Tuesday, July 5, 2011

last part bday celebrations - Fasya & Arissa


salam semua

ok nie adalah pic2 last masa bday celebration princess arissa dan fasya ( lambatnya baru nak update .. ekkeke) sebuk lah dikkk .. akak x sedar yg anak izan nie nama lebih kurang sama ngan anak akak amanina tuu :)) .. kan kan ..

ok lah tuuu lepas nie leh buat majlis sekali lagi kali nie acara yg berkongsi nama .. hahahhah mcm2 hal lah akak nie kan :) ok2 bebalik pada pic2 majlis nie .. hermm mcm biasa anak izan yg kecik tuu x lekang ngan papa dia bak kata adik zue .. makumlahhh papa jarang2 balik kan .. sure x nak berjauhan dari papa dia .. sayu pula akak bila melihatnya .. :) skrg nie izan masih bercuti ngan hubby nya .. ermmm rasanya seminggu lagiii adalah buat entry tuu sbb hubby dah kembali belayar .. :)

soo jom tgk pic2 nieee .. jgn jemu2 tau :)

adik zue tanye , kenapa akak x bawak DSLR .. erghhh kalau bawak harus akak x enjoy duk sebuk ambik pic je kan ... ekekekke dah tuu malas lah nak kendong besar2 gabaq tuu .. adehhhh wat pe pi beli arituuu .. hahahhah beli pun sbb adik akak yg beria nak guna .. skrg nie tgh plan nak jual kat dia .. 

sbb dia lebih banyak explore dari akak .. sooo dlm kepala nie nak beli yg compact CANON kecik tuu .. menarik lahhh x lah besar sgt kan ekekekekke :)



anak2 yg x melepaskan peluang ambik pic ngan tuan rumah .. nak suh kami masuk joint sekali alamatnya x muat sofa dik + x muat dlm satu pic tuu ekekekke


sempat snap pic makanan petang tuu .. sedap sbb petang tuu kami dijamu dgn
SATAY ! sedappp kuah dia izan :))


last pic , kami ramai2 bersama izan .. bak kata kak zia ( sarah najwan ) riuh rendah dengan hilai tawa kami je .. malu pun ada .. ahahhahahah seronok sbb majlis tuu mcm kami yg punya , paling best kamilah yg sakan bergambar .. lepas satu .. satu ... hahahah sib baik x bawak canon akak , kalau tidakkk harus x sedar dah senja ekekekekek .. tul tak kak zia .. zue ... :))

syok dpt jumpa mcm nie .. lepas nie memang plan nak buat gather2 lagi ..mgkin kali nie kita buat berbuka puasa ke .. kebetulan dah dekat nak puasa kan .. kalau tidak punn kita buat gather2 tuu sblm pose ... amacam blogger2 ktn ... mau kaaaaaaaaaaaaa ! ...




Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

46 comments:

  1. sateyyyyy...nanakk...
    lama x buat bufday party gini since live kat nihon nie...

    ReplyDelete
  2. WALAHHHH..
    pagi2 dah tunjuk gambo satey..adehhh..terliur i..

    ReplyDelete
  3. Merahnya dan meriahnya... :)

    ReplyDelete
  4. kak... tolong cakap kat izan, ai windu kat dia.. cepat hapdet blog!

    ReplyDelete
  5. syok gak jumpe bulan pose..ye la kite jauh

    ReplyDelete
  6. sgt meriah la besday party dorang...
    makanan pun manyak tu..
    tp paling best, kek tu r.. shantekkk...

    ReplyDelete
  7. cantiknya kek..

    mmg meriah sgt kan ;)

    ReplyDelete
  8. saya dgn anak2 bantai sate jer kak... hahaha.... pastuh koktail tuh shedappppp.....

    mestilah mau kak.... bila nak jumpe???? bln dpn dah pose... hukhuk...

    ReplyDelete
  9. sedapnya satey... amani time kacil2 tak sambut besday pun.. huhuhuhu.. :)

    ReplyDelete
  10. bestnye.....

    ermm kalau blogger picisan dr KL ni nk join cmne? ekeke

    ReplyDelete
  11. wa..meriah..
    meriah jgk kek birthday tu kan..

