Friday, July 1, 2011

dah lama x MAKAN tau ! sbb chesse ..


salam semua

selamat petang ... haaaaaaaaaa petang2 nie kalau yg duk kat office tu dpt makan nie sure suke kan .. hermm akak pun suke .. nie akak beli ngan kawan office yg memang sifu dlm membuat cheese tart nie .. ermmm sebelah kanan tuu tart telur dan satu lagi chesse tart .. memang best .. tulah disebabkan dah lama akak x makan , bila mereka cakap ada bawak utk jualan .. akaklahh org pertama yg beli ... ekekekek 

sabo jelah .. almaklumlahhh akak nie x pandai buat .. haaaaaaa kalau ada yg mcm nie memang sure akak beli dan x kedekut nak bantu kawan2 dlm berniaga nie .. :)) soo kalau ada sesiapa kawan2 yg mahir dlm buat2 kuih dan kek nie .. silalah btahu akak .. leh akak order tau . tapi jgn lah jauhhh , susah lahh :)) sbb anak2 akak pun suke makan kuih2 mcm nie .. kalau bawak balik umah .. dah lah x berapa nak rupe kan tapi still habis licin ! ngeeeeeeeee


tart telur nie akak beli ngan mamber office juga .. kak farra .. dia pun pandai buat kek dan tart :)

dan yang ini akak beli dgn zura officemate jugak .. ermm sifu lama dlm cheese tart nie .. best2 ... rm 2.00 satu .. ok zura bile nak buat layie nie .. kalau buat akak nak 5 ... :))

ok lah till than .. akak nak pi BW jap .. pastu nak lipat kain yg dah nampak cam gunung sikit tuu .. ekekkeke maklumlahh santai2 bila x kerja nie .. x nak lah rush2 kan .. seee u olsss again ! :))





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

28 comments:

  1. alamak..tetiba teringat dh lama juga g tak makan cheesetat...huhuhu dapnyaaa

    rm2 satu...besar kot kak...kawan2 g sini jual murah skit lg...

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh besh nyeeeeee

    ReplyDelete
  3. tu semua feveret saya...yg ada cheese mg feveret saya....

    ReplyDelete
  4. akk ni sj je tau
    el nah buat 1st time egg tart
    menjadik lak tu..kalo akk nk tau g gugel kt blog el hahaha smpikan resepi el tu kwn el buat niaga..sakan biz dia skrg..alhamdulilah
    hehehehe...nti yg tecik tu dah beso boleh lah gigih msk cam dulu2 hehehe

    ReplyDelete
  5. cheese lah sedap kak..rugi tau lama tak mkn =P hehehh

    sy pun suka majukan perniagan org lain sbb diri sendiri tangan keras nak masak2 cenggini ;)

    ReplyDelete
  6. suka jugak dan lama jugak tak makan...kena beli ni..hhaha

    ReplyDelete
  7. feveret sy jgk tu cheese tart..baru je lps perabis sketul choc cheese tart..yummmmm yummmmm

    ReplyDelete
  8. munna mmg suka dgn tart ..semua jenis tart munna suka..lagi2 tart buah...

    ReplyDelete
  9. tart ke tuh???sedapnya..lama gak tak merasa tart neh..:)

    ReplyDelete
  10. xpenah mkn kuih cheese tart gtu..

    tart nenas masa raya akak suka...hehehe

    ReplyDelete
  11. saje je kak ieda ni uat org geram petang2 ni...huhuuuu

    sya harap takde la ofismate sya pandai uat kek...klu tak abis la, asik oder je...hikhikhik

    ReplyDelete
  12. tolonggggggggggggggggggggggg!!!!





    terliur sangat nih!

    ReplyDelete
  13. @el alhamdulillah dik kalau di praktikkan dan ilmu itu di pakai .. x sia2 kan :) kita dpt pahalanya :)

    ReplyDelete
  14. @mamyharraz ishh makan dikkk ... mau x makan eekkekek :) aahh akak pun sama , x pandai buat tuu yg suke beli jeww :)

    ReplyDelete
  15. @[-suziey-] wah2 sedap tuu ... choc cheese .. huwaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  16. @munna aah dik yg tart buah tu org panggil tartlet kan ..ermm lebih kurang lahh perghh sedap tuu :)

    ReplyDelete
  17. @sarah-najwan aahhahah adehh kak .. tart nenas tuu yelah kak .. raya tuu :))

    ReplyDelete
  18. @Noriz ahahhahah sabooo2 .. ekekek :)

    ReplyDelete
  19. @NM02 alahhhhh .. alahhhhhh awat yangggggggggg ! ekekekkeke :)

    ReplyDelete
  20. sedap..nak satu bolehh??

    ReplyDelete
  21. WAH LOOK NACE. MCM NAK JILAT SKRIN NI JERR HEHE

    ReplyDelete
  22. akak suke gak cheese tart, semenjak makin bulat ni, terpaksa kurangkan ckit...hehehehe

    ReplyDelete
  23. nyummm..saya pun suka cis tart..nak2 klu simpan dlm fridge :)

    ReplyDelete
  24. mlm2 tgk makanan nie.. lapa laa plak.. huhuhu

    ReplyDelete
  25. alamak....yus lak kalau yg bercheese nie, mmg pantang jumpa..sure rembat juga...hehehehe...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...