berbau dah ni hehehe

    ReplyDelete
  11. tetiba jadik lapar nengok maggi tu. tekak ni kalau tak selera maggi selalu jadik mangsa. akak suka ruski.

    ReplyDelete
  12. uishh kak,megi pun sedap kak mlm2 gini tgk gmbr ni..

    dah abis ke kak? nk dtg bwk pinggan ni..hehe..akak,thanks atas kata2 semangat akak...

    ReplyDelete
  13. asal kak letak gmba makanan dalam blog dyan tiba tiba jadi lapar :Dhehe even maggi pon dyan NAK :D hehe

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Ieda

    saya dah tak berupa suka megi sekarang nii
    sebab masa bujang, megi lah makanan utama

    Wassalam

    ReplyDelete
  15. perghhhh sedapnya..xpernah cube plak sardin letak dlm maggie...maggi kalu sesekali mkn mmg terasa kesedapannya....

    ReplyDelete
  16. bunga baru jer teringin nak makan megi..hehee

    ReplyDelete
  17. waa menariks menu ni...dh la mmg suka sardin n megi..combine dua2 mmg sodap ni..hehehe:p

    ReplyDelete
  18. tensen tau kak tgk maggi pagi²! haha

    ReplyDelete
  19. sadin pun sedap jugak apa kan...maggie...dah lama xmakan maggie....tapi sebabkan skrang nie posa..so xleh nak makan maggie jerk..xsupport lapor nanti..kekekekke

    ReplyDelete
  20. perghhh...megi tu....terus telan air liur...gulp!!

    ReplyDelete
  21. semlm tu plan nak masak maggie goreng tapi ngantuk punye pasal, layan tido jelah, langsung tak mkn apa2, pagi ni lapar gile

    ReplyDelete
  22. Bagus jugak ada anak yg bg idea nak masak apa kan.kdg2 tu bila dah masak hari2..habis idea nak masak menu apa kan

    ReplyDelete
  23. akak!!!!










    saya penggemar maggie yg TEGAR!

    ReplyDelete
  24. dah lama tak makan maggi cenggini...selalunya goreng je....

    ReplyDelete
  25. masyallah..baru je makan speghetti sardin.,

    ReplyDelete
  26. aloh la..terliur lak megi ni..huhu

    ReplyDelete
  27. lame tak singgah sini kak,sori ye..

    alamak ni yg rase nk makan megi jugak ni..huhuhu

    ReplyDelete
  28. kak next time amy nak cuba juga la buat macam tue , mesti sedap kan

    ReplyDelete
  29. Nak try jugaklah mkn megi dengan sardin :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...