Wednesday, July 20, 2011

panas .. panas ... RAJA BUAH !


salam semua

kisah mlm kelmarin .. hubby bawa balik durian dari dusun ayah saudara akak .. tgh mlm kul 12 dia sampai umah .. zahrien di kejutkan utk makan .. tgk lah sanggup anak teruna akak bagun semata2 nak makan deyan .. tapiii dia pegang je .. x masuk mulut punnn hermmmmm yg makan beria .. mcm biasa .. akak lerrrrrrrrr !!!

muke teruja seorang putera ahahah


durian kg dari kg .. sedap nak sawan tau ! .. sibbb baik akak control makan , kalau x harussss terbakar mlm tuu kepanasan ! ahaksss

baca doa dulu wokeh !

tadaaaaaaaaaaaaaaaaa isinya yg kuning ! ... pergh !!!!

sowi lahhh pic mcm biasa .. dari camera sony akak jewww !




sambil2 buat kerja BW .. banyak tul kerja ari nie .. surat menimbun2 kena buat , turun naik fax & hantar surat .. kuwoghhh kalau hari2 mcm nie .. sib baik x pose , tapi sakit peyut sbb ke ** P ** nie .... skrg nie lapawww lah pulak bila tgk entry deyan nie ekekkeke



 

Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT


36 comments:

  1. hihi...tido berkipas 2 ke sis mlm td?

    ReplyDelete
  2. mggu lepas abh zana bawak durian dr dusun kat kg.. bawak 10 biji.. 1 hari jer dah habis.. sedap!!

    ReplyDelete
  3. Malam tadi kakcik makan durian lebih dari 10 ulas - segar dari ladang punya - lepas tu kering tekak! :)

    ReplyDelete
  4. unutngnyer ada dusun derian....lama benor ai x makan derian...sini mahal sangat

    ReplyDelete
  5. kuning ne isi..
    sedap nye rupa dia..
    geram!!

    ReplyDelete
  6. mak ehh...kuning betuii

    mesti sedap giler yek :)

    ReplyDelete
  7. kuning nya sisi dia.. best nya...macam nak p depan sacc lah.. ada bazaar durian..

    ReplyDelete
  8. wah, kuningnya. durian kg yang dah dikahwinkan ekh nih kak.

    ReplyDelete
  9. adeh! xtahan tgk isi duyan kuning tuh, sy klu dpt duyan maunyer 3 bijik sorg...hehe

    Tp skrg kn pantang duyan sbb demam...huhu

    ReplyDelete
  10. aduh@@

    yan........
    mmg gila lah..
    warnanya kuning.. sure sedap ko..
    ayu belum dapat makan lagi

    ReplyDelete
  11. wow durian! saya suka yg isi dia pahit2 manis tu. tah apa nama tah. pastu saya suka tapi takleh makan byk sbb perut tak tahan. hmmmm nasib2.

    ReplyDelete
  12. tak sabar nya nak makan durian balik ni. hahahaah teringin la ni

    ReplyDelete
  13. perrghhh! tangkap leleh tengok isi durian yg kuning tu... leh terbayang rasanya yg lemak manis.. nyum nyumm! kulit pun cantikk.. hijauu lagii! huhu

    ReplyDelete
  14. dapnyer...ari2 makan pun takpe...awan nano suker sangat...:P

    ReplyDelete
  15. Sana sini dok citer pasal doyan...huhuuhu...

    Kunignya isi doyan nih, sedapnyaaa ☺☺

    ReplyDelete
  16. sedapnya kak... hantar sini sikit leh?
    tak panas kalau lepas makan tu akak minum air dr pangsa dia tu.. tuang air masak dan minum dari dalam pangsa dia tu.. saya selalu pakai petua ni.. insyallah berbiji pun ok je..

    ReplyDelete
  17. panaih betoi... balik kg sabtu ahad mkn doyan ngan pulut dan bubur kacang doyan.. mak mertua buat... hehe..panaih2..

    ReplyDelete
  18. samalah ngan izan kak...nak makan doyan punya pasal...kami beli je. baru puas nak mkan byk2...

    ReplyDelete
  19. Sedap jer tgk durian..tp ntahlah napa lily x leh mkn.. :)

    ReplyDelete
  20. malam tadi merajuk ngan hubby, die offer doyan dilla wat2 jual mahal..skang tgk entri akak, telan liur tau!!!

    ReplyDelete
  21. grrrrr..geram!

    balik karang nak rembat jugak seketul dua.. :)

    ReplyDelete
  22. WAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH kuning nyeeeeee...

    akil pun suke makan doyan , bdn nye panas je .. mmg paksa dia minum air extra banyak

    ReplyDelete
  23. perrghhh...tgk deyan ni mmg leh meletup mata...sedap tu..kuning lg..lewatnya akk mkn deyan..

    ReplyDelete
  24. sedapnya duyan...
    nak2 lagik yg fresh2 gitu kan???

    ReplyDelete
  25. mgoda betul la! haishhhh~~~~

    ReplyDelete
  26. sedapnyer durian kg...mmg terbaekkk...durian kan dah byk jual skrg ni kat tepi2 jln bila ckp kat suami dia kata nanti dulu...nanti dulu...alarrr biler bole mkn durian niiii

    ReplyDelete
  27. akak blik td..ade deyan kat umah..hubby beli sb arini dia kena amik anak sb akak bizi jd hakim..hehee

    ptg ni nk mkn..skrg xle sb xreti nok kopek..koh koh koh

    ReplyDelete
  28. pergh! memang sedap giler ni kalau durian kampung isi kuning camtu...
    cair2 dah air liur ni...huhuh!

    ReplyDelete
  29. amboiii..
    menyengat betul warna durian tu..hehe

    ReplyDelete
  30. amboiii, gile kentang mkn deyan mlm buta!
    dah la free, kuning lak tu...adehhh, terliur tgok...huwaaa

    ReplyDelete
  31. baru tibai beberapa biji dua hari lepas. puas hati!




    ^_^

    ReplyDelete
  32. blog aku pun pasal raja durian

    ReplyDelete
  33. sana sini citer durian..bestnyer tp kami kt sini semua tak sihat so simpan je hasrat nk mkn durian...

    ReplyDelete
  34. sana sini org cite pasal buah doyan..jeles....nk jgk!...

    kemain zahrien tggu dpn buah tu yer..suka mkn doyan yer?

    ReplyDelete
  35. perghh ahkakkk giler kuning isi dia...mesti sedap mabeless nehhh

    ReplyDelete
  36. tgk tanpa perasaan...sbb tak makan durian...hehee

    tp kuning tul isinyaa yaa...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...