Friday, July 22, 2011

KHALWAT x mengenal usia @ siapa


salam semua

pelik dan sedih bila kes dia nie x pernah selesai .. malu pun ada .. yelah kan sorang terkenal dan sorang layie isteri org terkenal .. bila baca rasa mcm malas nak hurai .. tapi memang sungguh aib .. malu sbb akak pun isteri org juga .. bila 
kita tersilap menilai mana yg baik dan buruk, inilah padahnya .. x kan selamanya kita anggap suatu perkara yg salah sebagai kebetulan @ x sangka ..

 bila pihak berkuasa bertindak kita salahkan mereka , konon2 tangkap salah , main cekup aje .. macam mana tu .. tapi bila khalwat dan zina berleluasa kita salahkan pihak berkuasa x ambil tindakan, lalai , x alert , lambat bertindak dan mcm2 lagi  .. x leh ke semua ini masyarakat baca , renungkan dan jadikan pengajaran .. nak2 bagi mereka yg dah berumahtangga .. 

x malu @ ape @ redha aje ??



KUALA LUMPUR: Penerbit filem kontroversi ... Dalam Botol, Raja Azmi Raja Sulaiman pada Rabu, memberitahu bahawa hidupnya tidak akan tenteram selagi Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) tidak menyelesaikan siasatan kes khalwat dirinya dengan pemain badminton negara, Roslin Hashim dengan segera.

Isteri kepada bekas jaguh badminton negara, Jailani Sidek itu juga menambah, dirinya akan bergelumang dengan rasa malu selagi kes itu yang telah berjalan selama empat bulan tidak diputuskan oleh pihak berkuasa terbabit selepas beberapa kali tertangguh.
"Saya benar-benar berharap keputusan mengenai perkara ini berjalan dengan secepat mungkin, sama ada kami akan dituduh berkhalwat atau tidak.

"Hidup saya memang diselubungi dengan pelbagai perkara sensasi, tetapi saya tidak boleh menerima apabila diri saya diaibkan," katanya semasa ditemui di luar pejabat Bahagian Penguatkuasaan Jawi, di sini. Wanita berkulit cerah itu hadir pada pukul 8 pagi dengan memakai baju kurung berbunga merah dan ditemani oleh Jailani.

Raja Azmi sekali lagi tidak dapat menahan esakan apabila menerima berita bahawa keputusan siasatan tersebut akan ditangguhkan kepada 22 Ogos ini ekoran pegawai pengendali kes menghadiri majlis tilawah Al-Quran.

petikan : DISINI



skrg nie semua entry nak kena tulis ke AUTO PUBLISH ! .. nak bukti aku update mlm hari / subuh hari / pagi hari ???? adehhhhhh manusiaaaaa .. manusiaaa x boleh tgk org senang !!!!, cakap aku x der kerja nak buat ?? yang kowang masuk blog aku tuuu x der kerja KER ???????????????????????????????????????????????? ( adehhh pagi2 bikin panassssss )


 
 






Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

27 comments:

  1. ieda..acik x pandai auto publish..
    aba la ida..memang orang akan nampak kesalahan orang lain dari sendiri..

    ReplyDelete
  2. @Acik Erna ye acik .. mencik tau .. x kan semua tuu kita kena btahu dan tulis .. sakit lahhh banyak layie mende nak buat .. adehhhh :)

    ermm nanti ieda tolong buat entry mcm mana nak buat auto publish :)

    ReplyDelete
  3. mmg memalukanla kak...
    dahla seme org kenal sape somi dia tuh kan????
    pastuh roslin pon satu hal...
    kes dgn bekas bini dia pon tak setel2 lagik...
    hrmmm....

    olorrr kak... sape yg bikin akak panas nih????
    beselah kak klu org dah ader prasaan PHD nih...
    ignore jer kak....
    mmg org gini takde keje kot????
    huhhhh....

    ReplyDelete
  4. kes dorang ni mmg memalukan..patutnya bini org tu jagalah maruah suami sikit..adeh la..

    kak, sapa yg pagi2 buat akak berangin ni?

    ReplyDelete
  5. sgt2 memalukannnnnnnnn.. yg huby dia tu x kan x reti2 kut..aduyai apa ler...

    ReplyDelete
  6. hurm...tak nk komen sb tak tau cerita sbnr nyer...

    ReplyDelete
  7. Memang kontroversi. Ntah mana satu citer yg betul pon tak tau lah.

    ReplyDelete
  8. xpe kak, selagi belum diputuskan, kita tiada hak utk bkata ape²..biar mahkamah yg mjlnkn t/jwb mereka smpi abis...

    yg penting, sape yg bwt akak comel marah ni??? eiiii...bababb kang!!!

    ReplyDelete
  9. samer laaaaaaaaaaaaaaa... eB dh lamer berautopublish ;p

    ReplyDelete
  10. kita bakor jer.... hehehehe

    ReplyDelete
  11. alahai..kerana nafsu..xkira siapa..xkenal pangkat atau darjat..kwn atau lawan..

    sama2lah kita beringat..

