Tuesday, July 26, 2011

betul ke NIE ! yasmin oh yasmin


salam semua

hermm mcm x percaya bila baca kisah ini , setahu akak memang ada dengar desas desus yg dia nie berkawan , tapi x sangka si yasmin nie nak menerima shahrin sebagai suami .. yelah kan .. shahrin tu baru sahaja mengalami penceraian .. mcm2 hal kan .. x perlah .. kalau dah itu yg dia cari sama2 kita doakan .. lagipun shahrin nie handsome kan .. :))


Pelakon Yasmin Hani, mengakui bakal menamatkan zaman bujangnya pada penghujung Oktober ini dengan bekas pemain dram Black Rose yang juga bekas suami kepada pelakon Ida Nerina iaitu Shahrin Razali.MajlisDuchess Place, Jalan Ampang itu akan dibuat secara kecil-kecilan dan untuk ahli keluarga terdekat sahaja.

“Saya akan berkahwin pada penghujung tahun ini iaitu pada bulan Oktober dan majlis tersebut akan diadakan secara kecil kecilan yang akan dihadiri oleh rakan terdekat dan ahli keluarga.

“Segala persiapan perkahwinan, Insya-Allah sudah siap dan hanya tinggal beberapa perkara tentang peraturan perkahwinan yang masih belum selesai,

Mengikut kata Yasmin Hani, dia yakin keputusan untuk mendirikan rumah tangga pada usia sekarang adalah masa yang paling tepat, malah dia menganggap kehadiran Shahrin bagaikan melengkapi lagi kehidupannya. “Saya rasa usia sekarang adalah paling tepat kerana masing-masing sudah stabil dari segi ekonomi, sudah mampu untuk berfikir dengan matang dan mempunyai kepercayaan yang tinggi antara satu sama lain.

“Lagi pula hati saya sudah pun bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang isteri dan menjalani kehidupan berkeluarga,” katanya.

Ditanya tentang kelebihan Shahrin di mata pengacara Beat TV ini, Hani berkata Shahrin seorang lelaki yang penyayang dan kelakar. “Dia seorang yang susah untuk difahami, kadang-kadang keluarga dia sendiri tidak tahu perangai dia.

ishhhhhhhhh x takut ke ?? huuhuhuhu


 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

46 comments:

  1. macamana tu, susah difahami tapi klu hati dah suka, semuanya okey je, jgn ada masalah kemudian hari sudah lah =)

    ReplyDelete
  2. ERRMMMM...
    KALO ITU PILIHANNYA....

    ReplyDelete
  3. dulu bukakan ke pakwe dia org lain..

    apepun slmt berbahagia utk deme berdua ;)

    ReplyDelete
  4. emm no komen (cewahhh cm artis kan)

    ReplyDelete
  5. doakan yg terbaik utk mereka :)

    ReplyDelete
  6. doakan yg terbaik utk mereka..jika itu sudah jodoh mereka diharapkan kekal bahagia hingga selamanya..

    ReplyDelete
  7. aiseh..... klu dah jodoh nak buat macamna

    ReplyDelete
  8. hati dah suke..jodoh..semoga mereka bahgia nanti =)

    ReplyDelete
  9. tak kenal maka tak cinta.. maybe dia dah kenal kot.. heheh

    ReplyDelete
  10. cinta sememangnya buta. >.<

    ReplyDelete
  11. shahrin ni student mak saya dulu kat smkdu. mmg handsome dari dulu lagi. half chinese rasanya. padan je dia ngan yasmin hani tapi yasmin just be prepared la ye.

    ReplyDelete
  12. semuga kali ni bahagia la kak yeak...tu pun jek pun kite mampu buat.....

    ReplyDelete
  13. ada terbaca juga kisah dorang nie , kalau dah di tentukan itu jodohnya , kita doakan kan lah semoga perkahwinan itu akan kekal singga hujung nyawa..x mo la kawen kejao pastu cerai..dah macam tukar baju je..

    ReplyDelete
  14. artis ni mcm2 cternyerr..doakan sahaja perkahwinan mereka kekal selamanya

    ReplyDelete
  15. eh kompem nak kawen dah ker?
    x pelah, benda baik elok di segerakan:)

    ReplyDelete
  16. Kalau hati sudah suka - semuanya indah belaka!

    ReplyDelete
  17. yelah dh cinta punya psl, wp susah nak paham gunung berapi sggup di redah.. hahaha.. aduilah..moga pjg jdoh diorg kn..

    ReplyDelete
  18. kadang2 cinta buat kita jadi buta...buta hati...huhuhu

    ReplyDelete
  19. uwaaaaaaa.. takottttttttttttttttttttt

    ReplyDelete
  20. dah jodoh kan
    sape xleh halang

    ReplyDelete
  21. dia sorg je kot kang yg faham hehehe...moga kekal ke akhinyer...Amin..

    ReplyDelete
  22. mungkin dia lebih memahami..moga bahagia :)

    ReplyDelete
  23. harap2 kali ni berkekalan kan
    tang perangai susah nk paham tu agak bahaya tu
    cuba2 la paham ek

    ReplyDelete
  24. selamat berbahagia pd mereka bdua..

    jodoh...

    ReplyDelete
  25. dia ni suka betul pakai baju tak de lengan..baju singlet je pakai nya..

    ReplyDelete
  26. hmmm..jodoh..
    moga berkekalan hingga hujung nyawa..

    ReplyDelete
  27. x tau nk komen aper... tepuk dada tanyer selera :(

    ReplyDelete
  28. hi kak... jika itu pilihan hati nak buat camaner kan kak....

    ReplyDelete
  29. artis ni kan pusing2 situ gak. Kawen bekas suami org ni..tunang bekas kekasih orang tu.. Teringat P ramlee saloma dgn Ar tompel..hehe

    ReplyDelete
  30. Artis Ieda apa nak heran kan.... Takut kakak nak komen pun

    ReplyDelete
  31. @A D I A oh ya ka dik .. hermm mendalam maksud be prepared tuu ekekek :)

    ReplyDelete
  32. @Amy Syaquena biasanya mcm tu lah dikk .. kawin cerai nie dah lumrah dahhh :))
    semoga doa2 kan lah utk mereka kan ..

    ReplyDelete
  33. @syanasaid ekekekek tu lah yg akak x paham .. kalau susah nak paham kasi paham dulu lahhh supaya x jadi yg lebih x paham ekekekek
    ishhh banyak tul paham .. paham nie .. ahaksssss

    ReplyDelete
  34. @diana ahahahah D .. ko leh nampak erkk ieda x perasan wehhh ekekkeke :)

    ReplyDelete
  35. kita doakan yg terbaek je la ye..huhu dia dh pilih jalan dia..

    ReplyDelete
  36. Smoga berbahagialah hendaknya dorang nih.

    ReplyDelete
  37. ieda, akak pun terkejut, lagilah akak ketinggalan zaman tak tahu pun dia digosipkan. tut tup dia nak kahwin ngan sharin tu.

    ReplyDelete
  38. takut dgr ayat yg akhir tue...ish ish,pepun moga dia bahgia

    ReplyDelete
  39. ermm..yasmin dh slalu sgt bercinta lm2 pas 2 x jd kawin...klu dh shahrin pilihan dia...tgk jer la nti,
    hrp2 berkekalan laa...

    ReplyDelete
  40. Biasalah tu artis .. pusing2 jumpa yg tu jugak ..

    ReplyDelete
  41. selamat berbahagia lah utk dorang...sepadan!

    ReplyDelete
  42. semoga si shahrin ni x menganiaya yamin hani mcm mana dia aniaya ida nerina..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...