Friday, July 22, 2011

hi tea UTM - ms garden hotel


salam semua

mak aihhhhh dah lama entry nie duk dlm draf x edit2 pun ekekkekeke .. kdg2 tuu akak draff je semua .. sekali tuu sampai 5-6 entry .. tgk ketahanan mata lahh mlm2 kan .. edit2 pic .. upload dan tekan draf .. adakalanya akak autopublish .. tapi adakalanya tidak .. akak letak sebagai draf sbb boleh update bila nak publish kan .. 

sbb bila akak autopublish entah mana silapnya dia update lewat dari tarikh yg sepatutnya .. dimana silapnya x tahulah .. ekekekkek kang akak nie 1/4 IT sikit kan .. soooo almaklum aje lahhh ekekek

ok2 .. ini kisah hi tea bulan lepas wooooooo .. jgn marah .. majlis makan2 melayan tekak buat semua kakitangan UTM .. hermm majlis minum petang yg sempoi diantara kami di MS Garden hotel .. meriah walau x mendapat sambutan kehadiran yg mengalakkan .. :) tapi ok lah kan .. mana yg x dtg kami2 yg dtg jelahhh yg perabihkan menu2 yg disediakan .. macam nak muntah makan hahahahha :))



en mazlan selaku BIG Bos utk program UTM membuat ucapan .. sepatutnya merasmikan tapi dia punn dtg lambat .. aibbbbbbbbb upssssss solly bos !! ekekke


  posing2 berangan tuan tanah sebelum org ramai sampai .. ekekkeke



bersama salah seorang lect vs teman setaman ekekkeke

menu2 yg disediakan .. rm 30 sekepala .. ok lah kan .. makan sampai muntah ekkekekek tapi akak x muntah punnn siap cilok cc utk anak2 layie ... aper daaaaaaaaaaa ahaksss



menu paling laris petang tuu .. fish chipsssssssssss ..perghh !!

ini akak x makan .. nie kalau akak makan .. alamatnya tidur kat otel 
lahh hahahha

bosesssssssssssssssss

akak wiff another bosss ! ..


bersama staff yg akan meninggalkan kami UCSA petang tuu , mengikut hubby ke luar negara .. 

pic ramai2 yg blur .. huuhuhu nak buek cam neee :)) sebahagian sahaja nie .. sepatutnya ramai layie ..


ya tuhan kenyang sgt2 .. lunch nasi kukus uuuuuuuuu .. uols makan ape ??




Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT



28 comments:

  1. nasi kukus sedap kat shahputra tu ke kak...? lama x makan sejak dia naik rega...hehe...

    akak x leh makan pulut ke?

    kalau cc cantik camtu memang harus ditapau kak...huhu..

    ReplyDelete
  2. nangess tgk food itew....sedap giler
    untung duduk mesia...

    ReplyDelete
  3. wah makan makan makan.....

    ari ni lunck mee kari jerk.. x tau dah nak makan aper kat opis nie, tiap2 ari menu sama..... huhu

    ReplyDelete
  4. wah meriah sungguh kak..tang menu tu yang best..hehehe

    ReplyDelete
  5. wahh bab mkn2 ni mmg adik suka

    ReplyDelete
  6. sape yang kerja di utm tu?

    bukan ieda ni cikgu ke :)

    ReplyDelete
  7. Waahh sedapnyaa tgk food tuh semua.. pas tuh murah plak RM30.. makan sampai kenyangg.. aaahhhhhh :)

    ReplyDelete
  8. lama tak datang otel ni...dulu majlis pra graduan itm buat kat otel ni la...hehehe

    ReplyDelete
  9. olo..rindunye kat lecturer2 tu. yang still ingat en mazlan & pn zack..saye pn ex student shahputra gak..ngee~ uitm..

    ReplyDelete
  10. untung selalu ada mkn2 gini kan hihi

    ReplyDelete
  11. makan freee...syokkkk...

    ReplyDelete
  12. alamakk.. terliur tengok cup cake yg colorfull tuh!!

    ReplyDelete
  13. harus la tunjuk meja makan,.kan??
    heheheh

    ReplyDelete
  14. kak, fish chips tu mmg nmpk menarik!

    ReplyDelete
  15. bestnye kak dpt kumpul mcm nie..makanan pun sedap2.. terasa rindu lak ngn kwn2 stdy dulu..

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum Ieda

    makan buah2an dulu
    ambil sunah

    SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK

    Wassalam

    ReplyDelete
  17. bayar RM30 leh mkn mcm2...ok la tuu..kalo nk masak smua tu, mmg x terbuat laa

    ReplyDelete
  18. meriahnya makanan...comelnya kapkek tu...

    ReplyDelete
  19. hehe..biasa la tu, kalau ada jamuan x sah klu x tapau..sy pun mcm tu gak.

    ReplyDelete
  20. sedapnye iedaaaa!huhuhu

    ReplyDelete
  21. amboi meraih sungguh menu2nya kak..

    ReplyDelete
  22. kap kek tu paling buat sy terliur =P

    acara mcm ni sy mmg suka nak joint ;) sbb konsep mkn berulang2 ~ hehe

    ReplyDelete
  23. wahhh tuan tanah ambik bauuu dulu yer...akekeke

    perghh kak, saya pon ada masalah yg sama...draft kadang post pon masih dalm tu lagikkk...haihhh pasal ntahh

    ReplyDelete
  24. janji update hihih...tp jenis eli ni jarang sgt² buat draft.memang entry fresh :P

    ReplyDelete
  25. kak sekarang ni dia buat promo utk ahad.. sorang 28 dan free 1 kid.. berbaloi tak kak?

    ReplyDelete
  26. @Rozita entah lah ita .. tapi akak still rasa macam mahal .. huhuh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...