Tuesday, July 5, 2011

BB selamat dilahirkan walau AYAH telah pergi ..


salam semua

alhamdulillah bb selamat dilahirkan walau tanpa ayah disisi .. semoga isteri arwah tabah hadapi dan jalani kehidupan ini ... sedih dan sayu hati bila tgk pic bb arwah faizal nie .. :(


Isteri kepada Allahyarham Faizal Yusof, pelakon yang pernah membintangi drama Tiramasu, Rosmunira Rashid telah selamat melahirkan seorang cahayamata lelaki yang diberi nama Muhammad Raqqim Fyzal Bin Mohd Faizal pada 23 April 2011 yang lepas.


 sumber dari : cari.com.my




kalau tgk betul2 wajah bb dia nie ada mirip2 arwah faizal kan .. :)

Rasulullah bersabda yang bermaksud: “Barang siapa diberi amanah oleh Allah untuk memimpin lalu ia mati (sedangkan pada) hari kematiannya dalam keadaan mengkhianati amanahnya itu, nescaya Allah mengharamkan syurga baginya.” (Hadis riwayat Bukhari)





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

54 comments:

  1. alhamdulliah ayah x der skrng2 nyer si anak ada jadi teman setia si ibu...:)

    ReplyDelete
  2. Tahniah..ada juga menyambung zuriat arwah & isteri baru ni..

    ReplyDelete
  3. tahniah & alfatihah

    mmg sedih la kan wife arwah tu
    tp da takdir begitu

    haah muka baby mcm arwah

    ReplyDelete
  4. Betul la kak ida.. iras arwahnya..

    ReplyDelete
  5. ha'ah la..ada iras arwah ayahnya. semoga istri arwah tabah..

    ReplyDelete
  6. bb tu memang ada iras faizal kan.. mesti sayu jerk si ibu bila tengok muka bb tu kan...

    ReplyDelete
  7. moga ALLAH sentiasa berikan kekuatan kepada ibunya

    ReplyDelete
  8. AMIK SATU GANTI LAGI SATU....
    hebatnyaa KUASA ALLAH......

    moga ros TABAH dan kuat lalui sume nie...anak dia comei..ha'ah laa kak ada iras arwah..

    ALFATIHAH buat arwah faizaL

    ReplyDelete
  9. anak la peneman si ibu skrg ni..pengubat duka dan lara

    ReplyDelete
  10. semoga isteri arwah tabah. comel sgt baby mcm muka arwah.

    ReplyDelete
  11. suka tgk akrab bekas isteri dgn isteri arwah :) sweet~

    ReplyDelete
  12. baby tu mmga de sket2 muka arwah ayah nyer....

    ReplyDelete
  13. Semoga si ibu tabah utk mbesarkan anaknya.. dan semga si anak menjadi pendorong semangt kepada si ibu..

    ReplyDelete
  14. sedihnya..mesti mummy dia pun sedih..harap dia tabah..
    tag kak ieda kat sini...
    http://mummyayucontest.blogspot.com/2011/07/giveaway-one-klik-one-present-by.html

    ReplyDelete
  15. Allahuakbar!

    mmg betul mirip aruah la kak.. terus rasa sayu.... huh..

    ReplyDelete
  16. sedeykan...xsempat nak tatap wajah ayah...kasih sayang ayah....

    ReplyDelete
  17. sekurang-kurangnya ada jugak sianak untuk pengubat kerinduan..:)

    ReplyDelete
  18. tabah istri dye kan.hmm seday rasa.cm muka faizal kan kak.

    ReplyDelete
  19. semoga mak tunggal neh tabah mengharungi hidup ini..semoga ank yatim ini terlindung dari kecelakaan didunia dan akhirat kelak..Amin..

    ReplyDelete
  20. betui le , mmg fotostat muke arwah ayah nye..

    ReplyDelete
  21. moga jadi anak yg soleh dan dapat terus doakan kesejanteraan arwah ayah nya di sana...

    ReplyDelete
  22. mmg btul ada iras2 rupa arwah ayahnya..semoga dia menjadi anak yg dapat berbakti kepada ibunya nnt..

    ReplyDelete
  23. mmg nmpk mirip..kebetulan tgk nona psl dia ari2

    ReplyDelete
  24. comel sgt bby... moga dia mmbesar menjadi anak yg berbakti pada ibu, keluarga n masyarakat~

    ReplyDelete
  25. suke tgk dorang mcm ni skrang.. ;)

    ReplyDelete
  26. alahai kesiannya lah baby ni, semoga ibu nya tabah menghadapi dugaan ini

    ReplyDelete
  27. a'ahla.. ada iras2 wajah arwah faizal..

