Monday, July 25, 2011

juta sana JUTA siniii .. moga BAHGIA


salam semua

hermm x tahu nak kata apa .. kalau cakap pun x guna kan .. rasanya dah agak apa yg akan uols katakan .. hermm same lah ngan akak nie .. cuma x nak cakap banyak .. tgk dan lihat , cakap sikit2 dlm ati  .. :))



 dah jadi model utk kasut kan .. 




Baju persalinan perkahwinan Memey Suhaiza akan bernilai RM7.2 juta pada hari bahagiannya. Meleleh la air liur melihat kilauan emas pertama baju Memey nanti
1.Dua persalinan iaitu setiap satu bernilai RM500,000 tajaan Rafflesia ketika majlis persandingan.

2.Dua set barang kemas bernilai RM2.8 juta setiap satu merangkumi anting-anting, gelang tangan, cincin dan tiara.

3.Dua pasang kasut rekaan khas Prof. Datuk Jimmy Choo bertatah berlian yang dianggarkan bernilai RM300,000 sepasang.

hermmm harap2 perkahwinan bukan sekejap cuma .. sama2 kita doakan yg terbaik buat mereka .. walau dlm ati akak nie .. perghhhhh x leh cakap lahhh ekekekek


hari nie berpuasa .. alhamdulillah dah x lama nak menyambut ramadhan kan .. seronok dan seram sejuk semacam je akak nie .. mcm2 hal lah kannn yelahhh menyambut ramadhan hanya sekali .. x tahu dpt sambut lagi atau tidak tahun depan .. uhuhu




Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

27 comments:

  1. doakan la yg terbaik utk mereka n org lain.......tu lebih baik kn :)

    ReplyDelete
  2. ermm/..itulah rezeki kan..harap..pkahwinan ni kekal la...

    ReplyDelete
  3. betoi kak..nak ckp pun dah tak guna...kita tngk n lihat ja lah no...

    ReplyDelete
  4. tu la..baca citer wedding diaorg bukan main lagi...harap bahagia la selamanya....
    mcm mana kan perasaan anak2 Norman baca.. :-(

    ReplyDelete
  5. bertatah berlian ye. takut nak pakai kalau camtu.

    ReplyDelete
  6. huhuhu... tengok jela.. ade live kot nanti kan? hehe

    ReplyDelete
  7. em tak heran pun kan kak...mls nk amik tau hal dorang ni :)

    ReplyDelete
  8. doakan yg terbaik utk mereka...

    ReplyDelete
  9. eh asal pinggul si bakal pengantin pompuan lebar mcm orang dah kawin..huhuh(mulut jahat)..mcm2 berkata dlm hati..klu keluar kata2 yang dlm hati tu buruk benor nanti..senyum je la kak..tapi nak ckp gak ckit..(myampah aku)

    ReplyDelete
  10. semoga mereka berbahagia.. :)

    ReplyDelete
  11. fuh kelaaaaasss main juta2 jek....sponsor...boleh laaa huhuhu

    hope kekal abadilaaa...jgn sok anak dah 3-4 org cerai berai..selisih!!

    ReplyDelete
  12. semoga yg baik² saja utk mereka berdua..amin :)

    ReplyDelete
  13. the important not a married but a marriage..kan kak..semoga bahgia je la...takmo pakai la baju mahal-mahal..takut...hehe

    ReplyDelete
  14. walaupun saya tak suka ngan kapel ni, tapi saya doakan jugak la yg terbaik utk dorang....mudah2an kekal selamanya...tak nak ada kontroversi lagi...

    ReplyDelete
  15. rezeki mereka..
    kalau ieda nak tahu.. si memey tu sekampung ayu,,
    bak kata orang kampung,, 4 generasi felda punya pendapatan pun tak mampu nak dapat 7 juta.. hehehheeh

    moga panjang jodoh mereka..

    PS: rajin ieda berpuasa......

    ReplyDelete
  16. dlm hati sy pn mcm² dh pk..tp xyah la luahkan..ngee~ doakn yg terbaek buat mereka...yg penting jodoh panjanggggggg!! amin~

    ReplyDelete
  17. Semoga mereka bahagia...harap2 nilai kebahgian mereka nnt..melebihi nilai yg disarungkan dibdan mereka...

    ReplyDelete
  18. sama r kak..hati ati je dah bckap..kite tggu n lihat je la..

    ReplyDelete
  19. tu le juta2 bagai .. hrp nye kekal smp akhir hayat

    ReplyDelete
  20. weeding of the year gituww, serah pada Allah sahaja, maleh nak cakap lebih kan..kan akak kan,,,huhu

    Moga dapat petunjuk

    ReplyDelete
  21. untungnya duda tu kan ;)

    kali kedua lg meletop..

    ReplyDelete
  22. doa yg baik2 da la kan kak..huhuhu

    ReplyDelete
  23. tgk dan lihat..walaupunnnnnnn

    ReplyDelete
  24. fuyoo..hrp2 kekal sampai akhir hayat..

    ReplyDelete
  25. HRP2 BKEKALAN LA KAN
    JGN KAWEN JUTA
    KANG XSAMPAI MANA..

    ReplyDelete
  26. tak terkata apa hya mampu doakan yg terbaik utk mereka..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...