Friday, July 15, 2011

budu & cencaluk tuuuu


salam semua

haaa nie citer last week yaaaa .. ampunnnn , lamee noo baru publish ekekekek saje je kan akak nie publish entry makan2 nie .. kasi lapooor ! .. hahahahhahah hermmm masa tuu akak makan x hinggat .. nak tahu sbb apa ?? sbb celur jantung pisang tuuuu wehhhhhhhhhhhhh lawan lakkk budu dan cencalok .. OMJIIII ! ekekeke .. akak lah org yg paling banyak makan hari tuu huhuhu .. mana tak nyeee akak yg sediakan semua tuu .. lum kul 1.00 dah lapoor beria :))









ada yg pose ke ??? sowiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))




Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT


30 comments:

  1. aduh kak
    jantung pisang tu kalau cicah ngan sambal asam
    sedappppnyerrrrrr

    ReplyDelete
  2. sedapnya jantung tu kak... nak kena carik ni... harusssss....!

    ReplyDelete
  3. telan air liur rasa kak.jat suka sgt lauk sayur 2.

    ReplyDelete
  4. kak ada lagi ke tu...bak mai semua nk mkn ngan nasi ni..kalo saya pun sure makan beriya kak..bertambah2..ni lah lauk org melayu..caner nk diet???kahkahkahhh

    ReplyDelete
  5. waahh.. suke makan jantung pisang nan budu.. terliur dh ni... waaa

    ReplyDelete
  6. hamboiii tgk jantung pisang tu cam jantung sy pulak nak terkeluar!! =P yumehhhhhh ;)

    ReplyDelete
  7. xmakan jantung pisang...kalau mkn cencaluk kompom hidung gatal..

    ReplyDelete
  8. jantung pisang my feveret!!!

    ReplyDelete
  9. budu n cencalok 2-2 wa xpndai mkn

    ReplyDelete
  10. aduhhh..kecur airliur..dap nyer makanan kampung..tambah2 piring yang tengah2 tu..hehe

    ReplyDelete
  11. sedapnya..

    melelh air liur ena nengok.. ena suka tu... memg bertmbah2 la makan nasi jawabnya.. heheh

    ReplyDelete
  12. makan nasik tak de ulam2 memang tak best la..

    ReplyDelete
  13. makanan-makanan ini sgt menyehatkan deh..

    ReplyDelete
  14. wanie adalah hantu budu ok,
    wanie suka sgt2 mkn budu,
    adoilah,
    sedap tue....

    ReplyDelete
  15. terus lapar bila tgk gmbr2 tu..

    ReplyDelete
  16. akk ni mmg taw.nasib rara tak mkn budu.

    ReplyDelete
  17. kakkkkk..... jantung pisang tuh cicos dgn budu sedapnyer....
    terliur dohhh.....

    ReplyDelete
  18. sedaknye jantung pisang cicoh budu kak,
    nak2 ade ikan tawor,
    mau bengkak susu saye, kekekeke

    ReplyDelete
  19. aduyai kak ... tang jantung tu x penah daku makan , dap ye kak .. x reti makan ler..

    budu plak penah jgk rs , sgt sodapppp

    ReplyDelete
  20. kalu mkn gini..oghe lalu kot belake pom xsedar doh....hahahhaaa

    ReplyDelete
  21. kalau kat johor makan ngan sambal colet...lawan ngan kuah lemak sayur....perghhh...mmg lupa diri la.

    ReplyDelete
  22. loo... lapor balik lak tgk lauk2 akak ieda tayang ni ...huhu...

    ReplyDelete
  23. sypun suke jantung pisang tuuu tp sy tak makan budu..sedap ke cicah budu???

    ReplyDelete
  24. kite tak penah makan budu lah. orang kata masin ek

    ReplyDelete
  25. makan budu ni kena ada geng
    kalau tak ...jadi mcm kita
    3 botol dah expired kot..hehe

    ReplyDelete
  26. gambar plg atas tu apa kak?

    ReplyDelete
  27. ermm..oghe klntan klu ada budu nga ulam gak, lauk aye dok golek depan pun x heran dah...hehe

    ReplyDelete
  28. ermm..oghe klntan klu ada budu nga ulam gak, lauk aye dok golek depan pun x heran dah...hehe

    ReplyDelete
  29. tak suka budu tapi suka cencalok...

    ReplyDelete
  30. sedapnya jantung pisang tu kak...terliur sy.....sy suka mkn jantung pisang tu ngan sambal belacan

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...