    ReplyDelete
  28. semoga si ibu tabah..hmm mmg mirip wajah arwah..=)

    ReplyDelete
  29. comelnya anak arwah.... semoga anak arwah membesar menjadi anak yg berguna....

    ReplyDelete
  30. comel sangat...

    memang ada iras arwah Faizal, dan gambar last tu, dia pakai baju macam Arif punya...

    ReplyDelete
  31. tulah ahad lepas tgk melodi
    comey je anak dia
    sedih sgt2 bila menatap gambar2 anak faizal ni...smoga beliau tabah menghadapi n menjaga zuriat nya dgn baik

    ReplyDelete
  32. a'ah..hari ahad tu tgk rancangan NONA..sedih jer tgk..
    anak dia mmg comel..ikut wajah arwah ayah dia..

    ReplyDelete
  33. tahniah utk balu arwah faizal..
    bb beliau mmg sebiji rupa arwah

    ReplyDelete
  34. smoge ank ini jd ank yg soleh yg boleh menerangkan kubur arwah (':

    ReplyDelete
  35. result hijaucantik 2nd giveaway dah keluar, minta maaf komen ni ke laut. kita dah notis dua kali ni ;)

    takpe, mak baby ni masih muda. peluang ada banyak lagi kat depan, cuma kena bertabah.

    ReplyDelete
  36. kalau awe kat tempat da...awe tak tahu macam mana awe..tabah atau tak..semoga urusan mereka dipermudahkan :)

    cantik wife arwah

    ReplyDelete
  37. sian kan..ratu mmg tak mampu nk lalui dugaan cmni..

    ReplyDelete
  38. ooo..
    ni isteri arwah..
    comeynya BB tu..

    ReplyDelete
  39. sedihnya kan.. cmne lah isteri arwah.. semoga dia tabah mbesarkan baby baru tnpa suami tercinta. sedih rasa....

    ReplyDelete
  40. Ahamdulillah..

    Moga hidup mereka lebih tabah & dipermudahkan..

    ReplyDelete
  41. Comel bb tu...tp sudah takdir dilahirkan tanpa ayah disisi...
    Semoga dia menjadi kekuatan buat ibunya meneruskan kehidupan....

    ReplyDelete
  42. Semoga bb menguatkan smngt dia lagi.

    ReplyDelete
  43. ada juga penyambung waris arwah..

    ************

    sori akak xreply YM tadi..nape weh?akak kebizian tahap gaban minggu ni..huhu

    ReplyDelete
  44. Zuriat yg jd peneman si ibu...alhamdulillah...semuanya selamat..Tu lah ketentuan Allah...

    ReplyDelete
  45. betul la ada iras2 .. ni la kuasa Allah kan.. tapi sedih la jugak kan..

    ReplyDelete
  46. huhu..sebak pulak tgk bby nih..sian die dilahirkan tnpa kasih sayang sorang ayah..mmg ada mirip arwah bby ni kan

    ReplyDelete
  47. Bukan calang-calang orang punya ketabahan cam tu. Masa pregnant suami meninggal dunia. Bila melahirkan baby tanpa sokongan suami. Salute ngan Rosmunira. Semoga Allah SWT sentiasa melindungi dia dan baby tu.Amin

    ReplyDelete
  48. @☆*♥L@dy @yU♥*☆ aah dik .. bila tgk nie sedih pulak kan huhuh

    ReplyDelete
  49. alhamdulillah semoga semua dipermudahkan dan takziah

    ReplyDelete
  50. comel n hensem macam arwah..
    semoga anak n ibu tabah menempuhi hari2 mendatang

    ReplyDelete
  51. Mirip juga bila ditenung. Hmmmm. Moga yang terbaik untuk dua beranak ini menempuh hidup yang akan mendatang. :)

    ReplyDelete
  52. aah kak..muka baby tu mcm muka arwah..minggu lepas dlm nona pun diorg i/view isteri arwah... pity her la kak..semoga dia jd seorang ibu yg tabah.

    ReplyDelete
  53. comment ni xpost pun xpe, sy cuma nak btanya..(^__^)

    Rasulullah bersabda yang bermaksud: “Barang siapa diberi amanah oleh Allah untuk memimpin lalu ia mati (sedangkan pada) hari kematiannya dalam keadaan mengkhianati amanahnya itu, nescaya Allah mengharamkan syurga baginya.” (Hadis riwayat Bukhari)

    Erm, maaf sy tak brape faham pada hadis tersebut. Adakah bermakna, sbg contoh, jika sy meninggal, sedangkan isteri sdg sarat, maka tiada syurga bg saya?

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...