Saturday, July 30, 2011

BLOGGER yg KONPERM HADIR !

~ STICKY POST ~
 salam semua

alhamdulillah sehingga ke hari ini .. ini adalah senarai blogger2 PAHANG yg sudi hadir .. sama ada confirm @ insyaallah hadir .. x per .. its ok .. doa2 x der aral yg melintang pada 2nd GATHERING ini kan !!!

http://sarah-najwan.blogspot.com
http://anyambakul.blogspot.com/
http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/
http://nadyahoney.blogspot.com/
http://zieha-myworld.blogspot.com/
http://www.jajazack.blogspot.com/
http://mdm7781.blogspot.com/
http://zue-oklatu.blogspot.com/
http://puteriqisbalqis96.blogspot.com/
http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/
http://e-qalinsya.blogspot.com/
http://azlinamy-bigeyes.blogspot.com/
( kalau masih ada yg nak joint @ tertinggal link anda disini sila btahu ya ... )

TEMPAT : TAMAN GELORA - berkumpul di parkir depan IKIP KOLEJ

JAM : 3.00 PTG

TARIKH : 30 HB JULAI 2011 - SABTU

AGENDA : RAMAS2 MESRA & MAKAN2 
di inggatkan sekali lagi ( PORTLUCK YAAA ! )

** utk WAN KALAM HATI ( hang x yah bawak makanan beb ) nak mintak bawak pinggan , sudu & air sahaja ekekekek , jumlah nanti YM ieda wehhh :))



26 comments:

  1. haaaa..tu dia..list da kuar...

    xsabar nk jumpa weh..kali ni akak bowok kamera ajo..lalallalalala..

    ***********
    rasanya..makanan yg akak bgtau ieda tu xjadi nak buat..buat mende lain la pulok..hehehee

    ReplyDelete
  2. ramai kak kali ni,cuma izan tak tahu la join ke tak..ada byk planning dkt2 nak puasa ni...lgpun takot takde org nk tgk anak utk drive ke sana...

    apa2 pun semoga semua berjalan lancar yer!~

    ReplyDelete
  3. wowwww...asha pon join..insyallah..lya akn cuba hadirkan diri... tp takut last minute x dpt pegi...

    ReplyDelete
  4. nanti kalo sy dah pindah uia kuantan.sy join eh akak.hee :)

    ReplyDelete
  5. wahh..bestnye gathering !!

    ReplyDelete
  6. Berita terima dan faham boshh!!ekekeke

    ReplyDelete
  7. ermm..bagusnye blogger pahang..aktif

    ReplyDelete
  8. bestnya.. jauh sangat nak p lah.

    ReplyDelete
  9. merihanya...

    ni yg tak sabar tgg entry ;)

    ReplyDelete
  10. kalau dekat boleh ajer tu..
    tp jauh la...

    ReplyDelete
  11. insyaallah harap2 dpt menghadirkan diri ni...sorang lagi member yg keje kat UMP pun nak join...nanti sha suh dia confirmkan kehadiran ye..esok

    ReplyDelete
  12. wah...tapi xdapat join..hehe

    ReplyDelete
  13. alahai tak leh join lagi sbb clash nak hantar angah balik UM...mungkin lain kali ada jodoh!

    ReplyDelete
  14. kak... aci dok saya bwk perut jer????
    hahahaha.....

    wahhhh... ramai gak erk... hrp2 kali nih lebih happening....

    ReplyDelete
  15. akan menghadirikan diri..insyaallah..tapi duk pk ape la ek nak bawak untuk makan2 sambil potpetpotpet nanti

    ReplyDelete
  16. sib jauh..kalau tak nak sgt jumpa Kak Ieda

    ReplyDelete
  17. insyaAllah..
    rase nk gi gop, dis week bajet mau blk kemaman..
    tp kena pakat ngan asha..
    heheh, asha sorang aje br ai knl face-2-face..
    kak ieda, pm ur hp no @ leily8480@yahoo.com bleh???

    ReplyDelete
  18. wah beshnyerrrr kak ieda..selamat berjumpa jumpi ye semua :)

    ReplyDelete
  19. wah rancak blogger pahang nih yer! chaiiyok kak

    ReplyDelete
  20. Assalam...jom singgah butik...exclusive apparels and hijabs

    http://www.firzaraexclusive.com/

    ReplyDelete
  21. wahh...seronoknya berkumpul
    blogger kuantan ni aktiflah

    makan2 sekali utk kita ye
    kalau ada kek tu ...
    tolong nyanyi utk kita sekali ...hehe

    selamat menyambut ramadhan

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...