Monday, July 4, 2011

KFC...Aksi panas cook! - sgt2 KURANG AJAR !!!


salam semua

x mo cakap banyak .. uols nilai sendiri .. kenapalahhh ada manusia yg sgt2 kurang hajar mcm nie ! kalau akak ada disituuu sah2 aku serkup kepala budak
tuu masuk dlm kuali panas kat situ ! erghhhh !!!



Ramai penonton Video Tersebut telah mengutarakan Video Kontroversi tersebut di Facebook KFC.. Pihak KFC pula hanya mengatakan mereka akan menyiasat perkara tersebut..

 Video tersebut sudah ditonton lebih 16 ribu orang.. Memang dah kecoh perkara ni.. Klo bernasib baik.. Boleh keluar TV3 laa.. Pengajaran kepada KFC.. Lain kali.. ambil pekerja yang baik- baik.. Dalam video tu boleh bergelak ketawa lagi..
 
petikan : SINI

 

Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

35 comments:

  1. bergurau ke apa tu. kurang hajar. makanan boleh buat cam tu.

    ReplyDelete
  2. eeeeee ape la..nak keja x ikhlas...nak buat bg org mkn lagi..mmg x beretika lgsung budak tu..

    ReplyDelete
  3. CIMDDC ~ dia x gurau tu kak .. ayam yg dia dah selet tuu dia letakkan sekali ngan ayam2 yg nak di grg .. erghhhhh nak mampuss budak nie !!!

    ReplyDelete
  4. zatil ~ bukan x beretika dik .. x der otak nie ! erghhhhhhhhhhhhh ..

    ReplyDelete
  5. boleh saya cakap yang dorang tu sangat b***h... makanan bleh wat cam tu.. jawab la kat sana...

    ReplyDelete
  6. Dah kira tahap tak hormat rezeki dah ni..
    dah jatuhkan reputasi KFC..kerana sikap kurang adab individu ni..hmm menyedihkan

    ReplyDelete
  7. eeeuuwwwww...
    kembang tekak sy...
    dah la kfc tu feveret sy huhuhu...

    ReplyDelete
  8. mak aiii..nyirap jer darah tgok video nie..apa la sengal budak tu...!goreng ayam kt umah jer laa...;p

    ReplyDelete
  9. kak ...kurang ajar,hati setan budak ni.dah la mmg saya rasa dia melayu dan semestinya islam.kerja tak amanah..bg yg merakan,buat dan tukang gelak sepatutnya semua kena hukuman berat.naper smpi skrg takda tangkapan?

    ReplyDelete
  10. eeiiiyyyucckkk.........tetibe da rs xnk mkn kfc!

    ReplyDelete
  11. huhu..sebab budak ni..mcm2 org anggap kat kepsi..better kepsi siasat la budak mana yg buat hal gtu..

    budak tu xde ilmu tafsir diri..ce org buat gtu kat dia camne?..

    xpe..Allah maha adil..

    ReplyDelete
  12. arghhh, banned aje KFC lagu ni... grrrrrrrrrrrrr, geram!

    ReplyDelete
  13. kakak! budak nie memalukan melayu!!! sebab die sekor, melayu2 yg educated cam sy nie (harapan) org bukan melayu pndang rendah!! kuajo punye budak nie!!!

    ReplyDelete
  14. amani baru jer makan semalam... rasa tak mau dah pi makan kfc..kuang ajaq sungguh budak tuu

    ReplyDelete
  15. tu belum lagi kalo akak tau kat 1 kfc ni...

    sedang budak tu bawak ayam yg baru digoreng, jatuh tengkerap, pastu slamber giler kutip2 dan terus jual...

    hahaha...

    ni kawan sy yg keje dlm tu cite...

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum Ieda

    saya jarang sekali makan kfc ni...

    Wassalam

    ReplyDelete
  17. hai ieda..APA KHABAR??? bila tgk video nie..rasa geli plak nk mkn kfc..huhu

    ReplyDelete
  18. slm kak ieda..lama dh tak singgah cni..geramnye tgk video nih..dhlah anak beranak penggemar kfc..rase menyamoah plak nk makan pasnih..huhu

    ReplyDelete
  19. takmahu mkn kefci lagi pasni

    ReplyDelete
  20. sabo jela tgk video ni..ish2x

    ReplyDelete
  21. eee..pasni x nak mkn KFC lagi..uwaaa

    ReplyDelete
  22. eeuuuuww...geramnye tgk..dh lah ktorg ni peminat KFC..geli plak nk mkn KFC lg pasnih..

    ReplyDelete
  23. nak muntah bunga tengok..cam xlalu dah nak makan KFC..

    ReplyDelete
  24. x sanggup g nk tgk bideo ni walaupun dh merata2 org letak...takut terus tak lalu nk makan kfc seumur hidup lak...adessss

    ReplyDelete
  25. geli je rasa nak jejak KFC..tk psl2 gara2 pekerja KFC gak dpt nama.

    ReplyDelete
  26. Astaghfirullahalazim....


    kurang ajor betui lahh.. haihh!!

    kita bakor jer kak.. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

    ReplyDelete
  27. dia ni budak lg..tp dh pandai buat perangai gitu..eh x berkat la rezeki dia..klu dia bg duit gaji dia kt makpak dia, x pk ke duit tu xberkat..?? hope bdk hingusan ni dpt balasan yg setimpal..hurmm~ =.=

    ReplyDelete
  28. dah kecoh dah video ni

    ReplyDelete
  29. saya tgk gak kt fb kak...
    mmg hangin saya dgn bdk2 tuh...
    siap gelak2 lagi tuh...
    mmg bengong...
    terus jadik geli nak mkn kehepsi...

    ReplyDelete
  30. terima lah kau dgn hukuman Allah....buat kerja mcm gitu...

    ReplyDelete
  31. eida tengok hari sabtu hari tue..sangat kurang ajar kan....

    ReplyDelete
  32. kuang ajaq tui..takde amanah bekerja dak ni..nk kasi org makan tu wat camtu..haishhh

    ReplyDelete
  33. Nasib baik jarang2 je mkn kfc..tergamak buat camtu kat makanan kan huhu

    ReplyDelete
  34. mak ai...dah la tak hormat keje..tak hormat rezeki plak tu...mmg kureng betul...tak amanah dlm menjalankan tugas...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...