Thursday, July 21, 2011

DIAM lebih baik


salam semua


Sendirian lebih baik daripada mengambil teman duduk dengan orang jahat, dan teman duduk orang baik adalah lebih baik daripada sendirian.



 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

44 comments:

  1. duduk diam kurang buat dosa hehe

    ReplyDelete
  2. naper kak?





    meh dtg kl, kita hiburkan hati..

    ReplyDelete
  3. la knp akak? entry sedih pg2 ni...

    tp betul,adakala kena diam jugak kan kak..take care...

    ReplyDelete
  4. betul,diam mmg terbaik kak.pkai earphone,pedulikan dunia luar.

    ReplyDelete
  5. alo kak...tak mau la sedih2...mai sini mai...kita g jln2 nak dak?

    ReplyDelete
  6. akak..naper sedih2..meh adik peluk meh..huhu

    ReplyDelete
  7. Kita juga perlu waktu untuk bersendirian - asalkan jangan sampai terpedaya dengan bisikan syaitan. :)

    ReplyDelete
  8. suka juga bersendirian dan memikirkan nasib diri...tapi jangan ikutkan hati sangat...chill and cool beb...

    ReplyDelete
  9. Sedih jer bunyinya, cer citer...cer citer.

    ReplyDelete
  10. Tabahlah kak..

    Sepi itu indah..
    tersirat yang gundah...
    sudah terfitrah..
    lupakan yg sudah..

    ReplyDelete
  11. nape ieda weh?
    susah hati psl apa?
    meh share ngan akak..akak sudi dgr..

    ReplyDelete
  12. Adalah lebih baik sekiranya mulut digunakan utk bercakap tentang kebaikan.. tetapi lebih baik berdiam diri dari bercakap tentang keburukan..

    ReplyDelete
  13. kenapa nih..
    siapa kah yang telh membuat diri mu bersedih??
    wah!!!!heheheh

    ReplyDelete
  14. diam lebih baik kak ieda..

    * pun dlm situasi yg sama..tgh berhadapan dgn org yg sgt menyakit kan hati..malangnya hari2 kena berhadapan dgn dia kat opis..

    ReplyDelete
  15. kadnag2 diam itu lebih baik sis..:)

    ReplyDelete
  16. kadang-kadang diam jugak boleh merosakkan diri. tenangkan hati dan fikiran baru ok.

    ReplyDelete
  17. hmmmm take ur time k kak...xmo sedey2 sangat nyek...

    ReplyDelete
  18. gitu la kak.. bila sedih or sakit hati.. diam lebih baik.. dikuatiri bila kita bercakap akan terkeluarlah ayat2 yg tak sepatutnya..

    ReplyDelete
  19. Harap tak bersendirian dan ada teman yang baik sudi temani kita:)

    ReplyDelete
  20. akak tgh jiwa kacau ka?

    byk2 sabar eh kak..

    ReplyDelete
  21. kenapa ieda??

    yus pun pagi tadi sedih juga. Tu yg hilang mood. Apapun moga kesedihan ieda tu segera berlalu.

    Mungkin diam itu lebih baik sekarang ni, nanti bila hati dah lega, citer dengan kami ya kalau sudi..:)

    ReplyDelete
  22. mendalam tu...
    cenyum cket kak :)

    ReplyDelete
  23. nape kak? susah hati ek?

    ReplyDelete
  24. nape akak cayang? jangan sedih2 yer....

    ReplyDelete
  25. diam memang baik, biarlah kita undur, bukan sebab kalah, tapi sebab diam lebih baik. :)

    ReplyDelete
  26. Agree with u my dear friend..huhu

    ReplyDelete
  27. agree with ur words kak. jgn sedih2x ye

    ReplyDelete
  28. memang adakala kite perlu sendirian,
    perlu berdiam...
    tp jgn lm2 sgt melayannye, luahkannn...pd yg sudi, itu lah yg terbaeeekk..

    ReplyDelete
  29. betul tu tapi jangan sedih2 naa, take care..

    ReplyDelete
  30. @NM02 nakkkkkkkkkk sgt2 dik huhuhuhu

    ReplyDelete
  31. @kakcik thanx kakak ! ... :))

    ReplyDelete
  32. @A.s.t.i.n.a aduh kata2 mu menusuk kalbu ku dik ! ... muah thanx dear :))

    ReplyDelete
  33. @sarah-najwan huhuhuh akak sebuk .. dlm ym pun cakap ngantuk hahahahah

    ReplyDelete
  34. @Fieza79 oh ya ke fiza .. huhuhu dik we are in the same situation .. apa nak buat hari2 ngadap kenalah bersabar kan dik .. harap2 dia akan berubah dan sama2 perbaiki diri :)

    ReplyDelete
  35. @Ena ya dik , bila bercakap org sakit ati kan .. padahal x der kena mengena ngan dia .. pelik manusia bila selalu salah paham nie .. biarlah semoga saling memahami barulah boleh bekerja dengan aman ..

    ReplyDelete
  36. @exora thanx dik .. bila ada yg sudi dgr luahan kita .. akak sgt2 bersyukur .. insyaallah semoga yg sedih2 itu pergi jauh dari kita :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...