Monday, July 4, 2011

malam MINGGU kami ..


salam semua

jarang sekali akak publish kisah2 kami di mlm minggu nie .. malam minggu baru2 nie akak balik kg .. kebetulan di padang MDP ada buat keramaian sempena LARIAN 1 MSIA nie .. hermm bila sebelah mlm tuu agak2 meriah lah dgn mcm2 acara .. ada permaianan belon utk kanak2 ada pertandingan MUI TAI layie .. haaaaaa tahu tak ape tuu ?? alaaaa mcm ala gusti tuu .. tapi akak x amik pic punn malassss .. bukan minat punn even hubby punn x suke .. tgk2 gitu2 je .. kami lebih kepada melayan anak2 mlm tuu , pergi pun dah lewat lebih kurang 9.30 mlm .. sajeee sbb anak2 dah boring kan .. tu yg dpt idea lepak2 di dataran MDP nie :) ok ... malas nak cerita panjang2 kan ..

jom layan je pic2 bawah nie , aksi budak2 nie sampai zahrien nangis2 dahhh ...


tgk lah tuuu mcm x pernah tgk benda nie .. erghhh ape erkk mende nie ?? erkkk

haaaa tgk ... dah nangis .. duk main2 sampai nangis si zahrien .. anggah tuu suke ngusik sgt ... hermm last2 kena lah secubit dari ibu ! ... 

muke dah monyok sbb dah kena cubit ... hohooh

aikkkk ! ..

hermmm tu lah , semua nak cuba explore kan .. sib baik x tidur kat situu ...



v

v

v

v

v

v

v
last sekali mcm biasaaaaaaaaaaaaa kali nie tuan tanah enterpreme bersama org tercintaaaaaaa ! jgn maraaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa :))




ps : insyaallah hari nie akak berpuasa .. sunat isnin & syaaban .. hari nie juga banyak kerja nak di buat , kebetulan resault budak2 UTM dah kuar huhuhu rutin pertama adalah menelefon pelajar yg GAGAL .. huhuhu akak lak tensi nie .. tapi sambil2 tuu nak BW .. lalallalalal :))


 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

27 comments:

  1. seronok tgk badan anak2 akak semua cihat...anak ai alahai kurus melidi....uwaaaa hentak kaki

    ReplyDelete
  2. tukar cat umh lagi kak? cool ya!

    ReplyDelete
  3. meriam kan anak2 akk dok pelok2 tu ..

    pis last tu mmg sweet sgt :D

    ReplyDelete
  4. amnai pun puasa juga... alalala..best nyer jalan2 dengan family.. sampai nagis2 si comel ek..

    ReplyDelete
  5. hantu meriam tak ikut balik kaaa

    ReplyDelete
  6. Main2 meriam di mana tu? :)

    ReplyDelete
  7. sampai mengalir airmata tu, sedih sangat hehe

    insyaallah saya pun puasa hari ni =)

    ReplyDelete
  8. nanges pu comell suker tgk..

    akak...syoknyer ronda2.adik rindu nak ronda sekeluarga..huhu

    ReplyDelete
  9. bestnya jalan2....alolo sampai ngalir airmata..sian dia...

    ReplyDelete
  10. Gini la kan gelagat anak-anak..kejap gaduh kejap baik hihi

    kak maaf baru buka blog, pasal komen tu sebab akak dah letak kod dulu try buka kat dashboar-komen pastu klik tajuk yang kita nak reply, terus reply kat situ, qema bt camtu la..

    ReplyDelete
  11. hik3... gurau membawa bahagia :)

    ReplyDelete
  12. semua comel.



















    akak tetap diva.x kalah!

    ReplyDelete
  13. siaht2 tengok anak ieda, anak yus Arif tadi kena bising dengan misi sebab berat naik sikit je..huhu.

    p/s:ieda, alhamdulillah merasa juga yus murtabak mengkasar di Pekan Jumaat lepas. Cuba tanya ieda di blog, tapi ieda tak sempat jengah blog yus Jumaat tu kot..hehe

    ReplyDelete
  14. kak, very the montel anak2 akak...geram je tgk...anak saya si adik tu tak nak mkn la kak...apa rahsia anak2 akak badan sihat cenggitu ye?

    ReplyDelete
  15. wahida ~ alor dik x der petua dik .. anak2 akak nie ikut baka akak dan hubby kut .. huhuh semua sihat2 .. mkn memang semua menyelerakan .. bayangkan si kecik tuu mintak nasi jam 11 mlm huwaaaaaaaaaaaa
    akak lak risau kena kasi mereka diet ! huhuhuh :))

    ReplyDelete
  16. yus ~ oh yaaa .. ermm anak2 ieda nie dah baka kut yus .. skrg nie sebuk lak ieda nak kasi mereka diet huhuh takut terlebeyyy obis nanti huhuh

    ermmm alhamdulillah .. sedap kan skrg nie kat situ ramai sgt org .. adakalanya org2 tempatan x leh nak makan , kebanyakananya org luar je .. huhuhu ieda punn dah lama x makan .. asal gi ramai org .. hubby rimas huhuh .. sedap kan yus ! :)

    ReplyDelete
  17. lady ~ eekekke kurus ikut keturunan tu dik .. anak2 akak nie tembam dah kena diet lak ekkeke :)

    ReplyDelete
  18. kak cik ~ haaa meriam ekekek .. lupe dah .. nie kat depan padang MDP kak ! :)

    ReplyDelete
  19. comel2 pmata hati akak..kemersaan yang abadi..amin!

    ReplyDelete
  20. sib baik tak melatop meriam tu di dikerjakan... hehehe

    ReplyDelete
  21. Kak ieda..bagi alamat email..qema email cara ikut gmbar..xreti nak explain guna ayat hihi

    ReplyDelete
  22. kemain seronok xtvt mlm minggu yer..hehehe

    akak kalu kuar mlm..hanya mkn ajo..ronda2 tarak..ehhee

    ReplyDelete
  23. seronok tul ank akak ieda main2...

    ReplyDelete
  24. seronok nya lepak malam2 mcm ni...

    ReplyDelete
  25. kak tak dpt pun..akk dpt email sy tak?

    seronoknya jalan malam2 ye..kesian kena sakat hehe..

    ReplyDelete
  26. hehe..sonok main sampai nangis..
    gmbr yg last tu sweetlah kak.. ;)

    ReplyDelete
  27. montok2 sume anak kak ieda ni...Sedap digomol2...hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...