Friday, July 1, 2011

diorang nie GILIR2 ape ??


salam semua

tajuk x leh tahan kan .. kasi gempak je .. ekekekke bukan ape .. akak rasa sedikit lucu sbb cik kak ROZITA kita nie duk bergilir2 sakit dgn SHAHIR kan .. uols perasan tak .. mula2 shahir yg x sihat .. jatuh lah , xcident lahh .. lepas tu tup2 rozita lak yg jatuh tangga .. hahahahha dah jadi  lucu lak .. bukan sedih dah nie .. ngeeeeeeeeeee nampak cam jodoh tuu dah dekat2 jeww kan kan .. ahhahahah memandai je akak nie :)

Rozita Che Wan Rehat Seminggu Akibat Jatuh Tangga


PETALING JAYA: Pelakon jelita Rozita Che Wan mengalami kecederaan pada kaki kanan akibat terjatuh dari tangga rumahnya malam Rabu lalu.
Menurut Rozita, disebabkan kejadian tersebut ligamen kakinya itu koyak menyebabkan dia tidak boleh bergerak. "Saya baru sahaja pulang daripda penggambaran terakhir drama Annissa dalam pukul 9 malam pada Rabu lepas. Masa menaiki tangga, saya tergelincir menyebabkan saya terjatuh.

"Pada awalnya saya fikir hanya jatuh biasa tapi ketika hendak tidur kaki mula sakit yang teramat sangat," katanya yang dihubungi mStar Online, di sini, Khamis.
Tambahnya, dia segera menghubungi abang kandungnya untuk ke Pusat Perubatan Sime Darby, Subang Jaya dekat sini, bagi mendapatkan rawatan dan pemeriksaan lanjut. "Semasa hendak mendapatkan rawatan itu, kaki saya terlalu sakit dan saya tak boleh berjalan. Saya terpaksa didukung oleh abang saya untuk ke kereta sebelum dibawa ke hospital.

"Semasa doktor buat pemeriksaan x-ray dia hanya mendapati ligamen kaki saya hanya terkoyak. Nasib baik ia tak patah," katanya yang memberitahu kakinya masih lagi dibalut pada ketika ini. Katanya, disebabkan kecederaan tersebut dia diberi rehat selama seminggu dan terpaksa bercuti daripada sebarang penggambaran drama.
"Doktor kata ia tidak teruk tapi saya perlu kurangkan berjalan dan tidak boleh bekerja sehinggalah saya betul-betul sembuh.

"Saya terpaksa membatalkan beberapa sesi fotografi dengan beberapa majalah dan tangguhkan beberapa penggambaran drama dalam masa seminggu ini," katanya.
Rozita bakal memulakan penggambaran untuk drama khas Hari Raya iaitu Pontianak Baru Kampung Batu, Kiah Pekasam dan Jaguh Kampung.


** kalau shahir buka & baca blog akak nie sure dia nak jumpe akak sbb akak selalu doakan dia dan RCW nie kawin kan .. hahahahha pelcan perah santan ! ... huhuhuh ehh mana tahukan .. si shahir juga blogger tegar ! ahhahahah

 

Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

37 comments:

  1. ok , jap lagi saya kol shahir, suh bukak blog akak...hehehe

    ReplyDelete
  2. Adalah hikmahnya yang Allah bagi tu. :)

    ReplyDelete
  3. ratu nk tuko nama NORITA che wan leh tak...ehehe..

    ReplyDelete
  4. kalau shahir jmp akak , jgn lupe tepek gambo dia ye kak

    ReplyDelete
  5. ehehe..tp knpe lately ni cara pakai RCW semakin peli? mcm x sesuai dgn kdaan msia...
    style² barbie doll...







    jgn jd fashion victim sudah~~~

    ReplyDelete
  6. baru trpikir kak oiii pagi td :)

    ReplyDelete
  7. Phentermine...

    nice post thanks for sharing.

    http://www.PhentermineHome.com/

    ReplyDelete
  8. jatuh manja-manje je tuu...hikhik

    ReplyDelete
  9. sakitnyer jatuh tangga kak.saya dah kena dah..huhu


    shahir tu blogger ke kak?owh..br tau

    ReplyDelete
  10. bile ni? bile ni? paper ari ni ye..alah siannye laa...

    ReplyDelete
  11. huhu kesian rozita che wan.. shahir mesti resah :D

    ReplyDelete
  12. lawanya rozita che wan, rasanya dulu mcm dia gemuk sikit kan, skrg wahhhhh tip top, jeles tgk dia hehe

    ReplyDelete
  13. yg citer RCW ngan syahir aritu..akak xsempat tgk sampai abis..huhu

    RCW ni..sama umur ngan akaks tau...hehehee..tapi dia punya wajah..mak aiiihhhhh...jelita sgt2..

    ReplyDelete
  14. kalau ada jodoh mmg tak ke mana kan...call shahir cepat!

    ReplyDelete
  15. cantik jek dia kan wpun dah berumur..sy pun suka jek kalo dia kwin ngn shahir, biar shahir bimbing dia lak..ngeh3

    ReplyDelete
  16. cpt2 la jodoh dorang kan...tk sabar nk tgk cik rozita kita naik pelamin...nth cm bidadari tak..?

    ReplyDelete
  17. bahaya jugak kalau kawen ni..kang asyik sakit je..hehehhe..
    jangan marah ye peminat2 RCW dan shahir..:p

    ReplyDelete
  18. baru la sehati dan sejiwa...kekekekke

    ReplyDelete
  19. MUNNA TETAP BANGKANG SHARIR DGN RCW.....

    ReplyDelete
  20. Allah nak bagi dia berehat . Itulah hikmahnya dia terjatuh....

    ReplyDelete
  21. bak pinang dibelah dua..sesama gebuss..ehehehehehhe

    bagus akak ni mendoakan yg terbaikk..bina masjid tuh...ehehehe

    ReplyDelete
  22. diaorg mmg psgn yg sesuai digandingkan...

    ReplyDelete
  23. klu ada jodoh takkan kemanakan kak.. :D

    ReplyDelete
  24. semoga dia cepat sembuh

    ReplyDelete
  25. Peminat shahir ke ni hihi..terharu kalau shahir baca blog akak ni..

    ReplyDelete
  26. Harap diaorang cepat kawenn...

    ReplyDelete
  27. suka dia berlakon...all the best

    ReplyDelete
  28. canteknyer rozita tuh kan?

    ReplyDelete
  29. laaaaa....bahaya org pempuan kalo jatuh2 ni...

    ReplyDelete
  30. kuat sungguh abg dia kan leh dukung rozita

    ReplyDelete
  31. tak minat RCW dgn shahir...rasa gedik jek..huhuhu

    ReplyDelete
  32. haha..
    mcm2 diorang nih..

    ReplyDelete
  33. hehehe..nnt sy bgtau shahir yea suh baca blog akak...hehe

    ReplyDelete
  34. ooo...shahir ada blog ke? rozita dgn shahir...hurmmmmmm

    apap2 pun saya suka tgk rozita cik wan sbb dia cantik...

    ReplyDelete
  35. kak... nama saya rozita... cik abg saya shahir la kak... kami terasa lak mcm kami lak kena gosip... hehe.. leh tepek gambor kami kat suratkhabar tu tak? hehe...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...