    ******

    nape ieda?..marah kat sapa tuuu...ce citer2..hhee

    ReplyDelete
  12. tak abis lagi kes dorang ni.. hrm..


    ena skrg tgk mood kak, klu rajin wat auto post.. kalo tak time sampai awal pgi or time rehat.. org yg menudduh tu memg tak reti apa2.. tu yg dier sedap je ngata.. sabar je la kak..

    ReplyDelete
  13. ooooo mesti sebab 'orang2 tue' yang buatkan akak hangen semalam tue kan...eee meh sini nak ketuk pala 'orang tue' skit...ganggu akak orang taw...

    ReplyDelete
  14. em..kenal sgt ngan RA ni..mlas nk ckp..hehhe

    ReplyDelete
  15. xhbs2 lagi kes dorg ni yer, apa la kesudahannyer..

    Sabar la kak, org kdg2 xfaham & hya mnuduh yg bkn2, bg sy berblog ni blh release apa yg patut, biar la apa org nk kata janji diri kita faham apa yg kita buat..

    ReplyDelete
  16. apa2 jelah dgn kes dorg yg tak selesai2 ni...

    biar jelah kak...mmg camtulah org kalau tak boleh tgk kita ni senang sikit. mulalah nak kata macam2...

    ReplyDelete
  17. Org terkenal pun lambat, bayangkan kalau setakat org yg tak dikenali...

    Auto-publish senang nak arrange kan Ieda...(abaikan ajelah Ieda lumrah bila berblog mesti ada yg mengguris dan terguris)...

    ReplyDelete
  18. sian kat ex wife dier je la...hehe..yang kau buat ke tak ke..aku tak kesah kak kan..hehe :P

    ReplyDelete
  19. sedih ke???
    bukan ke sebelum ni dia kata '
    dia memang suka media bagi perhatian pada dia.dia tak kish cerita sensasi atau tak..
    memang dari dulu dia sukakan perhatian..

    sekarang nak sedih2 pulak...

    ReplyDelete
  20. n3 lya pon hari2 autopublish...
    time keje ttp keje..just selingan j buka blog utk komen kt blog lain.. lg x mganggu keje x de problem rasanya,,,

    habistu..camner lak dgn org y b'fb sokmo tu wktu keje????

    kdg2 geram gk org tgk blog kt b'u[date skmo org igtkt draf n3 time tu... tp diorg y xde blog ni xtau y semua ni blh auto publish...

    apa lg cam lya ni...bila auto keluar kat blog..secara auto gk publish kat fb walaupon lya x sign in..jd kalo org y xtau...mmg kata lya aktif fb la.ltk link hari2..padahal dh setting kat fb dulu2 y akn autpublish gk kt fb..

    tp alhamdulillah..org2 kt ofis lya smua tau y blog lya ni autopublish blake..sbb time keje mmg keje,just buka skejap2... sama gk cam y lain,..on9 kot fb sokmo..lg paroh...

    ReplyDelete
  21. si raja azmi ni mmg tk abis2 kintrobersi dia kan..tp tkthu plak kes khalwat die ngn roslin hashim dan die dh bercerai dgn jailani rupanya.. hemmm....


    kak ida.... knp ? ada org dengki jgk ke ngn blog akk ni ? abaikan je lah kak... mak anon ni mne2 je ade... ade saja dngki ngn org.... tk puas hati dgn org kan... ?

    ReplyDelete
  22. @diana hermm tu lah .. kalau x tahu kisah dia sure x tahu kan .. ieda xtually ada juga baca kisah dia dlm artikel kes dia nie .. dia pernah cakap dia suka kisah dia di sensasikan .. huhuhu

    ReplyDelete
  23. @LYAfrina kita yg berBLOG mgkin paham .. akak lak selalunya akan buat draf bila nak publish baru tekan auto sbb adakalnya ada mende2 nak taip on the sport kan .. tu yg akak edit dulu baru publish ..
    sblm2 nie buat gak auto tuu tapi selalu ada prob .. akak x pandai sgt setting dgn am/pm tuu sokmo x jadi ekekke :)

    ati manusia dik .. payah nak puas .. busuk sokmo !

    ReplyDelete
  24. @Mama Likha ekekek aah dikkk mak anon cum lalat @ langau ekekkeke .. biarkanlah .. akak x kesah selagi akak buat kerja akak .. x ganggu org punnn sooo sendiri mau ingat looor ! :))

    ReplyDelete
  25. mcm2 dia nie..dia nie kan ratu kontrovsi..dulu pasal filem 200 ela tu..ermmm...wat malu je..

    ReplyDelete
  26. wowww ahkakkk...semalam pon saya baru kena sembur begitu dgn saudara sendirikkk...eee gerammm taukk (pasal auto publish)

    ReplyDelete
  27. khalwat pun nk kena buktikan ke? kalau dh memang org pegi tangkap dorg, maknanya betul la dorg berkhalwat..ptt la roslin kawen xsampai berapa hari je..eli rasa roslin ni mmg bermasalah la..adeiiii

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...