Monday, July 4, 2011

adeh abang SY ...


salam semua

haaa kan dah terasa hati .. mcm mana nie SY !!! ... ermmmm :)) kenalah adil bang .. dah ada 4 nie x sama mcm ada 3 ... manis di mulut biar lah sama rata bang .. jgn sampai jadi isu utama akhbar lagi .. malu banggg wehhh 
ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


3 Isteri Salih Yaakob Terasa Hati Dengan Isteri Baru?!




Abang Salih Yaakob yang menjadi idola ramai abang -abang diluar sana mengakui menyedari tiga isterinya yang lain agak kurang senang apabila isteri keempatnya, Samihah Sheikh Amy (Emi), yang baru dikahwini lebih menonjol berbanding mereka.
Menurut Salih, walaupun isteri pertama sehingga ketiganya iaitu Norlizah Mamat, Norraha Hamat, dan Norfara Wahida Sulaiman, tidak meluahkan perasaan tersebut tetapi sebagai suami dia dapat merasai perkara itu.

Salih Yaakob dikatakan mengamalkan “pilih kasih” terhadap isterinya yang lain mula timbul apabila dia dilihat kerap membawa Emi bersamanya ke majlis-majlis hiburan termasuklah dalam program Maharaja Lawak di Johor dan Shah Alam, Selangor baru-baru ini.

Apa kata kita baca penjelasan abang Salih Yaakob mengenai isu ini,
“Saya sedar mereka rasa kurang selesa apabila Emi lebih menonjol. Bukan senang nak jaga hati mereka tetapi saya akan perjelaskan setiap hal yang saya lakukan di luar.
“Lagipun, bukan saya yang mahu tonjolkan Emi, pihak media yang kerap bertanyakan tentang dia, saya jawab macam biasa. Malah mereka (media) juga ada membuat temu bual dengannya,” kata Salih yang ditemui selepas pelancaran program Salih Yaccob Show, I Follow di PJLA Theater, Jaya One, di sini, Rabu.

“Saya juga ingin menjelaskan bahawa tindakan saya membawa Emi ke majlis-majlis pelancaran atau acara yang membabitkan dengan kerja saya kerana dia kini merupakan pengurus peribadi saya. Tiada kaitan dengan isu pilih kasih seperti yang diperkatakan. “Sebelum ini Fara yang menguruskan saya, tetapi disebabkan dia kini sibuk dengan anak, tugas itu diberikan kepada Emi.

info : DISINI

manalahhh x jeles .. skrg dah jadi pengurus peribadi .. sah2 kehulu ke hilir bersama kan .. ati perempuan nie x sama .. kalau boleh terima madu ke 4 , x semestinya terima 100% kan .. ada juga jeles tuu , mustahil x der .. sbb yg lain2 duk umah jewwwwwwwwwwwww .. :)) harap2 abang SY dpt tanggani dengan lebih baik .. berani buat berani tanggung kan .. 
yeah! I FOLOOO uuuu ...


** mak aiii ujan lebat wehhhh .. sejukkkk .. lapoooooo ! huhuhu dugaan pose nie .. huwaaaaaaaa 


 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

43 comments:

  1. hrmmmmm..... jgn ader yg trase lagik pasnih...
    hrp2 hubungan keempat2 isteri SY bertambah baik....

    setuju dgn akak... hati isteri mana tak cemburu klu salah satu nmpak terlebih sket kan???? klu ai pon jeles kak.... huhu...

    ReplyDelete
  2. bila dlm hati isteri2 bermadu terdetik je rasa iri dan dengki sesama isteri yg lain..jangan harap la 'payung emas' tu dapat diakhirat nanti...

    ReplyDelete
  3. hati pompuan camana pun tak banyak.. sikit pasti ada cemburunya kan..

    org dpt yg baru mesti la yg tu diberi perhatian.. heheh

    ReplyDelete
  4. aduh,cemana la dia bahagi masa dgn 4 isteri..mana tak jeles yg lain tu. :)

    ReplyDelete
  5. realitinya..itu hakikat poligami...hati ppuan pasti ada sakitnya wp keredhaan diberi..suakr sbnrnya bg se1 lelaki nk puaskan hati isteri2xnya

    ReplyDelete
  6. sebelum ni baik2 je..jgn kecoh sudah lps dpt yg keempat ni kann...

    ReplyDelete
  7. nasib badan kak... hehe... nak bermadu kenalah tanggung gak risiko kan...

    hujan dah berhenti kak... hehe.. panas balik.. huhu.. haus la pulak...

    ReplyDelete
  8. yela kan..kalau ratu pun..iskk...rasa mmg tak layak lg nk dpt payung mas ratu ni..takble ooo...

    ReplyDelete
  9. apalah perasaan 3 isteri SY tu kan? dan apa pulaklah perasaan yg ke 4 tu nak joint jd madu hmm~

    ReplyDelete
  10. cantiknya isteri yang baru ni =_=

    ReplyDelete
  11. yg baru tu masih mudah bergetah, lawa plak tu. mmg susah laa nak elak dr trasa jeles kan, dah namanya pun pompuan. Yg SY pun tak patut laa salahkan media, dia sbg suami kena lebih prihatin perasaan semua isteri, bukan skadar ikut kehendak media jer. apa apa pun hope d best laa for they all, moga rumahtangga kekal bahagia.

