Tuesday, July 12, 2011

alhamdulillah dah ok ..


salam semua

lamanya x online .. tkasih kepada kawan2 dan adik2 yg bertanya khabar .. akak x sihat semalam .. kebetulan sabtu mlm ada kenduri di rumah mak di kg .. ahad mengemas sakan ... maklumlahh adik beradik perempuan x ramai .. tinggal akak dan kak long akak je membantu mak di rumah .. kesian ngan ummi akak yg sama naik je ngan kami anak2 nya mengemas .. selalu org cakap bila kenduri nie menyiapkan memang seronok bila ramai saudara mara yg membantu , tapi bila dah selesai , tuuu yg penat sebenarnya sbb dah x der yg membantu .. 
mgkin sbb tu akak x sihat dan kena pusing mata selepas hari ahad tu  mengemas mcm nak "rak" :) ...

syukur hari nie dah ok sbb akak ke klinik semalam pagi .. kalau ikutkan dah siap2 nak ke tmpt kerja semalam tapi  bila bangun pagi terasa pusing satu rumah .. lain mcm .. sakitttt sgt2 .. bila ke klinik dr cakap sib baik x ape2 .. cek tekanan darah ok .. mgkin kerana angin yg banyak .. memang akak banyak punn angin satu bdn nie .. ermm nampak gaya kena pergi berurut lah kan .. lagipun bdn nie dah lama x di jamah tangan :)

ok lah .. nanti akak buat kunjungan balas diatas kawan2 yg x putus menyinggah di rumah akak nie .. , maklumlah bila dah naik kerja nie .. banyak lah kerja kan .. kul 9 nanti ada meeting dengan Dato CEO UCSA .. x tahu pasal apa .. soo hope baik2 aje .. 

till then .. seee uu uolssssssssssssss .. :)



 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

34 comments:

  1. take care kak......bdn sha pn byk angin...ehehe

    ReplyDelete
  2. selamat bekerja ye...
    take care..

    ReplyDelete
  3. tu la kak...sunyi je smalam akak takde...sbb biasa entry akak tak putus2 dlm satu hari.rindu dah ni.

    ReplyDelete
  4. yeke kak,hmm rindu sgt kat akk taw.ptt rasa lain jeeeee.knp akk takde.

    ReplyDelete
  5. patut sunyi je akak xde... semoga baik2 je ye kak..

    ReplyDelete
  6. Makan ubat yer..kalau masih tak sihat..

    ReplyDelete
  7. alahai siannya..
    jgn lupa b/fast kak ieda..

    ReplyDelete
  8. ari ni br dpt blogwalking...
    semoga akak cepat sembuh yaa...

    ReplyDelete
  9. ai rindu kat you...wakakakkakaa..

    bykkan rehat yer..keje2 gak..rehat kena tau..

    ReplyDelete
  10. patut sepi jer umah akak...rupanyer x cihat....jgn lupa mkn ubat taw

    ReplyDelete
  11. samalah kite bizi dgn kenduri kak...

    ReplyDelete
  12. Bz, bz jugak, tapi kesihatan kena jaga Ieda..:) Take care ye:)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah kak...take care

    ReplyDelete
  14. take care kak...
    lya lak ilang sore ni..sakit tekok

    ReplyDelete
  15. ieda..
    syukur kamu semakin sihat,..
    jaga kesihatan..

    walau byk kerja..
    jgn lupa mkn ubat ya

    ReplyDelete
  16. Take Care kak ieda..
    Lily pun lama X jenguk blog..
    BZ..mak dtg dr KG..

    ReplyDelete
  17. jaga diri kak ieda....sypon byk angin...camne nak buang ek..

    ReplyDelete
  18. patut la sunyi jer semalam...tertanya gak kemana akak nie...hehehe..ok...take care akak...

    ReplyDelete
  19. walaupun dah sihat sikit...still kene rehat2 kak...kang dtg balik sakit tu.....lieya ni plak baru baik demam...risau jek takut jangkit kat dayyan...naseb baik budak tu kebal heehehehe....take care kak!~

    ReplyDelete
  20. smoga akak sihat2 k
    take care
    mmg kalo kenduri kendara ni mula2 tu mmg byk membantu
    pas2 semua pakat balik..tggl 2 3 kerat je tu yg penat

    ReplyDelete
  21. rindu kt akk. ~hug kuat~

    ReplyDelete
  22. lahai.. sian akak..

    take a good rest kak..

    ReplyDelete
  23. moga akak sembuh cepat yer...

    ReplyDelete
  24. slm kak ..
    waaaaaaa daku pung x sihat kak

    ReplyDelete
  25. akak jaga diri bebaik tau...

    selamat bekerja!!

    ReplyDelete
  26. owhh kak ieda tk sihat ehh..take care tau..!

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah..ucsa?akak keje mana kak?ucsa tu neber office sy..

    ReplyDelete
  28. banyak2kan brehat ye kak ieda.. :)

    ReplyDelete
  29. alhamdulillah dah kembali sihat ye...

    byk2 berehat ye...

    ReplyDelete
  30. selamat bermesyuarat ya...jaga diri baik2...:-)

    ReplyDelete
  31. nak minta tlg skit...hehe
    tlg vote

    cara2 nya:

    1. Klik LIKE this page..

    http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

    2. pastu klik
    http://apps.facebook.com/mywranglerway/


    cari nama fauzana ismail

    tq
    ada hadiah utk sape yang sudi vote

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...