Wednesday, July 20, 2011

bila masa dia NGANDUNG anak PERTAMA sbb dah KEDUA ..


salam semua

adehhhhhh .. x perasan .. atau akak x alert .. hahahahha ape lahh akak nie kan .. apa2 punnn tahniah buat INTAN .. dah lama x dgr cerita dia nie .. dan anak sulung dia sgt2 cute kan !! ikut wajah dia lah nieee .. bulat2 dan putih2 melepak ! eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geram . sakit bibir akak nie ... 



PETALING JAYA: Penyanyi lagu Duhai Malam, Intan Sarafina, 29, kini sedang hamil anak kedua dan usia kandungannya telah mencecah hampir lima bulan.

Disebabkan hamil dan komitmen dengan keluarga membuatkan Intan semakin menyepi dalam industri seni tanah air. “Alhamdulillah, saya mengandung anak kedua yang kini bakal memasuki usia lima bulan. “Saya rasa sudah tiba masanya untuk menambah cahaya mata memandangkan anak pertama saya, Megat Evan Raez sudah berusia setahun lapan bulan,” katanya ketika dihubungi mStar Online di sini, Selasa.

Kata pelakon drama “Suara Hati” ini, kemungkinan bayi yang akan lahir itu adalah lelaki. “Alhamdulillah, bayi dalam kandungan ini berada dalam kandungan sihat dan saya tidak mengalami alahan.

“Saya hanya menjalani aktiviti harian seperti biasa cuma kurang masa untuk aktif kembali dalam karier seni,” jelasnya. Tambahnya lagi: “Selain sibuk menguruskan rumah tangga, saya juga sibuk membantu suami menguruskan perniagaannya secara kecil-kecilan.”

Intan berkahwin dengan Iskandar Ezzahuddin Ahmad Zulkifli hampir tiga tahun lalu.

info : mstar


akak suke lakonan dia nie .. nampak sgt lembut dan semula jadi .. memang ciri2 dia lah kan .. berpewatakan lembut .. kalau ganas2 nie x sesuai dgn dia ...x sangka dah ngandung anak ke2 .. kan bagus mcm nie .. bahagia je .. tapi tulah bahagia itu doa kita tapi yg tentukannya adalah allah yg maha kuasa ... :)


 

Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

41 comments:

  1. dia hepi dgn keluarganya kak...

    ReplyDelete
  2. keluarga yang mak, pak, anak ~ cantek dan hensem

    ReplyDelete
  3. suke jgk dgn die ni, lagu duhai malam tu dulu ingatkan siti yang nyanyi.. rupanya intan, suara seakan2 je.. hehe

    ReplyDelete
  4. COMEI DIA KAN
    LAKI PON ENSEM

    ReplyDelete
  5. dah nak masuk dua??..alhamdulillah..semoag perkahwian dia kekal bahagia...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..anak sulung dia mmg comel giler...

    ReplyDelete
  7. anak dia comel, Intan Sarafina Cantik, Suami nye kacak! moga mereka sentiasa Bahagia...

    ReplyDelete
  8. sy pun tak perasan....
    ehehehe lgpun tak tau sgt dunia artis

    ReplyDelete
  9. Subhanallah,comelnya.da seputih salji da..

    ReplyDelete
  10. ooo..
    dia pernah belakon rupanya..
    yang tau dia menyanyi je...

    ReplyDelete
  11. comelnyo anak dia tu...geram nengoknya haih

    ReplyDelete
  12. sume xperasan kak sbb die dh alme sepi,.hehe,.comel ank die,..

    ReplyDelete
  13. mmg lembut je muka dia..
    hensem anak dia..

    ReplyDelete
  14. dh kuar dlm paper ni..biarlah dia berbahagia selamanya. Maklum laa..selalunya bila dh kuar kembali khabar berita kat media massa ni..tambah2 berbahagia lak kan...ada je yg nk mengganggu!!! hmm..

    ReplyDelete
  15. anak comel psl mak pak nyer pn comel.... :)

    ReplyDelete
  16. cute nyer ank intan nie

    ReplyDelete
  17. hehe sy penah bc kisah dia dpt anak pertama tu kalu tak silap..

    comeinyee anak dia..nak gigit!!

    ReplyDelete
  18. comeinye anak dia tu..ha'a la tak perasan bila anak pertama dia lahir..tak kecoh pun kan..^_^

    ReplyDelete
  19. A'aa
    Dulu mmg dia mengandung..Lepas kahwin je ngandung..Alhamdulillah dah yg kedua ek...

    ReplyDelete
  20. dia dah lame kahwin dah selalu juga mengikuti perkembangan dia di fb

    ReplyDelete
  21. iskandar hubby intan ni kawan abang saya, kerja sekali kat bank dulu. :)

    ReplyDelete
  22. sukanya bila tgk org bahagia :)

    ReplyDelete
  23. comelnya anak dia kak.. putih melepakkk..

    ReplyDelete
  24. dia ni cantik kan kak,izan suka tgk diorang.low profile...

    gebu2 plak family dia ni..

    ReplyDelete
  25. rezeki dia...tp dia mmg cntik kan? sy suka tgk dia...

    ReplyDelete
  26. dh lama tak tgk dia nyanyi & berlakon..
    suke tgk dia..Cantik & lembut jer orgnyekan..anak dia sgt comel..

    ReplyDelete
  27. yela kak..comelnye anak sulung die..putih melepak..=)

    ReplyDelete
  28. comel...tapi saya mcm pernah dengar nama dia bila tengok muka dia mcm tak berapa kenal sangatt...hurmmm saya lagi la tak allert rasanya...anyway congratulations la dekat dia n family...

    ReplyDelete
  29. mak bapaknya beautiful, anak mesti gorjes, hehe. suka tengok dia, cantik orangnya.

    ReplyDelete
  30. intan ni lemah lembut kan..mmg ayuan gitu..tulah haitu dgr kt radio tk sgka lak..ntah bila dia pregnant anak pertama..ank dia yg sulong ni hensemmmmm

    ReplyDelete
  31. diam2 berisiii........seronoknyaaa :)

    ReplyDelete
  32. Hepi family moga kekal bahagia.. anaknyaa sungguh cute.. :)

    ReplyDelete
  33. dia pas kawin dulu terus preggy anak 1st...bunting pelamin la... comey je perut dia...hihi

    suke tgok dia hepi.. syukurr

    ReplyDelete
  34. anak sulung dia mmg comel kan.. bestnyer dgr berita org pregnant..

    ReplyDelete
  35. xtau pn intan dh kawen... lagila ;p

    ReplyDelete
  36. ish2 cepat tol dh nak msok 2 anak eh
    comey anak dia...

    ReplyDelete
  37. putih anak dia. dia ni lemah lembutkan. suara pun sedap.

    ReplyDelete
  38. die ni kamtoi kawen senyap2 dulu biler ngandung yang pertame ar dulu2... dulu2 tak suker sangat die..tapi sejak2 dah kaen nih.. tetibe suker pulak.. huhu... peerhh.. lawo ar die sekarng..!!

    ReplyDelete
  39. akak suka intan ni..cantik..
    tahniah sb preggy anak kedua..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...