    ReplyDelete
  12. Barang baru mesti nak guna sampai puas..Adat bile ada yang baru...hehehe

    ReplyDelete
  13. madu itew manis but kalo makan banyak sangat jadi penyakit gak la...itew adalah bayangan idup bermadu...ingat senang nak dapat payung emas???

    ReplyDelete
  14. ermmm mcm tu la pula, dh dia paham gelora ketiga2 istrei dia tu, cpt2 la selesaikan problem ni

    ReplyDelete
  15. smua org akan terasa hati klu jd kes camni kan?

    ReplyDelete
  16. Teringat kata-kata ustazah qema dulu. Suaminya seorang ustaz telah berkahwin tiga, dia yang pertama. Katanya 'hati kadangkala tidak boleh berlaku adil' mendalam kata-katanya itu.. ermmmmm fikir2kanlah.

    kak, dah email, check & cuba ye, kalau tak menjadi juga bagitau:)

    ReplyDelete
  17. susah nak adil kan sebenarnya...huhuhuhuh

    ReplyDelete
  18. haaaa...kan dah bunyi...hhuhuhuhu..

    ReplyDelete
  19. dugaan isteri byk..tu la dia...

    ReplyDelete
  20. biasa le tu , sdang kan lidah lg tergigit

    ReplyDelete
  21. mesti ada bunyi ada jeles punyalah...

    hati 4 orang lagi susah nak jaga tu...

    ReplyDelete
  22. mesti abg Sy tu pun mcm ibarat diluah mati ank ditelan mati bapak (eh terbalik kot)...

    klu amik org len jd PA takut kang cemburu xbertempat..bek amik bini sndri...

    tp dlu ms farah jd PA xde ke bini yg len cemburu? nape br skrg nk kecoh isu cemburu?

    ReplyDelete
  23. huhuh tak tau le nak cakap ape

    ReplyDelete
  24. dlm hati sape tau kan..akak kan..i follow..

    ReplyDelete
  25. teringatlak mlm ari tu mimpi jadi bini pertama..ada madu 3 org...siap rs jeles2 lg dlm mimpi tu...
    tu perkara biasalah...selagi bernama perempuan....tipulah kalo takde rs jeles kan..
    Sy kena lebih hati2 le pasni...huhu

    ReplyDelete
  26. wahhh..
    comey lah cat baru..i like..

    emmm..abislah abg sy..hari2 kena explain kat bini..

    ReplyDelete
  27. cantik bini abg SY yg ke 4 nie..ish2...kalau saya pasti cemburu...betul ckp akak...

    slmt berpuasa akak....sabar..jgn pecah puasa tau akak...=)

    ReplyDelete
  28. Dalam manisnya madu, pasti terselit sakitnya sengatan lebah....

    ReplyDelete
  29. kekadang ni kak..yg buat porak peranda adalah media..

    ReplyDelete
  30. iye laa.... mesti ada rasa cemburu, walaupun tak byk...

    ReplyDelete
  31. ui..cantek bini dia ni, sape2 tgk pun jeles la kan....imposible tak rasa pape, huhuhu...

    ReplyDelete
  32. huu.dugaan bermadu ni.ngee :)

    ReplyDelete
  33. kebetulan pas dia kawin ada event maharaja lawak pastu dpt show SY I Folo lagi...tu yang buat Emi makin menonjol...padahal dulu istri ke-3 jadi PA dia tak pun reporter nak fokus sgt...

    ReplyDelete
  34. hehehe....hati perempuan mana x terusikkan??...

    ReplyDelete
  35. itula hakikatnya berpoligami.. mesti ade cemburu jugaa.. wanita biasa.. harapnya abg SY pandailah nak bahagikan kasih sayang antara mereka ber empat..

    ReplyDelete
  36. noriz ~ oh isteri ke3 dia PA dia dulu erkk .. huhuh akak x tau lah dik :))

    ReplyDelete
  37. ambik je la orang lain untuk jadi pengurus peribadi..
    hati isteri kena jaga tau..;)

    ReplyDelete
  38. mestilah cemburu tambah2 pulak itu isteri muda dan usia paling muda, kan..
    Tp bagus lah..SY sendiri sedar dan tau..maka pandai2 lah dia nk menyelesaikannya nanti.
    Tp..bahaya sebenarnya yg lebih menonjol ni..baik dok diam2 aje kat umah..tiap2 bulan dpt elaun, jaga anak2 elok2, jaga makan pakai suami elok2.

    seronok tgk gambo2 cuti SY dan kesemuanya ke beijing kat website sinar.fm..huhu..

    ReplyDelete
  39. kasih sayang dan perhatian..mende yg subjektiffff...bukan bole timbang sukat..

    ReplyDelete
  40. tue yg susah bila dah beristeri lebioh dari satu nie,
    nak kena jaga hati yg lain,
    x bole pilih kasih,
    kalau tidak mcm nie lah jadinya....
    hurm...

    ReplyDelete
  41. dan dan jd pengurus kan kak.hehehe kelakar,

    ReplyDelete
  42. saya pon mau folow ini cerita...hupdate hokehh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...