Thursday, July 7, 2011

Please ! ...


salam semua


please pay it back ! .... I really ... really .. really 
need that MONEY !!!!


** mood dah x der .. huhuhu sedihnyaaaaaaaaa


 
Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

35 comments:

  1. huhuh samalah dgn gee kak...

    ReplyDelete
  2. naper kak? ape yg tak kena pasal duit ni?






    cer citer!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Ieda

    tolonglah si peminjam duit ieda, pulangkan semula...

    Wassalam

    ReplyDelete
  4. pulangkan hak kak ieda...jgn bagi adik dia ni angin plizzz!!!

    ReplyDelete
  5. susahkan nak mntak utang

    ReplyDelete
  6. pasal duit boleh gaduh nnt..kene pandai mintak elok2 tau kak ieda..

    ReplyDelete
  7. sapa tu kak?
    Hope..org tu dptlah pulangkan balik duit kak ieda tu..

    ReplyDelete
  8. alahai..nape ieda?
    oarng berhutang ngan awak ke?

    ReplyDelete
  9. PULANGLAN..PULANGKAN.....
    NANTI X BERKAT HIDUP ...

    ReplyDelete
  10. Kenapa Ieda???

    Ada orang yang tak takut dosa dah tipu Ieda, ya?

    ReplyDelete
  11. Biasalah tu kak, dah pandai pinjam tak reti² nak bayar balik. Saya pon kena gak kak.

    ReplyDelete
  12. sabar ye kak.. mmg susah nak mintak hutang kan.. kalau org nak berhutang tu cepat jer.. kalau nk bayar, liat sungguh.. so sama2lah kita beringat..

    ReplyDelete
  13. kalau dah berhutang, sila lah jelaskan

    ReplyDelete
  14. @KSWSK akak tolong bukan di pinta tapi dia buat muke kesian .. akak x sampai hati lalu meminjamkannyaaa huhuhhu

    ReplyDelete
  15. @sarah-najwan yes kak .. dan dia sepatutnya bayar sbb duit yg saya beri pijam adalah yuran sek anak saya huhuhuhuhu sedihnyaaaaaaaaa dah lah date line ari nie huhuhu

    ReplyDelete
  16. apsal kak.. sedih jer nmpak...

    ReplyDelete
  17. ah? saper yg pinjam tuh?.. alahai

    ReplyDelete
  18. byk ke bg org pinjam ni? report polis je kalau byk...

    ReplyDelete
  19. K.Ieda, org hutang xnak bayar ka?
    mmg susah bila deal dgn orng yg liat nk byr utng ni.. wat harta sendiri plak.. sabar ya

    ReplyDelete
  20. paling pantang bile org suke bhutang x reti bayar balik! niat nk tolong tp lain yg jd.....haishh..xde sivik lgsung!

    ReplyDelete
  21. lain kali jangan bagi pinjam dah..

    ReplyDelete
  22. SIAPA PULA YG BUAT HAL DGN KAK IEDA NI.... SABAR KAK YE....

    P/S : HADIAH GA DAH SAMPAI... THANKS

    ReplyDelete
  23. nape ni kak..pcite psl duit ni..ceciter.....x mau sedih2x ye

    ReplyDelete
  24. akak kena keraskan hati pasni..jangan bagi meminjam kat sapa2 dah pasni melainkan diyakini kredibiliti dia boleh bayar spot on time..

    bak kata orang,

    jangan siankan orang lain sampai diri sendiri meranaa..

    ReplyDelete
  25. @Maya Mayana x der lah banyak dik ratus2 jugak huuhu .. masalahnya akak dah minta dia cakap ok2 .. akak dah cakap nak bayar yuran anak .. dia cakap ok2 .. angguk2 .. huhuhu dah lah esok dia x der .. huwaa !

    ReplyDelete
  26. @diana memang punnn lepas nie sorri lah 1 huhuh

    ReplyDelete
  27. @munna oh ya ke munna .. ok2 .. alhamdulillahhh :)

    ReplyDelete
  28. @Syuxer huuhuhuhuh huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa marahkan diri nie .. sedih ngan ayat adik tuu .. tu lah akak nie kan .. masalahnya dia tuu B** akak dik .. serba salah dik huhuhuh

    ReplyDelete
  29. eee x baiklah pinjam duit orang tapi x pulang balik... x berkat duit tu...

    ReplyDelete
  30. pantang sggh org pinjam duit x bayo2..tu psl kalo ada org nk pinjam duit..lebih suka kata xde.setakat RM10 tu boleh la..:)

    ReplyDelete
  31. saya bukan ahlong..saya cuma maw tolong..kekekekkekeke

    ReplyDelete
  32. aloorrrr.... sape yg x reti bayor utang nih????
    haishhh.... saya pon tmpang geram nih kak...
    sabo eh kakakku....

    ReplyDelete
  33. ciannye kak..time nak pinjam memang mulut manis..tapi bla dah dapat..mcm kite lak yang pinjam ngan dia..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...