Sunday, July 17, 2011

bila ANANG lamar ASHANTI


salam semua

ermmm kira ok lah kan .. dari mereka ke hulu ke hilir kemana2 .. sampai kena tegur ngan imam2 dan tuk guru anang tuu lebih baik di percepatkan .. dah dpt gree light dari bekas isteri layie .. ape lagi ... jgn tunggu lama2 .. mata semua masyarakat sakit nanti .. panassssss x sejuk ! ekekkeke :)

ashanti nie cantik erkkk ?? mcm org arab errkkk ?? wajah dia .. wajah x kekal lama , yg kekal selamanya adalah amal amalan ibadat kita .. :)



PENYANYI Indonesia Anang Hermansyah melamar Ashanty di hadapan bekas isterinya, penyanyi Krisdayanti (KD) di sebuah acara di Jakarta Utara, Indonesia, malam Jumaat.
Uniknya lamaran bapa dua anak ini didampingi oleh pengacara majlis itu yang mengatakan bahawa dirinya sudah mendengar Anang bakal merisik Ashanty.

Mendengar hal ini ibunda Ashanty hanya tersenyum dan mengangguk. Sedangkan Ashanty yang ada di kanan pengacara itu mengaku tidak menolak Anang jika jodoh mereka panjang.



Sementara itu, Anang yang kelihatan merah padam apabila mendengar ungkapan itu terus menjawab dia bersedia sepenuhnya untuk melamar wanita cantik itu. Di tempat yang sama, KD berkali-kali mendoakan lamaran itu. Sementara ibu Anang yang berada di kiri KD menerangkan bahawa dirinya menyerahkan tentang soal itu kepada mereka berdua.

"Kami selaku orang tua berdoa dan keputusan ada pada Allah. Lebih baik kalau mereka percepatkan urusan ini," kata ibu Anang lalu tersenyum kepada KapanLagi.com.



sumber : mstar online 


ps : petang nie baru nak pi beli baju raya anak2 .. hahahah xcited kan .. bukan ape .. takut x cukup masa .. next week agenda penuh .. kena beli awal , kalau dlm bulan pose anak2 akan keletiha soo inilah masanya .. THE STORE lak ada sale .. moh serbu !!!!



 
Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

19 comments:

  1. Lagi cantik Ashanti kan kak dari Kris..takpela,bagusla bila saling merestui kan..senag untuk anak2 nanti

    ReplyDelete
  2. waaaa...rumah baru beb!!!..sakura berbunga gtu..pepel..hehe

    semoga hubungan artis ini sampai ke jinjang pelamin..

    ReplyDelete
  3. betoi2 cepat2 la kawen...nanti jadi mcm KD plak....

    ReplyDelete
  4. Apaaa? Anang melamat Ashanti??

    Kenapa bukan Astina?? kenapeeee.? ohhhhh

    ReplyDelete
  5. benda yg dituntut elok la dipercepatkan ye tak..

    ambuii sakura mengorak kelopak...hehe nice layout!

    ReplyDelete
  6. mcm hndustan pn ada.tp kan,kasut dia cntiklah kak.hihi

    ReplyDelete
  7. Memang cantik..
    Moga jodoh diorang berpanjangan :)


    **Myra dah beli baju raya kak.. Selamat membeli belah ye kak :)*

    ReplyDelete
  8. wah! lamar dpn x-wife lg, cayalah..hehe

    akak, jgn ckp awai tau nk shpg baju raya, sy lg awai dh beli bulan sudah...hahaha

    ReplyDelete
  9. bgs la sama2x psgn terima org baru...tu yg terbaik..tiap kejadian psti ada hikmahnya wp penuh dugaan mereka tempuhi

    ReplyDelete
  10. cantik!

    kami pun dh beli baju raya..sebab nanti bln puasa takot tak terpergi je n ramai org huhu

    ReplyDelete
  11. Saya belum beli lagi utk 3 bujang kat rumah ni..kena beli awal2..nanti mesti saiz baju yg kita nak x de..:)

    ReplyDelete
  12. ok lah tu kan.KD pon dh nk beranak dh.

    ReplyDelete
  13. eloklah kawin.letih tgk gelagat depa nih kengkadang =P

    sy pun dah siap2 shoping utk raya :D

    ReplyDelete
  14. Baju raya anak2?? adeii..akak kena tunggu ujung bulan ler..gaji cik abang kuar, kehkeh..

    ReplyDelete
  15. eB dh bli baju melayu aed... aerish ngan babah jerk blom... jom shopin :)

    ReplyDelete
  16. kawin cepat..ehhe..suka..

    ReplyDelete
  17. mmg sgt2 cantik..
    Cepat2lah kawinkan..tu yg terbaik.. ;)

    ReplyDelete
  18. eh bukan dh kawin ke diorg ni?haitu siap berpeluk2 dh dlm MHI.. kita tk minat pmpm ni..mcm pelik skit..ekeke..lg suka muka kris..haha

    ReplyDelete
  19. cantik la dia..kawin la cepat2 :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...