    ReplyDelete
  12. meriahnya....sukalah anak2 kan...biasalah kalu mak2 dah jmpe antara satu sama alain n dptlah geng yg skepala lupe keadaan sekeliling...hheheheeh

    ReplyDelete
  13. wow, merah, cantik. :)

    ReplyDelete
  14. merah.. MANCHESTER UNITED.. hehe..

    lama dah x makan kek.. heHe

    ReplyDelete
  15. kek tu mesti izan buat sendiri...best la kak ieda dpt gi sbb dekat2 jer kann...kami yg jauh2 ni dpt tgk n3 ni pun dh kira ok :)

    ReplyDelete
  16. nak buat ikat mana tu kak?

    ReplyDelete
  17. waaah!da lama xsmbut besday.akak.psal button TOP tu.akak ley tgok kat link ni eh : http://hanietwisties.blogspot.com/2010/09/tutorial-top-button_12.html

    ReplyDelete
  18. meriah & suka tgk tema merah, bsinar2...hehe

    kecik comey je izan cam anak dara lg gitu..hehe

    ReplyDelete
  19. saya teringin nk buat parti birthday maisara jemput kanak2..
    tapi maisara belum ada ramai kawan..
    tunggu la dia dah masuk tadika nanti mesti best macam ni..

    ReplyDelete
  20. wowiee tema merah..i loikeee

    p/s: tu la kak, lama sgt eli x singgah sini kan...akak, pasal lalat kt blog eli tu, bukan blogger tau tp sedara sendiri..tu sebab eli sedih sgt²..huru-hara family eli tau disebabkan dia..kes ni belum settle lg =(

    ReplyDelete
  21. wah sedap jer cp nengok sate tuh~~ celup kuah kacang..perggghhh~~:) kak, cp ntak tolong..:) klik>>> Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)

    thanks!:)

    ReplyDelete
  22. ieda...akak bizi ni..baru dpt singgah kat rumah awk..huhu

    mmg akak suka sgt kita n de geng jumpa2...set la bila nk jumpa lagi..akak ikut ajo..hehe

    ReplyDelete
  23. kak zia ~ akak kita ym kak :)

    ReplyDelete
  24. eliz ~ oh ya ke dik ! .. sabar ya .. sampai ati erkk sedara mara tuu , darah daging kalau org luar leh jer eqnore kan huhuh

    ReplyDelete
  25. diana ~ aah D .. kena tunggu maisara besar sikit .. baru meriah :)

    ReplyDelete
  26. miss epa ~ thanx dikk .. sat layie akak terjah tau .. :)

    ReplyDelete
  27. syariza ~ alor cedih je bunyi tu dik :)

    ReplyDelete
  28. sha as ~ piccisan ke ?? adehhh babab adik akak nie kanggg ! :)

    ReplyDelete
  29. zue ~ nanti akak ym ngan kak zia dulu .. kita buat portluck mcm dulu lah meriah sikit kan .. kali nie jumpe kat tmn gelora ok tak ?? :)

    ReplyDelete
  30. nmo2 ~ ahahahha akak pun windu kat die dik .. rasanya hubby dia dah balik kerja agaknya .. ermm nanti2 akak ym dia :)

    ReplyDelete
  31. wah.. besday party.. bestnyer.....

    ala nak join gak gather2, tapi ntah bila la boleh balik kuantan ni yerk.. huhu

    ReplyDelete
  32. wuii serba merah tuu..nice! ^_^

    ReplyDelete
  33. bestnya...baru jerk dok plan2 nak buat besday amani.....

    ReplyDelete
  34. wow akk pon ikut kaler tema ek.hehehe.akk kek tu nmpk sedap.

    ReplyDelete
  35. happening sungguh...kek tu haisyh mngancam amat

    ReplyDelete
  36. Tu dia besday girls dah mcm pari2.. merahnya tema dia..sure happening kan..kan..

    ReplyDelete
  37. perghhh...satay sedapnya....

    ReplyDelete
  38. xleh tahan tgk kek tu...cantek
    akk ada tapau bw balik x hahahahaha

    ReplyDelete
  39. waaaa....banyaknya kek!!!

    eh kak sarah pun ada

    ReplyDelete
  40. ni kat birthday party anak izan ye..dia ada ajak akak pg hari tu, tp x dapat sebab balik kampung..wah..meriahnya..merah2 pulak tu..
    nantilah ada peluang lg, inshaallah boleh kita jumpa ye..geng2 Kuantan:)

    ReplyDelete
  41. wahhh syoknyaaa happening :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...