Saturday, July 2, 2011

menawan juga PINK ini ..


salam semua

ini adalah majlis kahwin anak buah abang ipar akak di ktn nie .. minggu lepas majlisnya .. dan minggu nie majlis dirumah pengantin lelaki pula .. akak x pi lahh sbb anak2 ada program ke zoo kemaman pagi tadi .. ermam majlis berjalan lancar dengan tema warna pink putih nie .. looks soo sweet kan .. akak memang x suke pink , even dari sek akak x suke .. sbb bila tgk pink nie mcm warna ala2 ngader .. 

ekekek jgn mara sape yg minat pink , ini pandangan peribadi akak jeww .. tapi kannn bila tgk anak buah abag ipar akak nie .. berubah pula pandangan akak kali nie .. its looks sweet mcm makan gule2 tuuu .. ekekekk mcm2 lah akak nie kan .. x perlah janji cantik dan pengantin happy ... :) 
moh layan pic2 nie

selamat pengantin baru buat aizam dan suami :)

sgt cantik baju dia kan :)


pink dari perempuan dan biru dari lelaki .. cantik2 kan :) buat sendiri nie .. no tempah2 ...

pelamin dan sebahagian dari hantaran pihak perempuan 


mcm biasa akak enterpreme ngan ibunda .. akak lebih suke warna terang2 cth hitam dan oren nie .. dah mula cintakan warna oren .. sblm2 nie rasa cam janggal je warna oren nie :))


pic mengada2 dgn zahrien .. dah nak tido sebenarnya dia nie :)


akak baru balik dari undangan majlis kawin org dekat taman perumahan akak .. wajib hadir kan .. walau akak berdua dgn zahrien je .. hubby akak mcm biasa .. sabtu pun kerja huhuhu sedih :( apa2 pun dah kenyang .. konon2 x nak makan banyak .. sbb pagi dah bfast roti canai telur banjir ! last2 makan gak , mana tak nya lauk2 kg wehhh siap ada kerabu pucuk paku dan sambal mempelam + ikan masin .. huwaaaaaaaaaaaaa x menahan akak dikkk wehhh :(

Hukum menghadiri undangan walimah adalah wajib. Ini adalah sebagaimana hadis yang diriwayatkan dari Ibnu Umar radhiyallahu anhu, beliau berkata, Rasulullah Shallallahu alaihi wa Sallam bersabda:

Apabila seseorang di antara kamu diundang ke majlis walimah, hendaklah dia menghadirinya. (Hadis Riwayat al-Bukhari, no. 5173)




Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

16 comments:

  1. sweetnya pelamin dia kak!

    *kak, sy dh email..tp ade error lah kak..akk dpt tak?

    ReplyDelete
  2. akak suka oren dan merah ye?adik lum berani pki oren..huhu

    ReplyDelete
  3. pink sgt2 comel...
    lembut j kalernyer..
    suka tgk pelamin...
    slalu jeles..rsa nk bsanding balik..hehehe

    ReplyDelete
  4. skrg rmi org kwin jenis pelamin nak sama jek cam tu eh...
    el pun x suka gak kaler pink..lebih2 kalo pki tuk baju ke suo ke ape sj lah yg snagkut paut ngan kain..kalo selain kain ok aii like..

    ReplyDelete
  5. sangat gojes pelamin dan hantaran dia kak...

    selamat penganbtin baru buat aizam n suami...moga kekal bahgia hingga akhir hayat ye~

    ReplyDelete
  6. kak, kaler pink tetap cantik di hati sy..hehe.

    kalau menu sesedap tu..mmg x daya nak menahannya kan

    ReplyDelete
  7. cantiknye..lembut saja...


    jarang tau lelaki nak pakai kaler2 pink ni

    ReplyDelete
  8. pink mmg menarik kan..

    pose2 pengantin tu pom lawa..
    samalah dgn org yg interframe tu..ehheee

    ReplyDelete
  9. masa ayu kawin tahun 2003
    ayu pun pakai warna pink..
    hehhe

    ieda..
    salam tahniah utk mempelai ya, awak nie terbaiklah..
    attend majlis kawin yang jemput awak..
    kita serupa.
    selalu pi ngan anak jer.. hehehe

    ReplyDelete
  10. sy kalau attend kenduri selalu dgn mak..

    menu cenggitu camner tak mkn kak... rugi rugi hehe..selalu lauk2 kenduri mmg terbaiklah kan..lg2 lauk2 kampung tu yg besttt :D

    oren+hitam sgt mecing :)

    ReplyDelete
  11. cantik segala2 nya...muka pengantin perempuan lembut jerk..mmg sesuai warna pink

    ReplyDelete
  12. rara pon kaler pink nt.hehehe

    ReplyDelete
  13. sweet sangat kaler baby pink i loike...

    ReplyDelete
  14. pink mmg menawan...cntik pelamin dia kak...

    ReplyDelete
  15. pengantin pun cun je dgn kaler pinky gitu kan..

    ReplyDelete
  16. huii shanteknyaaa...
    pink! i likeeeeee :)

    yg oren tu pun shantek gak...heheee

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...