Sunday, July 17, 2011

bila sinar RAMADHAN di tunggu ..


salam semua

winduuunya nak berblog .. semalam , kelmarin akak benar2 sebuk di office .. x cukup betul masa nak BW .. tahu walau x berkesempatan ber BW , ramai kawan2 dan adik2 yg x lupakan akak .. jenggah jugak ke rumah akak yg x seberapa nie .. yelahhh kan .. sejak keputusan peperiksaan UTM keluar .. banyak yg perlu akak sediakan .. semua berkaitan keputusan dan permulaan semester bagi mereka .. mana yg GAGAL akan akak sertakan surat dan call keluarga utk memaklumkan status anak2 mereka ... hhuhuh kalau cerita x habis sebenarnya .. tapi itulah yg akak lakukan setiap semester dan tahun .. x pernah jemu ...

nak2 skrg nie kami dah naik taraf ke UNIVERITY commitment semua staff amat2 diperlukan .. soo kalau akak ada masa .. selalunya waktu rehatlah akak BW .. :) jgn risau .. walau sebuk mcm mana sekalipun .. entry tetap ada sbb semua akak buat auto publish .. cuma tambah2 ajee ...

ok lah bukan nak cerita pasal kesibukan akak tuu sebenarnya .. tapi nak ceritakan kisah last week sabtu mlm ahad .. akak dan family di kg decide nak buat tahlil dan kesyukuran menyambut kedatangan RAMADHAN dan bakal menyambut kelahiran pertama anak adik akak .. katanya dia dah scan .. kemungkinan besar anak perempuan ! .. alhamdulillahhh .. semua itu kami himpunkan dlm sebuah majlis yg sederhana di rumah mak di kg .. :))

tahlil adik beradik dan bapa2 saudara terdekat ..


menu utama .. nasi lemak ayam KFC .. konon2 ekekekek


mee hun singapore ! 


bubur kacang durian ! ...  permintaan along


akak dan adik ipar yg sarat mengandung anak pertama ..


last sekali .. 4 sure pic tuan tanah ... ekekkeke jg bosan2 tau ! ...


x sabar menanti kedatangan RAMADHAN .. bulan mulia .. banyak yg nak akak lakukan bersama hubby .. dulu x dpt buat sbb anak2 masih kecil .. tahun nie .. insyaallahhh kami akan meriahkan suasana ramadhan tahun ini .. insyaallahhhhhhhhhhhhh






Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

18 comments:

  1. memang tak sabar nak tunggu ramadhan , jap ja lgi kan kak .
    **p/s nak siket nasik lemak ayam kfc :P

    ReplyDelete
  2. memang tak sabar tunggu ramadhan, plan nak pegi semayang terawih, masa sikecik baby, tak boleh nak ikut ami g terawih, tahun ni insyaallah satu family akan pegi

    ReplyDelete
  3. buat majlis gtu mmg seronok sb ade tetamu dtg bw rahmat ke rumah

    akk tgh kumpul mood masak skrg ni..mklum la..nk dekat dah ramadan ni..heheh

    ReplyDelete
  4. konon hari nie tamo masuk blog masak2 sbb takut iman tergugat..
    aduh!!!!!!

    ieda.. dikau buat ku tak sabar menunggu maghrib dan ramadhan

    syukur, semuanya selesai..
    ayu pun tak BW 3 hari sbb uruskan majlis tahlil 100 hari arwah FIL.

    ps: PIC KAMU CUN!!

    ReplyDelete
  5. sesama kita menunggu ramadan..hehe

    ReplyDelete
  6. Sedapnyeeeee makanan...

    yg paling indah berkumpul ramai2...

    ReplyDelete
  7. bunga pun xsabar nak puasa..heee

    ReplyDelete
  8. xsabar nk posa...tp, kali ni di negara org...sure lain dr neg sendiri...hmmm...:(

    ReplyDelete
  9. @diyan ahahahha diyan .. dah lama abis .. kena buat balik lah :)

    ReplyDelete
  10. @♥MAMASYAZA♥ yerlah kak .. memang plan itu lah sebanrnya .. tentu meriah kan :)

    ReplyDelete
  11. @sarah-najwan hahhahahha cayuk2 kak .. saya tumpang nanti .. tgh ari nie dh malas nak masak ... ermm ptg nak kuar ..c ari baju anak2 :)

    ReplyDelete
  12. @Citarasa Rinduan yerlah ayu .. sebenarnya dah penat ngan kerja yg hari2 kita buat .. tapi nak buat mcm mana dah nama pun cari rejeki .. :))

    thanx ayu .. biasa2 je tuu kena selalu enterpreme sbb ieda nie pun suke berfoto ekeke :)

    ReplyDelete
  13. @A.s.t.i.n.a ya dikkk berkumpul ramai2 tuu yg seronok sebenarnya :)

    ReplyDelete
  14. @MiYOKO SuKi x per dik janji ibadah tu selesa utk dikerjakan .. akak doakan semoga ramadhan kali bawa bahgia buat adik ya .. :)

    ReplyDelete
  15. rindu nya suasana ramadhan kat mesia dah berapa tahun x rasa meriah gini...duduk di perantauan gini la...byk benda ken berkorban

    ReplyDelete
  16. Wah sedapnya lauk2 tu.. Memang tak sabar nak menunggu bulan Ramadan.. Sekejap benar masa berlalu..

    ReplyDelete
  17. ratu pun dh tak sabar nk tggu bulan pose...apa lagi raya sbb cik kitol balik ble beraya sama2..

    ReplyDelete
  18. sedapnye menu...terliur rasanya..selamat myambut ramadhan..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...